HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Syn vincente arkadaş, ben sadece öğrenmek istiyorum, hadi borsa yükselirken hissa alıyorum, ya düşerken ? tek alternatif vob oluyor, size zahmet, ben bankaya sordum garanti , bist30 en çok işlem görenlermiş.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHic girme bosver cok çirkin oynanıyor vob artık
Dun kimsenin dikkatini çekmemiş vob vade sonu 2 bin makasla kapandi dakika 90 da kural değiştirmek gibi
Bugun shorttan aldık çorbasını
Bistteki durum şu rus parası panik ile giriş yapıyor surdan belli aniden 3 4 bin puan tepiyor gunici defalarca oluyor bu panik alımları bunlar.
Bu rus parası olmasa evi arabayı basar şortları ama giren miktarı bilemiyoruz.
Ama vob pozları azalttım artık belirsiz bir piyasa normal akışı olsa acımam burdan asla 60 bin duser
Kontratın kodu, vadesi, bir adet kontrat üzerinden , long, short , makas, kar/zaran vs birkaç örnek yazarsanız çok iyi olur. Kazancınız bol olsun, teşekkürler.
Arkadaşlar ben sadece öğrenmek için soruyorum, yani öğrensem de , vob da illa işlem yapacağım anlaşılmasın ve...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR çünkü çoğunluk vob tehlikelidir diyor.
Yorum
-
ne diyor tpoic.....HEDEF FEYZA....
FEYZA NEREDE....GOKYUZUNDE....
gokyuzu nerede....gok tengry nin oldugu yerde....
gok tengry nerede....7 di kat olan gokyuzunde....
suan hangi kattayiz....birinci katta....
birinci katta kim yasar....TURK OLIGARGLAR VE HUKMETTIKLERI HOKUMET...
halk nerede....YERYUZUNDE....biz bu topictekiler neredeyiz...gokyuzunde birinci kattayiz....
turk oligarg bizi dudukledimi...HAYIRRRRR....BIZ ONU DUDUKLEDIK...BUNU YAPACAGINI KUZU EMMI BILDI VE KENE GIBIM YAPISTIK...kanini emiikkk...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evettt ve holdingler....benim sectigim on kaart...ucuyorlar....azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşkan bu kan sürekli bankalarla mı emilecek?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili Kuzu hiç adetim değildir ama holdingler dediğin için soruyorum.AGHOL için bir yorumun olur mukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevettt ve holdingler....benim sectigim on kaart...ucuyorlar....
Yorum
-
kutmu gumastan yapilmis bi yatakta turk oligargi yatirdik ikiik.....
gir gel....git gel...KONYA 6 SAAT....
KARTAL...PENDIK...GITTIK GELDIK....
BIN ATLI AKINLARDAYIZ VE COCUKLAR GIBIM SENIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PATRONU yurt disina para kacirmissa....EVET UCAR...getirmiyen dolarini....abbas yolcu....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu hiç adetim değildir ama holdingler dediğin için soruyorum.AGHOL için bir yorumun olur mu ������YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yaw dostum tabii ki görüßüne hiç katilmasam bile saygı duymak ayrı bişey tabi ama kusura bakma da akıl var mantık var gerçek var...Yaw bu saatten sonra yüzde yüzyirmi hadi badem tuikinkini kabul etsek bile yuzde 80 enflasyon olan bir yerde bist100 yari yarıya düşer de 1600 olur mu hiç..Üstelik de kuzunun daha onceleri hep belirtegeldiği iç ve dış dinamikler ve jeoplolitik cycle donüşümleri vs ve bademlerin gidiş kokusunu alan yerli-yabancı-rus-gayrikaydi-kaynağı belli ya da belirsiz vs para borsaya girip bunu fiyatlarken...Ayakları yere basan analiz ve yorumlar lütfen...Ha dediğin olursa da bi heykel de senin dikmek lazım kuzununkinin yanına o ayri tabi...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ekonomik derin resesyonla beraber,çok büyük bir karmaşaya sürüklendiğimizin farkında değilsin galiba.hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw dostum tabii ki görüßüne hiç katilmasam bile saygı duymak ayrı bişey tabi ama kusura bakma da akıl var mantık var gerçek var...Yaw bu saatten sonra yüzde yüzyirmi hadi badem tuikinkini kabul etsek bile yuzde 80 enflasyon olan bir yerde bist100 yari yarıya düşer de 1600 olur mu hiç..Üstelik de kuzunun daha onceleri hep belirtegeldiği iç ve dış dinamikler ve jeoplolitik cycle donüşümleri vs ve bademlerin gidiş kokusunu alan yerli-yabancı-rus-gayrikaydi-kaynağı belli ya da belirsiz vs para borsaya girip bunu fiyatlarken...Ayakları yere basan analiz ve yorumlar lütfen...Ha dediğin olursa da bi heykel de senin dikmek lazım kuzununkinin yanına o ayri tabi...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
farkında olduğunda çok paran buharlaşmış olacak.
o bademler oldu gidiyoruzmu diyecekler.20 yıldır duruyorlar.
o kaynağı belirsiz para 10 haftada girdiğini bir günde çıkacak önce.ne dedim,temkinli olun sadece..phill. indexi.!
simitçiler de duydu geliyor.
Yorum

Yorum