HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

bu enflasyon iki dalga halinde olabilir.
    şimdi bir yavaşlama
    sonra ikinci dalgası şeklinde.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
      secim rally si secimden 9 ay once olursa....secime rally kalir mi....

soru bu....

BORSADA DECEPTION NEDIR....zamani one al yatir ik.

yapabilirmisin....

secime 12 ay kala rallye cikar HERKESI GAVIL AVLARSAN...cikisa katilamazlar....cunki daha secime cok var.

yerler mi...

herkez yer....kuzu haric...o bizi iker.

TUZAK NEREDE KURULUR...iniste...mal dagita dagita in...herkese 370 000 diye bir tepe gosterdin....onun hatirina alirlar...

BEKLENTI YARAT....SECIM RALLY SI BASLIYACAK DIYE....

yerler mi....

herkez yer.....kuzu haric....

240 000 nedir...bir rakkamdir....
      bunlar ve benzeri yazdiklarim YORUMLARIM DEGILDIR....SESLI DUSUNCELERIMDIR...bir manipulator veya speculator ne yapari dusunmektir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
        BORSA NEDIR....DECEPTIONDUR...ALININ PARASININ VELIYE GECMESINE BORSA DENIR....

TEKNIK ANALIZ VEYA SISTEM....ali nerede...veli neredeyi gosterir mi....nahhh gosterir....

gostermiyorsa niye onalara bakariz....

cunki....gercek borsa ucun....makro ve mikro ekonomiyi bilecen...manipulasyon ve spekulasyonlari bilecen...

cok bilgi...imkansiz...

teknik eleme....skender ciziyor sen bakiyorsun...uc cizgi at temam...sistemde ele...cok basit...skender ciziyor sen bakiyorsun...

SKENDER YATIRIP HEPSINI IKIYOR....
        bu ise...bazi dostlarima dalasmak....onlardan hayir duasi almak ucundur....

bre kancik herifler....karsima dikilin demektir....ha ha ha

tuzagima dusuyorlar emme....egleniyorum.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          GENEL YORUM....GOMUN MAMINA KOYIM....

ALDIGIMIZ KAARTLAR 4 ILA 7 KAT CIKTILAR....hedef 360 000 dedik....inanmadilar....oraya yaklastik...ben hedef 400 000...sonar 700 000 I gumlettim buradan...INANDILAR.

anan yagsi....buban yagsi darken 365 000 acti borsayi....TEPEDEN MALI BOSALTIP...370 000 DE SHORTU CAKTIK...

ne oluyor ulen...kim bindiriyor bu mali darken....kuut...VIOP taban...korkunc para...ALDIK....

bankalar taban taban iniyor....3 taban...gece yarisi kuzu yaziyor...yarin zabah dipte panka al tepkide ver....

aliyoruz...veriyoruz...

oldum....bittim....yandim anam nidalari icindeki....SURU....SASKIN VE CARESIZ...

FONLAR....birbirini kesiyor....salavatsiz...

biz....sakiniz....firsat kolluyoruz...her firsatta ZULFIKARI SALLAYIP...KELLE UCURUYORUZ...

ve hafta bitiyor....

blanco....

YARALILAR...

KOMADA AGIR YARALILAR....

VE TONLA OLU....

PAZARTESI....cenazeleri gomecegiz....oflu hocalar...MEFTAYI NASIL BILIRDINIZ DIYE SORACAK...BIZ...IYI BILIRDIK GOMUN MAMINA KOYIM DIYECEGIZ...

YARALILAR....YARALARINI YALIYOR....

KOMADAKI YARALILAR SALI GUNU OLECEK....

ONLARIDA GOMECEGIZ....TOPRAK GUBRELENECEK VE BEREKETI ARTACAK.

ve biz....

AKIN VAR GUNESE AKIN....

GUNESI ZAPTTTEDECEGIZ....

GUNESIN ZAPTI YAKIN....

deyip....

Iraqi cekecegiz bu hafta sonu.
          bu ise....bu sesli dusuncelerin meyvesidir...ava giden SKENDER I avlamaktir...erken secim rally sini dotune sokmaktir.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

inciikkkkk....yarin sekerbanktaki ipneyi ikme zamanim....cabbar agami kurtaracagim....

persembeden beri girtlagindayim....

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

kuzum teknik bir sene sonraya 1570 e kadar yerim var diyor.
              %50
              en kötü senaryo bu tabiki

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sekerbank....CABBAR AGABEYIMI KISTIRDILAR...cancagizi yanmis...son care sensing diye aradi....INCIK. onunla ugrasiyorum...ONU KISTIRANLARI YATIRIP IKECEGIM.......

ONUNCUN...hazirlaniyorum....baska sey yazamam....

bak oburleri taban taban....bu evvelki gun tabandan tavana basti....dun taban....emme ptesi tavan...KISTIRMIS BIKEREM....

GETIR PARALARI DEMIS CABBAR AGAMA....

Kis aylarinda traktorler camura saplaninca digger troktorculerden yardim istenir. Kasila kasile buyukce traktoru olan biri gelir, traktorden hic inmeden zenciri diger traktorun surucusune firlatir, Sonra ya allah Bismilah. Sinci Cabbar abesinin traktoru camura saplanmis, kasila kasila gelen kim olaki? Birden koyum ve cocuklugum Aklima geldi.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bankalardaki furgunum devam edecek....

akkiz...11,2

amiral...8

garan....21

ykb......6.56

halkinki....8

evkaf.....7.5

seker.....3.3

tskb......4.5....

buralardan tekrar alip...bu kez yuzde 20 cikista opecegim....yarindan itibaren alimdayim....

bu sefer tepki buyuk olacak....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kis aylarinda traktorler camura saplaninca digger troktorculerden yardim istenir. Kasila kasile buyukce traktoru olan biri gelir, traktorden hic inmeden zenciri diger traktorun surucusune firlatir, Sonra ya allah Bismilah. Sinci Cabbar abesinin traktoru camura saplanmis, kasila kasila gelen kim olaki? Birden koyum ve cocuklugum Aklima geldi.
                    KIZIMMMM....benim traktor ford....sekeri persembe shortladim tavandan....herkes taban taban ken bu tavan yapti persembe....derhal anladim....CABBAR AGAMI ASAGI YONDE KISTIRMIS....SHORTU BASTIM...CUMA ILK TABAI YAPTI...IKI TABAN DAHA YAPSA....BELKIM BOZARIM....3.3...

yogusam...ya o beni ikecek....yada ben onu....sen kolonya ve mendili hazirla....isim bitince beni temizle.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ANIRMA ULEN....

essek ve deve yuk tasimaktan bikip bir ormana kacmislar....bir yer bulmuslar ot bol....nehir akiyor...insan filan yok....OHHHH BURADA INSANDAN UZAKTA YASAYALIM...

yasiyorlar....guzel guzel....

ve fekaat....esek....deve kardes benim ARNIMAM geliyor...aniracagim diyor....

ANIRMA ULEN....

koyluler duyar yerimizi bulurlar....gene yuk tasi...gene Dayak...eziyet diyor...

essek yutkunuyor ve susuyor....

devrisi gun...artik dayanamiyor ve....ANIRIYOR....

koyluler gelip ikisinide yakaliyorlar....DEVE KIZGIN....

nehir derin....essegi deveye bindirip gecirelim diyorlar....ve deveye essegi bindirip suya suruyorlar...

DEVE NEHRIN ORTASINDA....

essek kardes benim oynamam geldi diyor....

essek deve kardes oynama....duser bogulurum diyor...

dayanamiyorum kardes diyor....essek....OYNAMA ULEN...diye bagiriyor....

deve....oynuyor...

essek....dusuyor suya ve boguluyor....

soruda su....hangisi teknikci....hangisi sistemci....

Yorum

• Furki49
                        Katılımcı
                        • 02 Mayıs 2020
                        • 101

Eşşek teknikçi deve sistemci
                        Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                        Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                        İnsan olan insan darıltır mı hiç
                        Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

Las Vegas da poker partisi kurulur. Oyunculardan biride bizim Kayserilidir. Oyunun sonlarina dogru taraflar meblalari artirmislardir. Bizim kayserilinin eline bes benzemez gelir ama rest ceker. Artik kaybedecegi birsey kalmamistir, ya herro ya merro. Karsi taraf meshur Irlandali kumarcidir. Resti gorur. Bizimki elini acar bir kelime yuvarlar xxxxxx. Ve butun fisleri onune ceker. Irlandali oyunculuguna bi mok surmemek icin kelimeyi anlamadigi halde haa tamam der. Oyun tekrar baslar bir kac el sonra Irlandali rest ceker bizim Kayserilide gorur cunku elinde kare as vardir. Irlandali elini acar xxxxx der. Bizim Kayserili guler ve derki Oyunda bir kere xxxxx olur herhalde unuttun der fisleri onune cekerken siritir. Simdi bunlardan hangisi kumarci,... hangisi oyuncu....

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2826

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu hocam ekim 2021 den beri şişe taşıyorum bende verip alttan lot arttırayım diyorum lakin her düşmeye kalktığında şirket çıkıp verenin malını geri alım programı dahilinde topluyor.Acaba grafiğindeki gibi 18-19 civarına düşmeden yukarıya yapabilir mi çünkü malum bilanço yaklaştı ve yine iyi bilanço bekleniyor.Sende 4 kat potansiyel var deyince ayrı bir heyecanlandım Cevaplayabilirseniz sevinirim teşekkürler
                            Kuzu hocam buna yorum yok mu

Yorum

• Furki49
                              Katılımcı
                              • 02 Mayıs 2020
                              • 101

Tskb hedefe gelmiş görünce aldım hemencecik yarına kadar bende
                              Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                              Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                              İnsan olan insan darıltır mı hiç
                              Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• oprman
                                Katılımcı
                                • 19 Aralık 2021
                                • 120

GARAN da hedefi görmüş.

Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tskb hedefe gelmiş görünce aldım hemencecik yarına kadar bende

Yorum

Working...
                                X

Debug Information