HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • celme
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2008
    • 152

yaz kuzu ağabeyim...sen yazdıkça tarih de seni yazacak-yazıyor...bilge kral
    kuzufun

Yorum

• freeyourmind
      Katılımcı
      • 12 Mart 2016
      • 198

Beklemedeyiz kuzu hocam, yaz ki öğrenelim...

Sent from my SM-C9000 using Tapatalk

Yorum

• raistlin39
        Katılımcı
        • 21 Temmuz 2016
        • 171

Yazın Sayın Kuzu,

Bu bilgiler başka yerde yok

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

Sevgili Barış Manço vermişti zaten bunun cevabını yıllar önce:
          Yaz Dostuuummm...!!!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bir yazar....okuyucusu ile dialog icinde olmalidir....

bir dusunur....dusuncelerinde ozgur olurken.....baska dusunceleri izlemez ve irdelemezse...

o dusunur PLATO nun magarasindadir....

bu yuzden....zaman zaman sizleride yazmaya zorluyorum....

cunkii....

beni....SIZLER YARATIYOR VE SEKILLENDIRIYORSUNUZ....

lutfen yazin....varoldugunuzu bileyim....

sevgiler....guzel dostlarim....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sevgili Kuzu, 10000 puan vermeleri gerekmiyor mu? Ara trendleri yaz bize kurban olam.Bu çıkış soluksuz 280000 gitmez.Kredilileri ve Longcuları bir sirkelemesi gerekmiyor mu? Maldan inmeyelim ama gelecek olan aşağı dalga boylarını yakalayalım.İliklerine kadar ömcükleyelim bu çıkışı
              SHORT ACMAYA DEYMEYECEK....yatay duzeltmeler olacak tabii....

emme....BU NE BICIM IS....BU NE BICIM IKIS...

DIYECEGIMIZ YER....

280 000 ILA 300 000 ARALIGIDIR....

oraya gaddin bacim....hamsinin degisik yemeklerini yap...hatta hamsiden tatlida yap....HALE HAMISI DATLUSU.

NISAN SONU MAYIS 15 GIBI...orada dolar-tl yide shortluyacagiz...sadece borsayi degil....

cunkii....

ARACI KURUM KOMISYONLARI UCUN....bunu yapacaklar....bizde bundan payimizi alacagiz....

biliyorsun....

ben 40 HARAMININ REIZIYIM....

baaaa....araci kurumlar para kaptirmadan....o kopruyu gecemez.

yillardir bele bu....

9 koyden kovdurdular...BU DINSIZDIR...BU IMANSIZDIR...BU SARHOSTUR...dediler....dediler emme....HARACIMIDA VERDILER.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                MALDAYIZ tuncer....onumuzdeki on yil ucun....HEDEF FEYZA,,,

anlami nedir....

suada bir kaart alacaksin....fiyati 10 panginot....onumuzdeki 6 at icinde bu kaart 8 e dusebilir...12 ye cikabilir...

sen bu kaardi...

1...10 dan aldin...

2...ali 8 den aldi....

3....veli 12 den aldi....

ilk 5 yil sonar....kaart....100 tl oldu...

1....sen...100-10=90 tl kazandin...

2....ali....100-8=92 tl kazandi...

3....veli....100-12=88 tl kazandi....

5 yil sonra ucunuzun arasinda bi fark yok aslinda....KUZU mala girdimi minimum 5 yil....iksen....evirsen ve cevirsen...kuzuyu yeniden iksen...O MALI ELINDEN ALAMAZSIN...

ISTE....KUZU....30 YILDIR BUNU YAPIYOR....

kuzu maldaiken....kendini VIOP u shortluyarak korur....

ne dedi....280 000 endekse kadar sessizce yat....280 000 e geldimi...VIOP u shortla...230 000 e dusecek....shorttan karini al....MALIN SENDE....ONA DOKUNURSAN...tarragimi yersin.

kuzuya SHORTCU derler....neden....1 yil sonra....kuzu artik maldayim filan demez...HER STANDART SAPMADA....gelir shortlayin gocecegiz der....malinizi satin gocecegiz demez....cunki...MAL SATMAK YASAKTIR KUZUDA....O ENAYI ISIDIR...boyle oldugu ucunde adi...SHORTCUDUR...

gercekte nedir....kuzu...UZUN VADELI BIR YATIRIMCIDIR...
                degerli dostlarim....

ayni zamanda kuzu....bu alemdeki....EN PAHALI YORUMCUDUR...

CUNKIIII....yillardir...yukarida orneklerini gordugunuz yazilari...

HICBIRPARA ILE SATINALAMAZLAR...bunlar...GONULDEN GONULE AKAR....

cunkii....

bendeki GONUL DAG gibidir...halkima akar...halkimdaki GONUL ise TUM DAGLARDIR...ben ona ait kucuk bir dagim....
                uc sabit topic var....kuzu ya ait....

1...HEDEF 300 000...bunu 88 000 endekste acti...hedef 300 000 emme ben DOLARDAN cikip mala girmem...dolar daha cok cikacak dedim....ve aynen oyle oldu.....

2....GENE KONDU TURNALAR...bu topigi borsa 240 000 e gitmeden....dolar 18.5 tl ye gitmeden 3 gun once actim...dolari 18 den shortladik ve 10 kusurden kapadik...borsayi shortladik ve kapadik....
                mermi hiziyla....

3....HEDEF FEYZA DEYIP bu topigi actik....artik mala giriyoruz ve on yil yatiyoruz dedik....dolarda cikar emme BORSA KADAR CIKAMAZ dedik....

simdi artik STANDART SAPMALAR disinda hicbisey yapmiyacagiz....IRAHATIZ...

STANDART SAPMALAR NEDIR KUZU DERSENIZ....

gerilerde....

GRAFIC CIZDIM ONUMUZDEKI ON YIL UCUN....

orada ARA TRENDLER ve ANA TRENDI gosterdim....

missal....onumuzdeki iki ayda 280 000 veya 300 000 e gidersek...ZAMAN-FIYAT iliskisinde bu STANDART SAPMADIR...ve short allahin emridir....

eger....onumuzdeki 6 ayda....280 000 veya 300 000 e giderse...bu STANDART SAPMA degildir...normal cikistir...SHORTLUYAN TARRAGIMI YER....

ONEMLI UYARI....beni yeni yeni taniyanlara...eskiler bilir....BEN GELIP SHORTLUYORUZ dedim mi....BIZ HALA MALDAYIZ....onu asla satmiyoruz....shorttan ilave para yapiyoruz....malda oldugumuzu artik hic yazmiyacagim ucun....3 YIL SONRA....beni okuyan bu ipne hep shortcu demeye basliyor....borsayi bu dusuruyor diyede BANA KUFUR EDIYOR...gulmekten ben ve dostlarim yikiliyoruz.....sagossunlar....gulduruyorlar bizi.....o gaddin cahiller borsada.
                temel prensipler....okumuyanlara ...yeni gelenlere....

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

Bu amiral haftalıkta bu indikatörlerle bariz sat vermiş.

6 yı beklerim

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

SHORT ACMAYA DEYMEYECEK....yatay duzeltmeler olacak tabii....

emme....BU NE BICIM IS....BU NE BICIM IKIS...

DIYECEGIMIZ YER....

280 000 ILA 300 000 ARALIGIDIR....

oraya gaddin bacim....hamsinin degisik yemeklerini yap...hatta hamsiden tatlida yap....HALE HAMISI DATLUSU.

NISAN SONU MAYIS 15 GIBI...orada dolar-tl yide shortluyacagiz...sadece borsayi degil....

cunkii....

ARACI KURUM KOMISYONLARI UCUN....bunu yapacaklar....bizde bundan payimizi alacagiz....

biliyorsun....

ben 40 HARAMININ REIZIYIM....

baaaa....araci kurumlar para kaptirmadan....o kopruyu gecemez.

yillardir bele bu....

9 koyden kovdurdular...BU DINSIZDIR...BU IMANSIZDIR...BU SARHOSTUR...dediler....dediler emme....HARACIMIDA VERDILER.
                    Saol Varol Kuzu. Son olarak Garan yorumu isteyeceğim. 12.20 TL onaylandı.Hele de kurban olam ne yapar bu Garan bu şartlarda?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Saol Varol Kuzu. Son olarak Garan yorumu isteyeceğim. 12.20 TL onaylandı.Hele de kurban olam ne yapar bu Garan bu şartlarda?

garani beles toplayincaya kadar....GARAN dan ne koy olur need kasaba.....

artik bizim borsa....AMIRAL kchol.....onu izle....kararlarin ucun....BUGUN....benim teknik analizime gore...PISMANLIK TEPESINDE IDI....

PISMANLIK TEPESI....

en onemli gostergedir....unuttuysan....tekrar yazayim....

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

garani beles toplayincaya kadar....GARAN dan ne koy olur need kasaba.....

artik bizim borsa....AMIRAL kchol.....onu izle....kararlarin ucun....BUGUN....benim teknik analizime gore...PISMANLIK TEPESINDE IDI....

PISMANLIK TEPESI....

en onemli gostergedir....unuttuysan....tekrar yazayim....
                        Vallahi unuttum da...Pişmanlık tepesi neydi ki Kuzu (

Yorum

• hurolg2
                          Aktif
                          • 25 Ocak 2019
                          • 367

Pışmanlık Tepesi ne idi biz bilmiyoruz kuzum yaz lutfen...daha sonra katılanlar da bilmiyordur....bir de daha önce de sordum ama ne sen ne de başka kimse yanıtlamadı bu 280.000 ya da 300.000 kastın bist 100 deki mi viop 30 daki mi...(yani aslında 2800 ve 3000)...lütfen yanit ricamdır...

Yorum

• hurolg2
                            Aktif
                            • 25 Ocak 2019
                            • 367

Fakat pişmanlık tepesini şöyle tahmin ediyor ve yorumluyorum:
                            Almayanlar vah tüh kacirdik niye almadik keske alsaydik daha da gider bu deyip alisa atlarlar ve küüttt kucaklarına birakırlar malları...mı?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Vallahi unuttum da...Pişmanlık tepesi neydi ki Kuzu (
                              lemmm kiz....gebertirim seni....

borsada....ICDINAMIKLERLE ILGILI KILOMETRELERCE YAZDIM....eski topiklerimde....

1...acgozluluk tepesi....

2...korku dibi....

3...pismanlik tepesi....

4...teknik analizci korku cigliklari dibi....

saclarindan tutar....surundururum seni....BUNLARIN HERBIRI 3 AY SURER....KILOMETRELERCE YAZIM VAR...bunlarla ilgili....

bi daha anlatayim hatirin ucun....

bir borsanin AMIRAL GEMISI.....ki kchol....pismanlik tepesini asarsa....bankalar dahil tum kaartlar RALLY yapar...

detaylarini yazarim.....simdi vaktim yok....

not....BORSA NEDIR KIZ HAMSI....senin cebindekini benim almam....ikimizin cebindekini ARACI KURUMUN ALMASIDIR....hicbirsey yoktan varedilemez by kuzu....TAM TERSINE....HERSEY YOK OLMAK UCUN CAN ATAR....BY KUZU....BUNLARI O GUZEL KULAKLARINA KUPE DIYE TAK....ve kaslarini yay gibi ger....gozlerin bi ok gibi firlayip....YOKA SAPLANSIN.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Pışmanlık Tepesi ne idi biz bilmiyoruz kuzum yaz lutfen...daha sonra katılanlar da bilmiyordur....bir de daha önce de sordum ama ne sen ne de başka kimse yanıtlamadı bu 280.000 ya da 300.000 kastın bist 100 deki mi viop 30 daki mi...(yani aslında 2800 ve 3000)...lütfen yanit ricamdır...

DOGRU SOYLUYORSUN....belki HALE de o yazilarimda henuz okuyucum degildi....tekrar yazarim...4 unude....

ASLINDA bunlar kuzu kurallarinda da var....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information