smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
14 temmuz da kozaların dip yaptığı yerde BIST de dip yapmış ve birlikte yukarı gitmişler. Sonra onlar negatif ayrışmış, BIST yukarı devam demiş. Yakın zaman örneği, öncesine bakmadım.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa hu denklem basit koza gurubu dip neresi ise borsa orda zirve olur, defalarca deneyimledim eskide kaldığı yok
Yorum
-
bu borsada klasik teknik analiz bir yere kadar. yapay zeka, nanosaniyede çalışan algortmalar varken eliot falan hikaye. bilgi çağındayız adam tuvalette bulunurken bile grafik çizebiliyor.
tcell de tobo var, şu seviyeye kadar yükselen kanal vıdı vıdı... alan kim varsa tokatlanıyor görüyoruz toboyu.. endeksteki oboyu da shortçulara gösterdiler...
14:45 sonrası bankacılık +2,5 den eksi -3, oradan da +3,7 ye...
bu borsada tek geçerli kural "bul karayı, al parayı" kuralıdır.
Yorum
-
Uymayacak büyük ihtimal..guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha önceleri uymuş sinyale bakalım bu sefer ne yapacak
BIST de gün içi indir bindirlerle devam..
Geçen sene ekim aralık çıkışına benzemeye başladı iyice..
Sonu nasıl olacak bakalım..
Yorum
-
Öteki köyde yine parayı katlama hikayeleri paylaşılmaya başlamış.
Parayı 30 a katlayan adam 2200 de yazmamış 2400 de yazmamış..
3000 olmuşuz birden bire her yerden parayı nasıl 10 a 20 ye katladım diye yazanlar başlamış.
2800 3000..uzatırsa 3200 demiş idik..
Hareketler sürtünmesiz ortamda..
Her iki yöne de dikkatli olunması lazım benim penceremden artık..
Malcılar ekran başından ayrılabilir ama viop da kesinlikle ayrılmayın..
2400 xu100 den beri bas bas bağırıyoruz alacaklar alacaklar diye...hala viop da bu saatte kadar LONG olmadı iseniz gelip buralarda POZ almayın..
POZ diyorum..
Hem short hem long için konuşuyorum..
Dün görüldüğü üzere iki yönü de tırpanlayabiliyor..
Buraya kadar sürdü..
Ama işin SHOW kısmı başladı yada başlamak üzere..
Yorum
-
biraz fazla oldu ama bu son.güzel repainter olmayan bir indikatör bu da paylaşayım dedim.belki fikir verir bazılarına.
bu da aylık.
durum hiç iyi değil.ama yeni zirve yapmayacak da demek değil.40 gibi
ama sonrası uçurum.yinede belli olmaz.bakalım sinyali ne olacak yeni zirvede.geçmişinde 2 olasılığı var
Yorum

Yorum