Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Kuzu hocam beni şok edecek şey tahmin edilenin çok üstünde senet fiyatlaması olmasıdır.ozaman 6000 leri konuşuyoruz demek oluyor ve bu iş çok kısa sürede gerçekleşecek anlamına geliyor.
Şuan bankaları yataya geçirip gmyo ve sanayi sektörüne dalacaklar daha sonrası tekrar bankalar.
Saygılarımla
Kuzu emmi bu çıkışı başlığını da zamanında açarak net yazdı. Dediği gibi bazı kağıtlar da uçuyor. Çok fazla tl sürülüyor piyasaya, fiyatlar illaki yukarı gitmeye devam eder. Merkez de doları belli bir hızla yükselttiği için endeks dolar bazlı da yürüyor.
Emmi milleti çok doğru yönlendirdi. Short açılacak yeri de yazarsa seviniriz.
Rte , feto ne istedi de vermedik
Rte ,pkk ya operasyon yapmayın emrini ben verdim ))
Eski bankaya gm si spk başkanının neler yedikleri çarşaf çarşaf saciliyor hala kuma gömmüşler kafayı savunuyorlar bu kadar cehalete bu ülke çok iyi dayanıyor. Atam nasil bir temel attıysa...
Aynen dostum...iğreniyorum artık bu tiplerden...hadi cahili anlarım...ama biraz da olsun mektep görüp okumuş yazmış olanın halen bunnarı savunması midemi bulandırıyor..ha dürüstce şunu deseler yine kabulümdür. Ya w tamam haklısıniz da benim isime gbunlar geliyor. Tamam eyvallah..Samimi söylüyorum o zaman kızmam. Ama yani ne diyeyim...kuzum gibi saliverecen ben de kufuru sincik...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın kuzu tebrikler
yalnız bu çıkış genelde kamu kağıtlarıyla fişekleniyor bu volatliteye rağmen spk nın bankalardan özel durum açıklaması istememesi borsada yiğit bulut devlet operrasyonunu işaretliyor kamu bankalarının halka açıklığı zaten diplerde seçime kadar bu operasyonu sürdürebilirler mi sanki manüplasyonun alası var biste
tesekkürler
Kuzu 2001 projeksiyonu yapıyor ..
Ama BENCE yanılır..(rakam konusunda değil batış konusunda)
Hele hele bankalara kredi lerin yüzde 20 si oranında devlet tahvili alınması zorunlu denilince 2001 gibi olur muyuza döndü iş hali ile...
O yüzden 1 ay önce de bankalar taban taban gidecek falan filan yazıldı çizildi..
Tabi sonuç malum 180 derece tersi oldu..
Reis "AYNI GEMİDEYİZ" dedi...Yani bu zorla faiz düşürme işinde herkesi herkese DOLADI..
Şimdi sıkı ise FAİZ ARTIR desinler..
Reis çıkıp ben faiz artıracam dese..Aman sakın haaa diyecek herkes bu sefer...
temel veriler (phill.) ve borsanın bu 99 gibi çıkışı,yüksek enflasyon.dxy değeri
tam 2000 öncesi gibi gundwane.
dolarda bir anda 2 kat, egede bir savaş uçağı düşmesine bakar.
o zamanda dolar sabit kurla baskı altındaydı.
Sayın Kuzu. Sizi geç buldum ve hayretler içerisinde sizi hergün dakika başı okumak için foruma giriyorum,sizi okumak bilgilerinizden faydalanmak olağan üstü. Bilgileririniz çok yüksek ben üç yıldır borsadayım, eskiden kıvranırdım sizi bulduktan sonra çok rahatım bir evladın babasına güvenmesi gibi. Değerli bilgilerinizi karşılıksız insanlarla paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok farklısınız çok bilgilisiniz çok olağanüstüsünüz çok çok çok iyi bir insansınız …. Siz benim için meleksiniz….
iste yazdigi ilk mesaj bu foruma....agladim....bu benim dedim...o..bengux...bu mesaji yazan...oda benim....ben ve o....INSAN OLMAYA GELMISIZ BU DUNYAYA....ikimizde elimizden geleni yapiyoruz....
INSAN OLMAK UCUN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Turkiyeye giren veye girmesi muhtemel rus parasi amerika ayrisik devletlerini cok germektedir.
birde amerikan usagi fettos cocuklarini.
rusya komsumuz ve Rusyayla iyi iliskiler bize sadece fayda sagliyor her yonden.
Bize 2 s400 bataryasini cok goren ve ambargo uygulayan adam got kadar yunana 6 patriyot bataryasi vemis bilinen.
Sinirimizin dibine dedeagaca hava kara ve deniz baraji yigmis muhtemel kara harekatimizi durdurmak icin.
soruyorum amerikanin derdi seni niye gerdi?
Farzetki gelen para rus parasi azeri parasi katar parasi yada koku disarda oligarkimizin disari goturup simdide getirdig para olsun.
mevcut durumdan faydalanip parana parada katiyorsun , her gun on kere bu para pis rus parasi demekde ne?
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
ons aylık
bu sistemimde yanlışlık yoksa
onsda 1950 görülebilir.
kontrol etmiyormusun derseniz.
eski sinyallerinde kritik yerleri kontrol ediyorum tabii ki.sadece onsda değil.
ama piyasa bu.benim mavi ve kırmızılarımı görmez..
sende bitanem sende buyuksun....birine buyuksun demek aslinda....SENIN BUYUK BIRI OLDUGUNU GOSTERIYOR....kucuk insanlarda bu duygu yoktur...
usaglar....
izin verinde...benim sessiz izliyenlerim yazsin....missal yukaridaki mesaji 7 ci mesaj bu foruma...benim onlarla konusmam gerek....
sizlere....30 YILLIK BUSINESS CYLE imi yeniden anlatacagim...eger suan basarili isem....bu...GELISMEKTE OLAN ULKELERDE....HER 30 YILDA NE OLUR....ONU BILMEMDENDIR....HEDEF 300 000....SONRA 360 000....SONRA 400 000...SONRA 700 000 DEMEM...
BU TAMAMEN TURK HALKI NASIL SOYULOR...onun hikayesidir...30 yillik cycle I'm.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum