HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • casaubon
    Teacher
    • 04 Ağustos 2008
    • 28

Banka Endeksi vs 100 Endeks.

"bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche

http://durum-casaubon.blogspot.com/

Yorum

• syrphida
      Katılımcı
      • 03 Mayıs 2019
      • 169

Benim şu an iki hissem var vestl ve ttkom... Bist dün 3.400 civarında kapandı şu an 3.500 (yarım günde +100 puan ) genele yayılmış bir yükseliş yok, ağırlıklı bankalar, genele yansıması için 3.600 yeterli mi?
      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

parite saatlik.
        sistemim saat gibi çalışıyor.
        bistde tepeyi de bulacak..

.................................................. ........

bist 100 haftalık
        gelecek hafta bulur tepeyi herhalde

Yorum

• syrphida
          Katılımcı
          • 03 Mayıs 2019
          • 169

syn güner, bist100 haftalık demişsin ama, grafiğin üstünde usdchf yazıyor.

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            syn güner, bist100 haftalık demişsin ama, grafiğin üstünde usdchf yazıyor.
            bisti mt4 te veren yok.
            bar değerlerini elle mt4 e çevrimdışı giriyorum.
            usd*chf ye girdim.
            bir zamanlar vardı ama spk engeline takıldılar.

Yorum

• syrphida
              Katılımcı
              • 03 Mayıs 2019
              • 169

Buraya iki hissem var dedikten sonra ikisi de düşmeye başladı.
              vestl sabah 34.98 şimdi 32.66 , artıdan eksi 3.94 devre kesti, kar ın çoğu gitti. yarın için tezgah (silkeleme ) yapıyor olabilir, olmayabilir. endeks +1,46 civarı
              kaşıkla verdiler, kepçeyle aldılar.
              YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

bu günler vur kaç günleri.
                ben bugün işcde yaptım.
                sabah - de aldım sonra + da sattım.
                mala yatmam.

Yorum

• syrphida
                  Katılımcı
                  • 03 Mayıs 2019
                  • 169

Satayım dedim bi ara sonra vazgeçtim, bazen de satıyorsun, sattığın fiyata yerine koyamıyorsun, büyük bir olasılıkla yarın yükseltirler, bunu sürekli yapıyorlar daha önce yazdım, borsada geçerli fiyatın altında 2,5 milyon lotu başka aracı kuruma sattılar, fiyatı da düşürdüler 3-5 gün milleti oyaladılar sonra yine yükselttiler. 60 lot ilave ettim 32.88 den, kapanış 32.94 .

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• syrphida
                    Katılımcı
                    • 03 Mayıs 2019
                    • 169

Viop da işlem yapan arkadaşlar aşağıda yazılı olan kontratlar var yada aldığınız diğer kontratlar da olabilir.
                    Bu kontratlarla işlem yaptığınızda ve satıncaya kadar olan süreci yazmanız mümkün mü, aldığınız para miktarını değil , 1 adet kontratı yazmanız yeterli.

f_xu0301022 31 ekim 22
                    f_xu0301222 31 ara 22
                    f_xu0300223 28 şub 23

BUNU SADECE ÖĞRENMEK İÇİN YAZIYORUM,(Öğrensem de alıp satacağım diye bir kural yok) EĞER BİRİ YAZARSA, BİLGİ VERİRSE VE BİR BAŞKASI DA ALIR ZARAR EDERSE GÜNAH - VEBAL - SORUMLULUK KENDİSİNE AİTTİR.

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Viop da işlem yapan arkadaşlar aşağıda yazılı olan kontratlar var yada aldığınız diğer kontratlar da olabilir.
                      Bu kontratlarla işlem yaptığınızda ve satıncaya kadar olan süreci yazmanız mümkün mü, aldığınız para miktarını değil , 1 adet kontratı yazmanız yeterli.

f_xu0301022 31 ekim 22
                      f_xu0301222 31 ara 22
                      f_xu0300223 28 şub 23

BUNU SADECE ÖĞRENMEK İÇİN YAZIYORUM,(Öğrensem de alıp satacağım diye bir kural yok) EĞER BİRİ YAZARSA, BİLGİ VERİRSE VE BİR BAŞKASI DA ALIR ZARAR EDERSE GÜNAH - VEBAL - SORUMLULUK KENDİSİNE AİTTİR.
                      Bir kez daha uyarayım
                      Dost uyarısı
                      Heves etme
                      Korkunç bir dönemdeyiz cok kısa sürede sifirlarsin
                      Piyasa hareketi değil bunlar yazılanlara aldanma
                      Akbank garan eksi iken isc tavan kapatıyor tarihte yok böyle bir dönem
                      Bu giren para nedir belli değil
                      Rus parası mı pudra şekeri mi belli değil dakikada 8000 puan tepiyor böyle bir para biste girmedi tarihte
                      Kaynağı belirsiz ne olacak da belli değil
                      Ben yılların vob oyuncusuyum cok azalttım tarihte ilk kez
                      Girme dediysek dinle bence spottan devam et

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

arm46
                        ses deneme

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

10 yılı uzun süredir vob oynuyorum gün gün an an izliyorum.
                          10 yıldir bistteki rallilere düşüşlere sebep olan paralar ile bu para aynı değil.
                          İsteyen herkesle iddiaya girerim
                          Ilerde cikar bunun kokusu
                          Buyuk ihtimal yaptığımdan kaçıp liman arayan rus parasi supriz de yurtdisina kaçırılan paralar geri giriyor
                          İlk ihtimal daha ağır kayıt dışı giriş görüntüsü var bilinen yollardan girse kurlarda gevşeme olurdu abd istihbaratı da 2 kez uyardı rus parası icin
                          Bankalar 10 yildir ucuz 10 yildir sürünürken ne oldu da abd hazine bakan yardımcısı uyari Tr ye geldikten sonra bu çıkış başladı
                          Badem madem diyenler halisulasyon goruyor
                          Sağlıksız bir para ne yapacağı belirsiz dikkatli ol ve vob a bu dönemde asla girme

Yorum

• serapsuna19
                            Katılımcı
                            • 21 Haziran 2015
                            • 116

f_xu0301022 31 ekim 22
                            f_xu0301222 31 ara 22
                            f_xu0300223 28 şub 23

Vicente doğru söylüyor hiç heves etme. Ama biliyorum böyle söylendikçe daha bir merakın kabarıyor. Viop ciddi ciddi prof işi. Borsada sabırsızların parasını sabırlılar alıyor deniyor ya. Viop o sabır kavramını sıfırlıyor, hele şimdi an meselesi 10 bin puan alıp, 10 bin puan verebiliyor. Bir duvardan alıp öbür duvara çarpar seni. Yada bazen köpekler topluca bir başka köpeğe veya kediye dalar dişleyip boğar atarlar. 5 dakikada gever atarlar adamı.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• serapsuna19
                              Katılımcı
                              • 21 Haziran 2015
                              • 116

10 bin puan pozu sıfırlıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Bazı kurumlar x3 teminat falan istiyormuş zaten

Yorum

• serapsuna19
                                Katılımcı
                                • 21 Haziran 2015
                                • 116

altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Yok vallahi Hissenete takıldığım filanda yok. Bazen VOP24'ü okuyorum. Birde Kral Altın diye bir başlığım var. Oraya da günlük tarzında arada bir şeyler karalıyorum. Buraya çok yazamıyorum çünkü telefondan banlı gözüküyorum, okuyabiliyorum ama mesaj atamıyorum. Bilgisayarda sürekli elimin altıda değil, sevgili yönetici bu sorunumu halletmedi. Hatta altınorta nikine benzer başka bir nikle üye olayım dedim oda olmuyor. Maile mesaj gelmiyor üyeliği aktifleştirmek için. Forumlardaki İnsan tipolojisi de ilginç her türden insan var, zengin, fakir, batık, kazanmış vs. forumdan tanışıp canlı tanıştığım insanlarda oldu. Kalitesiz insan çıkmadı karşıma o güzel. Ama çoğu insan kazansa da, kaybetse de bir ego savaşında "ben bildim, ben bilirim" en önemlisi bu batmış olsa bile. En akıllımız sensin işte düşün gerisini. Pala yada piyasa her neyse bizi bizden almış yani. Çok uzattım galiba özür. Şimdi Hedef feyza bitti mi yeni mi başlıyor. Geç kaldın demişin o manada şeyittim yani.
                                Caho'yu unutmuşum. Yazmasam içimde kalırdı. Bununla iddiaya girmiştik. Endeks mi, Ons mu ben kaybettim 50 dolardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunun ibanına gönderdim. Bir daha iddiaya girdik yine 50 dolardı herhalde, Ons altınla ilgili ben kazandım. Hâlâ paramı gönderecek. Kalitesiz üyeye örnek. Battım falan dedi ama bilmiyorum günahı boynuna.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information