HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

dowun bu aylık görünüşü
    gelmekte olan bir resesyonu işaret edebilir.
    yani eğer öyle olursa haziran seçimlerine borsalar dipte bistde belki 1600 le girebiliriz.
    yani gelecek aylar için temkinli olmakta fayda var..phill. indexi düzelmeden bu gidişat düzelmez.

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1922

Abi bırak şu BIST 1600 işini bak ..
      2008 de de 20.000 lerden teperken 10.000 bekliyorlardı..
      Hala bekliyorlar..
      Sence gelir mi..
      Bazı rakamlar artık GELMEYECEK ..bitti o iş...

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• syrphida
          Katılımcı
          • 03 Mayıs 2019
          • 169

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hic girme bosver cok çirkin oynanıyor vob artık
          Dun kimsenin dikkatini çekmemiş vob vade sonu 2 bin makasla kapandi dakika 90 da kural değiştirmek gibi
          Bugun shorttan aldık çorbasını
          Bistteki durum şu rus parası panik ile giriş yapıyor surdan belli aniden 3 4 bin puan tepiyor gunici defalarca oluyor bu panik alımları bunlar.
          Bu rus parası olmasa evi arabayı basar şortları ama giren miktarı bilemiyoruz.
          Ama vob pozları azalttım artık belirsiz bir piyasa normal akışı olsa acımam burdan asla 60 bin duser
          Syn vincente arkadaş, ben sadece öğrenmek istiyorum, hadi borsa yükselirken hissa alıyorum, ya düşerken ? tek alternatif vob oluyor, size zahmet, ben bankaya sordum garanti , bist30 en çok işlem görenlermiş.
          Kontratın kodu, vadesi, bir adet kontrat üzerinden , long, short , makas, kar/zaran vs birkaç örnek yazarsanız çok iyi olur. Kazancınız bol olsun, teşekkürler.
          Arkadaşlar ben sadece öğrenmek için soruyorum, yani öğrensem de , vob da illa işlem yapacağım anlaşılmasın ve...
          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR çünkü çoğunluk vob tehlikelidir diyor.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ne diyor tpoic.....HEDEF FEYZA....

FEYZA NEREDE....GOKYUZUNDE....

gokyuzu nerede....gok tengry nin oldugu yerde....

gok tengry nerede....7 di kat olan gokyuzunde....

suan hangi kattayiz....birinci katta....

birinci katta kim yasar....TURK OLIGARGLAR VE HUKMETTIKLERI HOKUMET...
            halk nerede....YERYUZUNDE....biz bu topictekiler neredeyiz...gokyuzunde birinci kattayiz....

turk oligarg bizi dudukledimi...HAYIRRRRR....BIZ ONU DUDUKLEDIK...BUNU YAPACAGINI KUZU EMMI BILDI VE KENE GIBIM YAPISTIK...kanini emiikkk...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• azina
              Katılımcı
              • 17 Ağustos 2011
              • 196

Başkan bu kan sürekli bankalarla mı emilecek?
              ...::[AZİNA]::...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Başkan bu kan sürekli bankalarla mı emilecek?
                evettt ve holdingler....benim sectigim on kaart...ucuyorlar....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  evettt ve holdingler....benim sectigim on kaart...ucuyorlar....
                  Sevgili Kuzu hiç adetim değildir ama holdingler dediğin için soruyorum.AGHOL için bir yorumun olur mu ������

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kutmu gumastan yapilmis bi yatakta turk oligargi yatirdik ikiik.....

gir gel....git gel...KONYA 6 SAAT....

KARTAL...PENDIK...GITTIK GELDIK....

BIN ATLI AKINLARDAYIZ VE COCUKLAR GIBIM SENIZ....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sevgili Kuzu hiç adetim değildir ama holdingler dediğin için soruyorum.AGHOL için bir yorumun olur mu ������
                      PATRONU yurt disina para kacirmissa....EVET UCAR...getirmiyen dolarini....abbas yolcu....

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

bist 100
                        3600 ü 100 arttırıyorum.0radA GELİYOR KIRMIZI

Yorum

• hurolg2
                          Aktif
                          • 25 Ocak 2019
                          • 367

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          dowun bu aylık görünüşü
                          gelmekte olan bir resesyonu işaret edebilir.
                          yani eğer öyle olursa haziran seçimlerine borsalar dipte bistde belki 1600 le girebiliriz.
                          yani gelecek aylar için temkinli olmakta fayda var..phill. indexi düzelmeden bu gidişat düzelmez.

Yaw dostum tabii ki görüßüne hiç katilmasam bile saygı duymak ayrı bişey tabi ama kusura bakma da akıl var mantık var gerçek var...Yaw bu saatten sonra yüzde yüzyirmi hadi badem tuikinkini kabul etsek bile yuzde 80 enflasyon olan bir yerde bist100 yari yarıya düşer de 1600 olur mu hiç..Üstelik de kuzunun daha onceleri hep belirtegeldiği iç ve dış dinamikler ve jeoplolitik cycle donüşümleri vs ve bademlerin gidiş kokusunu alan yerli-yabancı-rus-gayrikaydi-kaynağı belli ya da belirsiz vs para borsaya girip bunu fiyatlarken...Ayakları yere basan analiz ve yorumlar lütfen...Ha dediğin olursa da bi heykel de senin dikmek lazım kuzununkinin yanına o ayri tabi...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yaw dostum tabii ki görüßüne hiç katilmasam bile saygı duymak ayrı bişey tabi ama kusura bakma da akıl var mantık var gerçek var...Yaw bu saatten sonra yüzde yüzyirmi hadi badem tuikinkini kabul etsek bile yuzde 80 enflasyon olan bir yerde bist100 yari yarıya düşer de 1600 olur mu hiç..Üstelik de kuzunun daha onceleri hep belirtegeldiği iç ve dış dinamikler ve jeoplolitik cycle donüşümleri vs ve bademlerin gidiş kokusunu alan yerli-yabancı-rus-gayrikaydi-kaynağı belli ya da belirsiz vs para borsaya girip bunu fiyatlarken...Ayakları yere basan analiz ve yorumlar lütfen...Ha dediğin olursa da bi heykel de senin dikmek lazım kuzununkinin yanına o ayri tabi...)

ekonomik derin resesyonla beraber,çok büyük bir karmaşaya sürüklendiğimizin farkında değilsin galiba.
                            farkında olduğunda çok paran buharlaşmış olacak.
                            o bademler oldu gidiyoruzmu diyecekler.20 yıldır duruyorlar.
                            o kaynağı belirsiz para 10 haftada girdiğini bir günde çıkacak önce.ne dedim,temkinli olun sadece..phill. indexi.!
                            simitçiler de duydu geliyor.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

sp 500
                              buraya kadar düşeri var .2500..tarihide orada.
                              kuzunun dediği gibi görünmüyor bana gelecek sene.

Yorum

• hurolg2
                                Aktif
                                • 25 Ocak 2019
                                • 367

o bademler oldu gidiyoruzmu diyecekler.20 yıldır duruyorlar.

Mecbur gidecekler...aksi halde sonları çok kötü olur...tarihte örnekleri var...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information