HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • syrphida
    Katılımcı
    • 03 Mayıs 2019
    • 169

Almanya'da 2023 için resesyon ve rekor enflasyon tahmini (özet)

Almanya'nın önde gelen ekonomik düşünce kuruluşlarından Ekonomi Araştırma Enstitüsü (Ifo), ülkenin bu yıla ilişkin büyüme tahminini, enerji krizinin etkileri ve tarihi yüksek enflasyon nedeniyle aşağı yönlü revize etti.

Ifo İş Döngüsü Araştırma ve Ekonomik Tahmin Müdürü Timo Wollmershaeuser, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Bir kış resesyonuna giriyoruz.” ifadesini kullandı.

Ifo, Alman kamu sektörünün bu yıl 71,2 milyar euro olan bütçe açığının, gelecek yıl 48 milyar euroya gerilemesini bekliyor.

Wollmershaeuser, yaz boyunca Rusya'dan doğal gaz arzında kesinti ve bunun tetiklediği sert fiyat artışlarının Kovid-19 sonrası ekonomik toparlanmaya zarar verdiğini vurgulayarak, “2024 yılına kadar normale dönüş beklemiyoruz. 2024’te ise Alman ekonomisinde yüzde 1,8 büyüme ve yüzde 2,4 enflasyon oranı öngörüyoruz.” ifadesini kullandı.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Kaynak ve ayrıntı : https://www.trthaber.com/haber/dunya...ni-708140.html

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

Kuzu öyle deme
      Bankaların tamamen battığı ortadan silindiği günler de gördük

Yorum

• tolga541
        Katılımcı
        • 13 Haziran 2018
        • 119

Bu bankalara neden brüt takas veya diğer ceza işlemleri gelmiyor bilen var mi

Yorum

• tolga541
          Katılımcı
          • 13 Haziran 2018
          • 119

Benim tahminim seçim falan olmayacak çünkü şu ortamda seçimi şu anki durumda kaybedecekler yunanistan dalgasina ertelenecek varlik fonu orjinli bist operasyonu bittiğinde bura savaş tamtamlari ile sağlam bir satiş yiyecek yabancinin falan aldiği yok dişariya zamaninda götürülen paralar yabanci fon garantörlüğünde piyasaya sokuluyor.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu bankalara neden brüt takas veya diğer ceza işlemleri gelmiyor bilen var mi
            Sence neden..?

Nebatinin açıklamalarını okumadın mı?

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Benim tahminim seçim falan olmayacak çünkü şu ortamda seçimi şu anki durumda kaybedecekler yunanistan dalgasina ertelenecek varlik fonu orjinli bist operasyonu bittiğinde bura savaş tamtamlari ile sağlam bir satiş yiyecek yabancinin falan aldiği yok dişariya zamaninda götürülen paralar yabanci fon garantörlüğünde piyasaya sokuluyor.
              bunların asıl derdi panikle doları düsürüp dth ları kapmak insanların elinden
              bademler yurtdısındaki parayı soksa 1 kur düser 2 o islemler kayıt ile olur bunlar zamanında dısarı cıkardıkları parayı bir daha buraya sokmazlar riske girip

hırsızlık yapıyorsun diyelim evden tv caldın gittin , sonra düsündün ki o evde altınlar da vardı dönüp onları da almam lazım ama tv nizi buldum bahanesiyle geri dönüyorsun
              o iş değil bence
              dediğim gibi bir yerden kayıt dısı para giriyor kurlara yansımıyor o para ile varlık fonu operasyon yapıyor

kim dolarını bozar da 4 den almadığı halk a 16 dan girer cok guzel bir mantıkla başladılar faydalı bir is aslında ama işleyişi korkunç boyutlara geldi muhtemelen kendi içlerinde sıçtık diyorlar simdi
              doğru düzgün bir dolar boz bist al piyasayı bozucu islerden kacınıcaz deseler tarihi bir hamle olurdu piyasa da doğru düzgün işlerdi

bankalarda tepede yakalananlar son sahibi olacak muhtemelen 20 30 40 50 nerede durursa

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

söyle bir risk de var bankalarda teminat sıkıntısı çeken fonlar sanayi hisselerine verebilirler ilk panikte birçok sanayi hissesi yan hisseler vs. taban yiyebilir

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  söyle bir risk de var bankalarda teminat sıkıntısı çeken fonlar sanayi hisselerine verebilirler ilk panikte birçok sanayi hissesi yan hisseler vs. taban yiyebilir
                  Bu nedenden verilen malı alırım şahsen..

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

kuzu demişti vicenteye..
                    ne varmış bugün 11 de.?
                    o zamandan beri viop düşüyor

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bunların asıl derdi panikle doları düsürüp dth ları kapmak insanların elinden
                      bademler yurtdısındaki parayı soksa 1 kur düser 2 o islemler kayıt ile olur bunlar zamanında dısarı cıkardıkları parayı bir daha buraya sokmazlar riske girip

hırsızlık yapıyorsun diyelim evden tv caldın gittin , sonra düsündün ki o evde altınlar da vardı dönüp onları da almam lazım ama tv nizi buldum bahanesiyle geri dönüyorsun
                      o iş değil bence
                      dediğim gibi bir yerden kayıt dısı para giriyor kurlara yansımıyor o para ile varlık fonu operasyon yapıyor

kim dolarını bozar da 4 den almadığı halk a 16 dan girer cok guzel bir mantıkla başladılar faydalı bir is aslında ama işleyişi korkunç boyutlara geldi muhtemelen kendi içlerinde sıçtık diyorlar simdi
                      doğru düzgün bir dolar boz bist al piyasayı bozucu islerden kacınıcaz deseler tarihi bir hamle olurdu piyasa da doğru düzgün işlerdi

bankalarda tepede yakalananlar son sahibi olacak muhtemelen 20 30 40 50 nerede durursa
                      aferim ulen....ilk paragraph ANA HEDEFLERI...yogusa bankalar batik..
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        onlara hic bakma...suanda...VOP TA NE KADAR SHORT VARSA....hepsi bu borsayi yukari basanlarin...

unutma....400 bin short varsa...karsiliginda 400 bin long var....

EKIM VADEDE....ASAGI INIP ELINDEKI 400 BIN SHORTU BASABAS KAPIYACAK....

ve 400 bin longu ikecek....

O BUNU YAPARKEN....ONU YATIRIP IKMEZSEM....bana kuzu demesinler.

unutma...yarin saat 11....

bu gece....dashaklarini yagla....avucla....

zabah....akbank tavana kilitlenir kilitlenmez....MERMILERI SAY...

GOZUNU KAN BURUSUN....KORKU YOK...KORKUNUN ECELE FAIDESI YOK DIYE...BAGIRARAK KESMEYE BASLA....SALAVAT GETIRMELERINE IZIN VERME...kafir olsunler....ha ha ha
                        sana bunu yap dedim....YAPTIN NI....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

sana bunu yap dedim....YAPTIN NI....
                          evet abi full olmasa da teşekkürler eline sağlık

fullemek icin vakıfla halkı bekliyorum

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

240 000 e dusecegiz....sebeb...ICDINAMIKLERDIR.

lem olumm beni dinle....karsinda endeks 82 000 iken....360 000 hedef diyen adam var....

360 000 deyiz...HERKES SOKTA....SOKTA OLAN BIRI ARTIK 450 000 DIYORSA...sat ula.

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

40 bin oldu
                              26 bin sadece makasdan eridi

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

240 000 e dusecegiz....sebeb...ICDINAMIKLERDIR.

lem olumm beni dinle....karsinda endeks 82 000 iken....360 000 hedef diyen adam var....

360 000 deyiz...HERKES SOKTA....SOKTA OLAN BIRI ARTIK 450 000 DIYORSA...sat ula.
                                düzeltme 2400 mi başkan benim mallar yan tahtalar dolar bazında 1/4 dibin dibinde ben bekleyecem elbet sıra bizede gelecek bugün yeşil yaktı benim hisse..
                                endeks satım varantı aldım karşılığında bakalım..
                                bu arada tekrar tebrikler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information