HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bayındır
    Katılımcı
    • 20 Mart 2022
    • 75

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdığım senetlerden zarar eden varmı hasbihal etmek istiyorum ASELSAN 21 22 arası, halk 5.5 ecilc 9, Sanko 10, egpro 30 tektu 1.74 de yazdığımi hatırlıyorum faydalanan olmuştur umarım bir topik veya Twitter acasim var ismi ne olsun karar veremiyorum fikirlere açığım
    Genele açık mı olmalı yoksa küçük bir hedef kitle ile devam mı etmek istersiniz bu önemli. Twitter kokan bulaşan çok olur bir müddet sonra kilitli profil devam edebilirsiniz.
    isim tarafı kolay. Örneğin hisseanaliz, hisseyatırım, yatırımfikirleri, arminvest vb.

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

İşc tamammı acaba.
      Düşük hacimle destekte

Yorum

• arm46
        Yasaklı
        • 21 Ekim 2021
        • 170

Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Genele açık mı olmalı yoksa küçük bir hedef kitle ile devam mı etmek istersiniz bu önemli. Twitter kokan bulaşan çok olur bir müddet sonra kilitli profil devam edebilirsiniz.
        isim tarafı kolay. Örneğin hisseanaliz, hisseyatırım, yatırımfikirleri, arminvest vb.
        Kuzu tarzı çok bilinmek çok popüler olmak istemiyorum

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

Yazdığım senetlerden zarar eden varmı hasbihal etmek istiyorum ASELSAN 21 22 arası, halk 5.5 ecilc 9, Sanko 10, egpro 30 tektu 1.74 de yazdığımi hatırlıyorum faydalanan olmuştur umarım bir topik veya Twitter acasim var ismi ne olsun karar veremiyorum fikirlere açığım
          topik olur gelir our bakarız
          twitter garip mecra
          isim önemli değil

Yorum

• Hekimoğlu
            Katılımcı
            • 14 Haziran 2019
            • 149

14 yaşında (1988 ) Tophane de ayaklı borsada alışveriş yaparak borsa ile ilgilenmeye başladım.
            !995 ten zamanımıza zaman zaman aralık vererek hala piyasadayım.
            SN. KUZU NUN BAKIŞ AÇISI , ÖNGÖRÜLERİNE SAHİP KİMSEYİ TANIMIYOROUM ( hepimizde olacağı üzere de geniş bir çevrem mevcut)
            KUZU AĞABEY İYİKİ SENİN İLE BU ORTAMDA TANIŞMIŞIZ
            ALLAH ÖMRÜNÜ UZATSIN, NEŞENİ ARTTIRSIN.
            Bu arada piyasa dışı yazılarını da ilgi ile izliyor daha sonra yazdığın konuları da daha detaylı inceliyorum.
            Bu tür yazılarını da ilgi ile bekliyorum.
            Tüm forumdaşlara sağlık ve bol kazaç dilerim.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

Fed kararı borsaları destekleyecek görünüyor

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yasam ve olum...

iyi ve kotu..

CIKIS VE INIS....ISIK VE KARANLIK....

ZIDLARIN CARPISTIGI BORSADA....RESMI DIN MECUSILIKTIR....dualism herseydir....bos ve dolu....

BU KOZMIK SAVASIN KURALLARI...

BORSANIN TEMEL KANUNLARIDIR.
                mecusiler olulerini gommezler....evlerin catilarina koyarlar....HERKEZ GORSUN IBRET ALSIN DIYE....

BORSALARDADA OLULER GOMULMEZ....GOSTERILIR...KORKUNUN FISTIKLANMASIDIR BU..
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YUCE REBBIM....tum dinlerinde....

ETKI VE TEPKIYI....

esas almistir....ETKI VARSA...TEPKIDE VARDIR...bos varsa doluda vardir....

en onemli kurali ise...

VAR VE YOKTUR....

iste bu borsaya....TABAN VE TAVAN OLARAK GELIR...TABANDA VAR GANIDIR...TAVANDA GANI YOK OLUR.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ozi33
                    Yeni Üye
                    • 14 Haziran 2019
                    • 22

önünde saygıyla eğiliyorum,tek kelime ile muhteşemsin kuzu...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

HANGISI KIYMETLIDIR....VAR MI....YOK MU....

en kiymetli olan....herzaman....YOKTUR...

borsalari YOKA goturmek....MANIPULASYON VE SPEKULASYONLA olur....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ozi33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        önünde saygıyla eğiliyorum,tek kelime ile muhteşemsin kuzu...
                        sizzler icin....yapamiyacagim hicbirsey....YOKTUR...

YOK....EN KIYMETLIDIR.

cunki insanlar....YOKA TAPARLAR....

ALLAH...gorunse....varolsa...KIMSE TAPMAZ....YOKTUR ESAS OLAN.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          GENEL YORUM....GOMUN MAMINA KOYIM....

ALDIGIMIZ KAARTLAR 4 ILA 7 KAT CIKTILAR....hedef 360 000 dedik....inanmadilar....oraya yaklastik...ben hedef 400 000...sonar 700 000 I gumlettim buradan...INANDILAR.

anan yagsi....buban yagsi darken 365 000 acti borsayi....TEPEDEN MALI BOSALTIP...370 000 DE SHORTU CAKTIK...

ne oluyor ulen...kim bindiriyor bu mali darken....kuut...VIOP taban...korkunc para...ALDIK....

bankalar taban taban iniyor....3 taban...gece yarisi kuzu yaziyor...yarin zabah dipte panka al tepkide ver....

aliyoruz...veriyoruz...

oldum....bittim....yandim anam nidalari icindeki....SURU....SASKIN VE CARESIZ...

FONLAR....birbirini kesiyor....salavatsiz...

biz....sakiniz....firsat kolluyoruz...her firsatta ZULFIKARI SALLAYIP...KELLE UCURUYORUZ...

ve hafta bitiyor....

blanco....

YARALILAR...

KOMADA AGIR YARALILAR....

VE TONLA OLU....

PAZARTESI....cenazeleri gomecegiz....oflu hocalar...MEFTAYI NASIL BILIRDINIZ DIYE SORACAK...BIZ...IYI BILIRDIK GOMUN MAMINA KOYIM DIYECEGIZ...

YARALILAR....YARALARINI YALIYOR....

KOMADAKI YARALILAR SALI GUNU OLECEK....

ONLARIDA GOMECEGIZ....TOPRAK GUBRELENECEK VE BEREKETI ARTACAK.

ve biz....

AKIN VAR GUNESE AKIN....

GUNESI ZAPTTTEDECEGIZ....

GUNESIN ZAPTI YAKIN....

deyip....

Iraqi cekecegiz bu hafta sonu.

kirmizi ve buyuttum....OLDULER...EMME BEN CABBAR AGAMI KURTARDIM SEKERDE...FECI KARA GECTI.

CESETLERI GOMMUYECEGIZ....CATIYA KOYACAGIZ KI....GORSUNLER.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ELIMIZDE....yaralilar var....

onlar bu hafta boyunca....YARALARINI YALIYACAKLAR....

Yorum

• Bayındır
                              Katılımcı
                              • 20 Mart 2022
                              • 75

Kuzu tarzı çok bilinmek çok popüler olmak istemiyorum
                              Bence burada bir topik açın. Okuruz katkı vermeye çalışırız.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

SISTEMLER AL VERINCEYE KADAR....TEKNIKCILER MALA GIRIYORUZ DEDIKLERI DAKKA....ALDIKLARIMIZI BOSALTACAGIZ....oraya gaddin devam....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information