Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
BIST 100 DE ILK HEDEF IKILI TEPE....YANI 360 000....370 000 DEGIL.
BANKACILIK ENDEKSI 5000 DEN 3135 E DUSTU....BUNUN HEDEFIDE IKILI TEPE....AMA ESKI TEPE OLAN 5000 DEGIL ONUN ALTI 4400,,,,yani ortalama yuzde 20 cikis....
BIR MANUPULASYON....BIRDEN BITMEZ....biten faz-1 di...faze-2 bugun basliyacak....
KERIZ SILKELIYORLAR....BANKALARDA TEPEDEN YUZDE 40 ILA YUZDE 50 GOCTUK....o mali tepelerde alanlari dokecekler...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sana sagli sollu yumruk cakacak....ver o mali ipne diyecek....
yumrugu yedin ni....ACIMADI KI LEM MAMINA CAKTIGIM DEYIP....
gevrek gevrek guleceksin....
adam seni dovmekten yorulacak....ve seni birakip isine bakacak...YUZDE 20 YUKARI BASACAK....
GETIRIP....ELINDEKINI GOTUNE SOKACAKSIN......
ACIDI MI....LEM IPNE DIYECEKSIN.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
AKUPE liler borsayi MANUPULE ettiler diyip ziril ziril agliyanlara...
LEM DALYARAK....
bu manupulasyonu kestirmek ve ona gore poz almak isin iken....
onu yapmak yerine....gotum ikildi...gotum ikildi diye aglama...
IKILMIS GOTUN DAVASI OLUR MU ULEN....gerizekali.
Arada yemlemek lazım sürekli biz doversek arsız olur bu seferlik karsız çıkmak nasip olacak sanırım yüzde 20 de�� oda nasibimde varsa
kader diyorsun....GOKLERDEN GELEN BIR KARAR VARDIR DIYORSUN....
ISTE....KUZU EFENDI HAZRETLERI....O KARARI BILMEKTEDIR.
Şu anda halkın sağduyulu kesimi iktidardan da muhalefetten de bıkmış durumda. Hele genç kesime hiçbiri hitap etmiyor.
Efendim Kılıçdar aday olursa Tayyip gene seçilirmiş. Valla gerçekten "anadolu irfanı" dedikleri özelliklere sahip bu tuhaf kesim bu ahlaksız sahtekarları seçmeye devam ederse kendine yakışanı yapmaya devam eder. Kılıçdar seçilirse yine de bir nefes alma umudu olabilir,seçilmezse de artık siyaset sahnesinden çekilmek zorunda kalır. Yani bıkmış kesim için iki sonuç da kazan kazan olur.
Katakullilerle baştakiler devam edecek olursa da herkes kendi kaderini yaşar. Ama hayat her zaman sürprizlerle doludur,unutmayalım.
6lı masa denen şeyin üçte ikisinin halkta doğru dürüst bir karşılığı yok.
Kısaca yeni nesil bu zombi tayfadan da gak guk yapan davidofla bebecandan da bıktı. Baştaki mafyayı ise hiç saymıyorum, onlar milletle dalga geçme modundalar. İnandıkları Allah da bunları bildiği gibi yapsın.
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün başkanlık ettiği
toplantıda Bist'te kaldıraçlı pozisyonlardaki teminat açığı kaynaklı düşüşün ortaya çıkardığı sorunların çözümü için hisselerde manipülasyonu zorlaştıran düzenlemeler geliyor.
Kuzu seçime oynuyor ben ise Great Resete... Her canlı Ölümü Tadacaktır....
hayir....yaniliyorsun...kuzu GREAT RESET e oynuyor....
emme usulet ve suhulet icinde oynuyor....
NE DEDI....HEDEF 360 000...geldik....
ne dedi....gomun mamina koyim....gomduk...
ne dedi....320 000 de....alin....aldik....
ne diyor....hedef 360 000....gomun...
VE GREAT RESET....HEDEF 240 000 OLUMUNE SHORT DIYOR...ASLINDA 220 000..
ONUNDEKI GRAF BU.....
SIMLASYON GREAT RESET.
Yorum