Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
bundan sonra....NORMAL BORSA HALINE GECIYORUZ....yatay....gidim gidim....cizdim oynamiyorum...hali.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bereketli olsun kuzu emmiiiii ellerinden öperim aldığımız nakillerle vur kaç bekliyoruz
yeni 10 kaart sectim....BANKA DISI BUNLAR....ILK DUZELTMEDE....ONLARA GECECEGIZ....BANKALARI SOYDUM SOGANA CEVIRDIM....NAMISSIZLARA GICIKTIM ZATEN....HA HA HA
ARALIK 2021 DE....BU BANKALARIN PIYASA DEGERI DEFTER DEGERININ YUZDE 30 U IDI....SIMDI...BUGUN...1 OLDU...YUZDE 100 YANI....ARALIKTA BU YUZDEN ONLARA DALDIK....TEMEL YANI....
DUSUN....FIYAT/KAZANC ORANLARI 1 DI ARALIKTA....acikladiklari kar...fiyatindan coktu....simdi normal oldular....
eeee bisey NORMAL oldu mu....benim gibi bir ANORMAL in onda isi olmaz artikin.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SECIM ILISKILERI.....biraz ona yogunlasmaliyiz....
burada cumartesi gunu olusan....Bozcaada aciklarindaki olay....HAFIFE ALINAMAZ.
KAFALAR KUMA GOMULU YASAMAK....kuzu nun isi deellldir.
her iki ulkede de secim var...hem yunanda...hem bizde...ONE MUNITLER COGALIR....
HAZIR TUM YORUMCULAR FIKIR DEGISTIRIP....HEDEF 450 000 BASLIKLARINI ATARKEN....suru olusturulurken....
biz....
baska alemlere dalmaliyiz.
yeni 10 kaart sectim....BANKA DISI BUNLAR....ILK DUZELTMEDE....ONLARA GECECEGIZ....BANKALARI SOYDUM SOGANA CEVIRDIM....NAMISSIZLARA GICIKTIM ZATEN....HA HA HA
ARALIK 2021 DE....BU BANKALARIN PIYASA DEGERI DEFTER DEGERININ YUZDE 30 U IDI....SIMDI...BUGUN...1 OLDU...YUZDE 100 YANI....ARALIKTA BU YUZDEN ONLARA DALDIK....TEMEL YANI....
DUSUN....FIYAT/KAZANC ORANLARI 1 DI ARALIKTA....acikladiklari kar...fiyatindan coktu....simdi normal oldular....
eeee bisey NORMAL oldu mu....benim gibi bir ANORMAL in onda isi olmaz artikin.
Emeğine sağlık Emmi,
Bu 10 kağıdı en azından sektör vs ip ucuyla bize de verir misiniz? Bendekilerin çoğu sanayi ve holding. bankalar olmadığı için beklemek mantıklı olur mu?
bugun uc bankada tavan....garan evkaf halkin ki....bu SINYALDI...POZ KAPATMAYA.
Emeğine sağlık Emmi,
Bu 10 kağıdı en azından sektör vs ip ucuyla bize de verir misiniz? Bendekilerin çoğu sanayi ve holding. bankalar olmadığı için beklemek mantıklı olur mu?
BEKLE....
DIBLERINDEN ALACAGIZ....bir bildigim var benim.....
DIBLERINDEN ALACAGIZ....bir bildigim var benim.....
Bekleyim mi derken malda olduğum için bekliyim mi demiştim kıymetli Kuzu Emmim sonuçta banka gibi gitmediler. Ama sen böyle diyorsan gereği yapılır elbette
Bekleyim mi derken malda olduğum için bekliyim mi demiştim kıymetli Kuzu Emmim sonuçta banka gibi gitmediler. Ama sen böyle diyorsan gereği yapılır elbette
banka olmuyanlari tut....
Teşekkür / Beğeni
Standart Hedef 300 000.....
2001 İKİZ KULELERE UCAKLARIN GİRİŞİ İLE BASLIYAN 30 YILLIK BUSİNESS CYCLE....ilk 20 yılı dolmuştur....bu 20 yılda dünyada küresel ekonomi uygulanmış....bununla SERMAYE...İŞÇİLİK...HAMMADDE tüm dünyada sınırları tanımadan hareket halinde olmuş....bu hareket ile...ÇİNDE KOMİNİZMLE biriktirilmiş potansiyelleri kullanarak...DÜNYADA ENFLASYONU SIFIRA DOGRU....FAİZLERİ SIFIRA DOGRU CEKEREK...kapitalist mode kapital akümulasyon proseslerinde....süper güç olan amriki aleyhinde gelişmelere sebeb olmuştur....
BU 30 YILLIK CYCLE da son 10 yıl....2020 ila 2030 arası....ilk 20 yılda oluşan DENGESİZLİKLERİN DÜZELTİLMESİNE HARCANACAKTIR....
bu düzeltme....PETROL...ALTIN...VE PARİTELER üçgeninde oluşacak ve bilahare bu HİSSE SENEDİ FİYATLARINA YANSIYACAKTIR...
NOT...bu topic açılırken...ENDEKS 82 000 E İKİNCİ KEZ DÜŞMÜŞ...DOLAR-TL 6.60 I YAKMIŞTI....KORKU YOK...BİLGİDİR HÜKMEDEN.
Efsane tekrar görülsün. okunsun diye alıntıladım.
Endeks Mart 2020 de pandemi düşüşünde 82 binde HEDEF 300 BİN diye topik açan,
mart 2022 de hedef feyza topiğini açıp, sağlam hisselerde sandığı doldurun haziran 2022 den itibaren 2023 HAZİRAN SEÇİMLERİNE KADAR RALLİ var diyen ve peşinden hedef 3600 diyen sevgili Kuzu emmi samimiyetle söylüyorum piyasaları geniş perspektifte sizin gibi analiz edip strateji oluşturabilen hiç kimse yok.Aracı kurum stratejistleri eline su dökemez.
.
yukaridaki girnizi....
UKRAYNA-URUS....TURK-YUNAN LA ILGILIDIR.....
TEK DUNYA,TEK DEVLETCILER....30 YILLIK CYCLE in mimarlaridir....
yani...YUNANA SIK MERMIYI DIYENLERDIR.
VAYYYY....butun yorumcular...youtube...twiter...forumlar....hafta sonu hedef 450 000 darken....
hedef 700 000 diyen....
baska seyler yaziyor incik....
cunkiii....o kuzu dur....FARKLIDIR...
BAK NE DIYOR....niye diyor....BANKALAR BATACAK.....
FARK....
burada iste.
Yorum