Kuzu karşıtlığınizla gelin beni zorlayın dedi.Lakin nizamı Bozun demedi buraya benim ilk geldigimde huzurlu ve birbirine faideli olmaya tezatliktan yarar olduğu için hoşuma gitmişti.Benim tek üyeliğinin olduğu platform burası lakin koprualti muhabbet insanları uzaklaştırıyor kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yok
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Afedersiniz ben öyle forum forum dolaşan birisi değilim o yüzden bilmiyor olabilirim. Siz sayın arm46'nın kuzu gibi piyasalarda nasıl dans edileceğini keşfetmiş birisi olduğunu nasıl anladınız acaba merak ediyorum? Geçmişten gelen bir tanışıklık takipleşme falan var mıydı? Babo'yu mesela yıllardır hem kuzu hocamla ilişkilerinden hem de başka mecralardan biliyoruz tanıyoruz. Halen öbür köyde başlıklar açıyor ve öyle ya da böyle ciddi takip ediliyor.kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirkac yil once kuzu ile babo arasindaki atismalar geldi aklima
onlar tatli tatli atisirken biz de birseyler ogrenmeye calisirdik. o donem kuzunun duzenledigi sunnet davetiyle bitmisti. simdi yeni bir cengaver cikti kuzunun karsisina. sonucu ben de merak ediyorum ama gene blr sunnet daveti olmasini istemem. arm46 da kuzu gibi bu piyasalarda nasil dans edilecegini kesfetmis birisi. ondan da ogrenecegimiz cok sey olduguna eminim.
Yorum
-
Üslup önemli aslında Latife yapmak bir sanattır.Ne derler Karıncayı......... Belini incitmeyecen yoksa bir değeri yoktur.
Yorum
-
kuzu tarzı yorumları ararken ilk okul seviyesi küfürler ve iddialaşma sevdası denk geldi, sanki biraz da inceden anti kuzu kampanyası.. ben buraya kuzuyu okumak ve onun yorumları için giriyorum, tarafsız biri olarak okumak durumunda kaldığım her kötü sözü sahibine iade ediyorum. sağlıkla kalın..
Yorum
-
bende nasibimi aldım bu arada.
çalışıyorum diye.hergün değiştirmek demek bir arayıştır.herkes beceremez.değiştirmek için birşey yapmak lazım önce..
hazır lopçu olmak en iyisi.
de bakalım kuzum
ne yapacaz şimdi...
Amiralden beklenen hamle geçikiyormu..
yoksa başka şeylermi oluyor.?
gerçi ben borsayla ilişiğimi kestim.
full gr altına döndüm.
altın konusunda sessizliğin sürüyor halen..
syn arm46
kuzuya meydan okuduğunuza göre...
altınada bir kelam edin..
doğrumu yaptım yoksa yanlışmı.?
benim her gün,bazen günde bir kaç kez değiştirdiğimde son durum bu
ons altın aylık
Yorum
-
ben de forum forum dolasan biri degilim. burdan baska bir de obur koy dedigimiz yerde uyeligim var ama aktif degil. sn arm46 hangi forumdadir bilmem kendisini de tanimam. kendisinin finansal arenalarda belli bir birikiminin oldugunu dusunuyorum. bu benim dusuncem. kuzu ise bu arenada en tepededir. bir meydan okuma oldugu icin aklima kuzu ile babo geldi. bu arada babo ya ben de saygi ve sevgi duyarim. keske hala burda yaziyor olsaydi. ben emek veren herkese basta sevgili kuzu olmak uzere saygi duymakta ve emekleri icin tesekkur etmekteyim. burasi kuzunun topigi ve istemedigi kisilere de yazdirmaz.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfedersiniz ben öyle forum forum dolaşan birisi değilim o yüzden bilmiyor olabilirim. Siz sayın arm46'nın kuzu gibi piyasalarda nasıl dans edileceğini keşfetmiş birisi olduğunu nasıl anladınız acaba merak ediyorum? Geçmişten gelen bir tanışıklık takipleşme falan var mıydı? Babo'yu mesela yıllardır hem kuzu hocamla ilişkilerinden hem de başka mecralardan biliyoruz tanıyoruz. Halen öbür köyde başlıklar açıyor ve öyle ya da böyle ciddi takip ediliyor.
Yorum
-
ne farkı kaldı.
bugünlerin ,99 yılındaki yüksek enflasyon ve sabit kurla çıkan borsasından..
ama sonu bir günde 2 misli olan dolarla karşılaştık.
şimdi ne olacak..
şimdi yüksek enflason ve düşük faizle borsaya gidiyoruz.
kuru, kur korumalıyla,kredi daralmasıyla baskılıyoruz..
şoklara ne kadar dayanıklı bu sistem..
yine dere yatağına evler yaptık..
adına heteredox,epistemolojik kopuş dedik.
Yorum
-
hareketiniz doğru borsada kazanmış iseniz piyasa primliyi satar primsize geçer yalnız altın bir süre daha yatay ve aşağı testere yapacak grafdaki mavi ile işaretli ortalama esas alım için daha uygun.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende nasibimi aldım bu arada.
çalışıyorum diye.hergün değiştirmek demek bir arayıştır.herkes beceremez.değiştirmek için birşey yapmak lazım önce..
hazır lopçu olmak en iyisi.
de bakalım kuzum
ne yapacaz şimdi...
Amiralden beklenen hamle geçikiyormu..
yoksa başka şeylermi oluyor.?
gerçi ben borsayla ilişiğimi kestim.
full gr altına döndüm.
altın konusunda sessizliğin sürüyor halen..
syn arm46
kuzuya meydan okuduğunuza göre...
altınada bir kelam edin..
doğrumu yaptım yoksa yanlışmı.?
benim her gün,bazen günde bir kaç kez değiştirdiğimde son durum bu
ons altın aylık

Yorum

Yorum