celme Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ISTE ONU YAPANLARIN MAMINA CAKMAK UZEREYIM....onlari cok kotu kistirdim..kucagimdalar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
işcnin altı o yüzdenmi o kadar boş kuzu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCOK BUYUK FURGUNUM VAR...bu furgun vadeli piyasada....onlari buraya yazmiyorum..BUYUK FURGUN 30 EYLUL....
adi....TAKAS BANK...
cagrisa cagrisa gelin DURNALAR....
takasbankın namına mı koydular.?durnalar..
Sen geçen gün çıtlattın zaten,bu bankaları ne yapacaz diye..
Yorum
-
EVET....ISC ALTI BUNDAN DOLAYI BOS...yarin ve oburgun...EBELERINI IKMIS OLACAM....merak etme...HALKIMI SOYANLARI SOYMAZSAM....AYNAYA BAKAMAM....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişcnin altı o yüzdenmi o kadar boş kuzu.
takasbankın namına mı koydular.?durnalar..
Sen geçen gün çıtlattın zaten,bu bankaları ne yapacaz diye..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degilim...ISIK INSANIYIM....FELEKLERLE BERABER DONUYORUM...ben donerken...hersey benimle donuyor...DEGISIYOR...asagidaki video daki ak sacli dervis benim dayim....cocuklugumda....onlar dondu....ben dondum....ISIK OLDUM VE KAYDIM...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu sen bir dahisin...
IYI SEYRET....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarin ve obur gun....gene kondu durnalar...
CAGRISA CAGRISA HAVADA DURNAM...
BAGDAT DAN MI GELDIN AGZINDA TAKAS....
EGLEN....
EGLEN DURNAM EYLEN SAHA GIDELIM....
PIRE GIDELIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
otmeeeee....
OTME BULBUL OTME....
SEN DEGIL GONLUM....
BUGUN BEN BIR BAGA GIRDIM....
NE BAG DUYDU...NE BAGBANCI....
SOYDULAR HALKIMI GENE....DERYADAN BOLUNMUS SELLERE DONDUM...ATESI KABARMIS KULLERE DONDUM....DOSSSSTTTT....SENIN DERDINDEN BEN YANA YANA....
OTMEEEEEE....
OTME BULBUL OTME....SEN DEGIL GONLUM....
SEVGILER....SAHIPSIZ GARIP HALKIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Vazelin elimizde palayı bekliyoruz
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankacılık endeksi çöktü.
Yorum
Yorum