HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kültigin
    Yeni Üye
    • 28 Şubat 2022
    • 18

Bereketli olsun kuzu emmiiiii ellerinden öperim aldığımız nakillerle vur kaç bekliyoruz
    “Olma böyle sinsi çakal, yahut engerek! Bozkurt gibi, kartal gibi döğüşmek gerek!”

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

KOL BUKME....

DEV SIRKETLERIN....TAVAN TAVAN CIKISI....bugun bitti.....

yani....BUYUK KAR...bugun sonlandi....piyasa degeri defter degerine esitlendi...1 yani.

bundan sonra....NORMAL BORSA HALINE GECIYORUZ....yatay....gidim gidim....cizdim oynamiyorum...hali.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kültigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bereketli olsun kuzu emmiiiii ellerinden öperim aldığımız nakillerle vur kaç bekliyoruz
        yeni 10 kaart sectim....BANKA DISI BUNLAR....ILK DUZELTMEDE....ONLARA GECECEGIZ....BANKALARI SOYDUM SOGANA CEVIRDIM....NAMISSIZLARA GICIKTIM ZATEN....HA HA HA

ARALIK 2021 DE....BU BANKALARIN PIYASA DEGERI DEFTER DEGERININ YUZDE 30 U IDI....SIMDI...BUGUN...1 OLDU...YUZDE 100 YANI....ARALIKTA BU YUZDEN ONLARA DALDIK....TEMEL YANI....

DUSUN....FIYAT/KAZANC ORANLARI 1 DI ARALIKTA....acikladiklari kar...fiyatindan coktu....simdi normal oldular....

eeee bisey NORMAL oldu mu....benim gibi bir ANORMAL in onda isi olmaz artikin.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kültigin
          Yeni Üye
          • 28 Şubat 2022
          • 18

Ya emi sen mükemmel bir insansın bekliyoruzzzz ellerinden öperimm ��
          “Olma böyle sinsi çakal, yahut engerek! Bozkurt gibi, kartal gibi döğüşmek gerek!”

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

simdi....

onemli bir gelisme var...TURK-YUNAN SAVASI.....

BUNA BAGLI....

SECIM ILISKILERI.....biraz ona yogunlasmaliyiz....

burada cumartesi gunu olusan....Bozcaada aciklarindaki olay....HAFIFE ALINAMAZ.

KAFALAR KUMA GOMULU YASAMAK....kuzu nun isi deellldir.

her iki ulkede de secim var...hem yunanda...hem bizde...ONE MUNITLER COGALIR....

HAZIR TUM YORUMCULAR FIKIR DEGISTIRIP....HEDEF 450 000 BASLIKLARINI ATARKEN....suru olusturulurken....

biz....

baska alemlere dalmaliyiz.

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yeni 10 kaart sectim....BANKA DISI BUNLAR....ILK DUZELTMEDE....ONLARA GECECEGIZ....BANKALARI SOYDUM SOGANA CEVIRDIM....NAMISSIZLARA GICIKTIM ZATEN....HA HA HA

ARALIK 2021 DE....BU BANKALARIN PIYASA DEGERI DEFTER DEGERININ YUZDE 30 U IDI....SIMDI...BUGUN...1 OLDU...YUZDE 100 YANI....ARALIKTA BU YUZDEN ONLARA DALDIK....TEMEL YANI....

DUSUN....FIYAT/KAZANC ORANLARI 1 DI ARALIKTA....acikladiklari kar...fiyatindan coktu....simdi normal oldular....

eeee bisey NORMAL oldu mu....benim gibi bir ANORMAL in onda isi olmaz artikin.
              Emeğine sağlık Emmi,
              Bu 10 kağıdı en azından sektör vs ip ucuyla bize de verir misiniz? Bendekilerin çoğu sanayi ve holding. bankalar olmadığı için beklemek mantıklı olur mu?

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bugun uc bankada tavan....garan evkaf halkin ki....bu SINYALDI...POZ KAPATMAYA.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Emeğine sağlık Emmi,
                  Bu 10 kağıdı en azından sektör vs ip ucuyla bize de verir misiniz? Bendekilerin çoğu sanayi ve holding. bankalar olmadığı için beklemek mantıklı olur mu?
                  BEKLE....

DIBLERINDEN ALACAGIZ....bir bildigim var benim.....

Yorum

• repalize
                    Aktif
                    • 05 Aralık 2011
                    • 311

Pirim üstadım Kuzu hocam ;

Bu yeni 10 hisse arasında jeopolitik denklemdeki Yunan mevzuu da olunda savunma sanayii şirketimizinde yer alma ihtimali var mıdır.

En derin Saygı ve hürmetlerimle

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

BEKLE....

DIBLERINDEN ALACAGIZ....bir bildigim var benim.....
                      Bekleyim mi derken malda olduğum için bekliyim mi demiştim kıymetli Kuzu Emmim sonuçta banka gibi gitmediler. Ama sen böyle diyorsan gereği yapılır elbette

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bekleyim mi derken malda olduğum için bekliyim mi demiştim kıymetli Kuzu Emmim sonuçta banka gibi gitmediler. Ama sen böyle diyorsan gereği yapılır elbette
                        banka olmuyanlari tut....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kuzu
                          furuşan akıncı

Teşekkür / Beğeni
                          Standart Hedef 300 000.....

2001 İKİZ KULELERE UCAKLARIN GİRİŞİ İLE BASLIYAN 30 YILLIK BUSİNESS CYCLE....ilk 20 yılı dolmuştur....bu 20 yılda dünyada küresel ekonomi uygulanmış....bununla SERMAYE...İŞÇİLİK...HAMMADDE tüm dünyada sınırları tanımadan hareket halinde olmuş....bu hareket ile...ÇİNDE KOMİNİZMLE biriktirilmiş potansiyelleri kullanarak...DÜNYADA ENFLASYONU SIFIRA DOGRU....FAİZLERİ SIFIRA DOGRU CEKEREK...kapitalist mode kapital akümulasyon proseslerinde....süper güç olan amriki aleyhinde gelişmelere sebeb olmuştur....

BU 30 YILLIK CYCLE da son 10 yıl....2020 ila 2030 arası....ilk 20 yılda oluşan DENGESİZLİKLERİN DÜZELTİLMESİNE HARCANACAKTIR....

bu düzeltme....PETROL...ALTIN...VE PARİTELER üçgeninde oluşacak ve bilahare bu HİSSE SENEDİ FİYATLARINA YANSIYACAKTIR...

NOT...bu topic açılırken...ENDEKS 82 000 E İKİNCİ KEZ DÜŞMÜŞ...DOLAR-TL 6.60 I YAKMIŞTI....KORKU YOK...BİLGİDİR HÜKMEDEN
                          .

Efsane tekrar görülsün. okunsun diye alıntıladım.

Endeks Mart 2020 de pandemi düşüşünde 82 binde HEDEF 300 BİN diye topik açan,

mart 2022 de hedef feyza topiğini açıp, sağlam hisselerde sandığı doldurun haziran 2022 den itibaren 2023 HAZİRAN SEÇİMLERİNE KADAR RALLİ var diyen ve peşinden hedef 3600 diyen sevgili Kuzu emmi samimiyetle söylüyorum piyasaları geniş perspektifte sizin gibi analiz edip strateji oluşturabilen hiç kimse yok.Aracı kurum stratejistleri eline su dökemez.

.

yukaridaki girnizi....

UKRAYNA-URUS....TURK-YUNAN LA ILGILIDIR.....

TEK DUNYA,TEK DEVLETCILER....30 YILLIK CYCLE in mimarlaridir....

yani...YUNANA SIK MERMIYI DIYENLERDIR.

VAYYYY....butun yorumcular...youtube...twiter...forumlar....hafta sonu hedef 450 000 darken....

hedef 700 000 diyen....

baska seyler yaziyor incik....

cunkiii....o kuzu dur....FARKLIDIR...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

banka olmuyanlari tut....
                            BAK NE DIYOR....niye diyor....BANKALAR BATACAK.....

FARK....

burada iste.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              https://www.gunboyugazetesi.com.tr/b...ih-154491h.htm

Bankacılar şaşkın! AKP'nin doları bir gecede 9 liraya düşürme planı basına sızdı... İşte verilen tarih
                              okuyun....

adami koseye kistir...git kendi bankani tavan tavan cikar dersen....

cikarirrr....

emmeee....BATAR.

CUNKIIII....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....by kuzu.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

lem olummm....BENIM GIYMATIMI NE ZAMAN ANLIYACAKSINIZ LEM.....

URUS PARASI IMIS....ne urus parasi ula...urus para bulsa...kendi gotunu siler onla...boklu boklu geziyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information