HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bir üst fan kaçtan geçiyor syn uranacus.20 ÜSTÜ YANİ.uranacus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grafiğe sığmıyormu yoksa.?
Yorum
-
teşekkürler syn uranacus.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tam beklediğim gibi.
1.11 parite
devamı sansür yasası dolayısıyle silindi.!
Yorum
-
borsayı yerliler yani bireysel yatırımcılar ve patronlar yapıyor iddamın ne kadar doğru olduğu bir gün daha
faiz neredeyse sıfır ve dolar da gram hareket yok
yerlilerin hepsi bistte
gecen sene bu zamanlar faiz inerken saat 9 da dolar +3 oluyordu bile bankalar acılır acılmaz dolara hücum baslıyordu
emminin dün dediği milleti mala kitlediler lafı beni biraz ürküttü 220 bin icin çok büyük bir olay lazımsa da yunan rus yaptırım gibi, sert bir düzeltme gelme ihtimali olabilir
Yorum
-
ESAS YORUMUM,,,,EYLEMLERIMDIR....bankalari dipte aldim....simdi yuzde 50 karla gomuyorum.....Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar hocanın alım satımları kendi koyduğu kuralları.... Verdiği hedefler ise simülasyonlar. Olasılıklar. Bilin ama şartlanmayın.
En azından ben öyle anladım
on kaardim vardi....hava yolunu 10 kat karla 100 panginottan sattim....birdaha ona girmem dedim....yapi ve akkizda gitti....on kaardim vardi....7 ye dustum....
RISK AZALTMA PROSESINDEYIM.....
bilanco donemindeyiz....hareketler kaart bazli....hepsi ayni anda zirve olmuyacak....o bakimdan....tumunu ayni anda satamiyorum....KIM HEDEFLEDIGIM KARI VERIRSE O GIDIYOR...missal AMIRAL 11 PANGINOTA SATIS YAZIYORUM HERGUN....ulastimi oraya gidiyor....
BILANCO DONEMI....1 ILA 2 AY YATAY SUREN BIR BORSADIR....KASIM 15 DE KIYAMAT KOPACAK.....
ESAS OLAN CEPTIR....CEBE GIRENDIR....YORUM ISTE BUDUR...paraya donusen seye YORUM DENIR....oburleri....SESLI DUSUNMEKTIR.
Yorum
-
GOZLERIN HERYERDE OLMALI....ingiltere batiyor....aydabir basbakan degisiyor....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu yazılarından anladığım..
ABD den yaptırım gelecek 2200 e düşecez diyorsun..
Dediğim gibi iç dinamiklerle mümkün değil çünkü..
MEHDI PUTIN avrupa denen DECCALI olduruyor....turkiye ve turk bankaciligi londraya gobekten bagli....KIS GELIYOR....
Frankfurt ve London....kredi geri cagirirsa....bizim bankacilik ne olur diye bir dusun....BADEMSPOR aninda coker...borsayi hevada tutayim der...der emme....TUTAMAZ....
Yorum

Yorum