HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

Kuzu isterse çizin de kuzunun yazdığı günler daha az yazın diyıruz

Çizdiği yazdığı günlerde az daha az yazın diyoruz

Hani guzunun kiler araya kaynamasın
    İyi kötü para yatırıp kaldırıyoz ya hani

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

bir arkadaş özelden yazıp beni anlamadığını söylemişte.
      anlatıncaya kadar kendimi akla karayı seçtim.
      çok yazmam bundan oldu.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        maksadim hasil olmus....nedir o....

MALDAISEN HEDEF 700 000 DEMISSEN....kafani Kuma sokmuyacaksin....sen boyle mutlu ve Mesut iken....kim seni...neyi kullanarak....yatirip ikebilir....

niyeti o olan birileri varsa....sen ondan once davranmalisin....o seni yatirmadan sen ona horoz gibi atlayip onu dudukleyip tuymelisin....

cunki....ogrendik ki....IKILMIS DOTUN DEVASI OLMAZ.

BIR SENFONI ORKESTRASI SEFI...muzige istirak etmis tum instrumanlari ayni anda yonetmelidir...bu yazilarmla onu yapiyorum...muzigi yonetiyorum.
        kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        360 000 ila 370 000 de mali bosalttik....

300 000 ila 320 000 arasdi mala bindik....FULL.

HEDEFIMIZ 450 000 KUCUK DUZELTME VE 700 000....bu rakkamlari ICDINAMIKLERE gore bulduk....

YUZDE 20 CIKARSA CAKARIM....iste bu....DISDINAMIKLERDIR....birileri bu disdinamikleri bahane edip bizi duduklemeye kalkisacaksa....BIZ ONCE ONU DUDUKLUYECEGIZ....yazdiklarimla bunu anlatiyorum.

nasil ki birden ve aniden 365 000 de mal bosalttim....simdide diyorum ki....450 000 yolunda....birden ve aniden dudukluyebilirim....sebeblerini yazdim.

DISDINAMIKLER...

1...URUS ile iliskini kes...yogusam hulkiyi cezaya bogarim...
        2...kesmiyorum....SWAPI kapatiyorum o zaman....
        3...nato uyesisin....bogazlari kapat....yogusam avrupayla ticaretini durdururum...

say....say...bitmez.
        ICDINAMIKLER...asagida bakanin yaptigi aciklama...BU HEDEF 700 000 diyor...ben aralik ayinda kur korumali ilan edildi...ve modeli cozdum....hedef 700 000 dedim...10 ay sonra bakan modeli tanimliyor.....

Bakan Nureddin Nebati o konuşmasında şunları söyledi:

“Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan; davranışsal ekonomi ve nöroekonomiyle daha fazla önem kazanmaktadır.”

NOT...SIMDI NE DIYORUM....dikkat...modelimiz bu emme....DISDINAMIKLER bu modeli bozar...tetikte olacagiz diyorum....ANA HEDEFIME KILITLENMISIM...MALDAYIM....EMME DEVEKUSU gibi kafami Kuma sokmus degilim diyorum.

not-2...AKUPE BEN ALEVI OLDUM DEDI....cunki...islamda...ana akimdan sapmis olan alevilere...HETEREDOKS MEZHEPTIR DENIR....akupe HETEREDOKS OLDUM DIYOR....NE DEMISTIM ERGENEKON DAVALARI SIRASINDA....bu isin sonunda....AKUPE hepimizi solluyacak ve bizden daha KEMALIST olacaklar...oldular...emme...benden daha cok ALEVI olacaklarini tahmin edememistim o yillarda....YANILDIM.

not-3...ALEVILIK....islamdan...nebatinin dedigi gibi....EPISTEMOLOJIK BIR KOPUSTUR....yani...BILGIYLE bulunan yoldur....

not-4...DAVRANISSAL EKONOMI....sekilcilik yerine...namaz kilmak gibi....INSAN OLMAK...calmamak cirpmamak gibi...insani olanin bilgiyle yogrulup...davranis haline gelmesidir.

not-4...NOROEKONOMI....BIREYSEL kanaatlerin neye gore sekillenir...teknik analiz dersin...system dersin...temel dersin....emme...heteredoks u secmissen....burada ekonomik kanaatleri...DURNA KUSLARI SOYLER....

not-5...ARALIK AYINDA...kurkorumali mevduati acikladiginda hukumet...bu alemde birtek ben...DOGRU SECIM YAPTILAR DEDIM...VE MALA BOGULDUM....cunki ben politik bir partiye ait degilim....tek partim var benim...TAM BAGIMSIZ VE DEMOKRATIK TURK DEVLETI...tek kutsalimdir.

SEVGILERIMLE,bilgiyi bayrak yapmis okuyucularim.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

nasil,kendimi ifade edebildim mi usaglar....anlatabildim mi...RUH HALIMI....

BERZAH ALEMINDE gezindim....karl marks la konustum....ve yazdim.

bakanin kullandigi dil..... ondan ALINTILARDIR.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

DISDINAMIKLERDE EN ONEMLI MADDEM....avrupada 4 bankanin batisi....

bunlar batmadan avrupa duzluge cikamaz....

bunlar...TURK BANKACILIK SISTEMI ILE ICLI DISLILAR....duvarimda...bunlardan biri zora girerse...YUZDE 20 YI DAHI BEKLEME....HEMEN SAT yazili...

not...bu BILGILERI DURNA GUSLARINDAN ALIYORUM...o guslar misirda ISKENDERIYE KUTUPHANESI YAKILDIGINDA...ORADAN UCTULAR VE DUYANIN HERYERINE HIZIR peygamberin bilgilerini tasidilar.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yaaa usaglar iste boyle....BORSALARDA PARA YAPMAK CELIK-COCUK ISI DEELLDIR.

BAK....AKUPE PIR SULTAN ABDAL TURKULERI CIGIRIYOR....CAN TELASINDA..

NE DIYOR BAKAN NEBATI....

BIR BEN MI DUSMUSUM CAN TELASINA....

ACILIN KAPULAR SAHA GIDELIM.....

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2826

Kuzu hocam credit patladı dediğin banka batışları başlıyor gibi

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

bu epistemolojik kopuş lafı nereden çıktı yaaa.

40 sene önceki fransız komünist partisinin filozofunun Karl Marx için sözleri

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

Kuzu Emmim,

3000-3200 arası full maldayız dedin ama bu CS ve DB olayı, yurtdışının eylülü çok kötü kapatması bizim 3000 i paramparça eder mi? Nasıl bir tedbir yol izlemek gerekir?

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

stoplayacaz herhalde.dipte....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu Emmim,

3000-3200 arası full maldayız dedin ama bu CS ve DB olayı, yurtdışının eylülü çok kötü kapatması bizim 3000 i paramparça eder mi? Nasıl bir tedbir yol izlemek gerekir?
                        o bankalari bizim LAZ GUNEYSU BATIRIYOR....

NAMISSIZ....kefere batarsa bize bisey olmaz saniyor...hamsi kafasi ile....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

obur koydeki usaglar komple donsuz geziyor....bu gavatin yuzunden....

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

nebati ekonomi tekniğinden, epistemolojik kopuşla ekonomiyi bilim yapacak herhalde

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

suan beni okuyor...asagida adi....pohunu yiyim bana bulasma...babo beni yoldan cikardi....elini ayagini yaliyayim....KIYMA BANA DIYE HAC cikariyor papaz.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Yine mi batış hikayeleri ya..
                                Deutche Bank dan Credit Suisse mi evrildik bu sefer....eahh..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information