neyi biliyorda boyle feyzaya yonelmisler...BENIM BILDIGIMI ONLARDA BILIYOR.
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SURU DUSECEK DERSE...kuzu hedef feyza der....e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyük başkan kuzu düşecek dedikçe yükseltiyoruz tebrikler..
niye....
cunki....
kuzu effendi hazretleri....EVLIYADIR...GAVSDIR...KUTUBDUR..beni m yuzum gozum hormetine dunya donuyor...ben olmasam DONMEZ....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Resesyonun ilk dalga sinyali denizden geldi
Küresel ekonomideki daralma ve resesyon beklentileri taşımacılığı vurdu. Pandemide tarihi rekorlar kıran küresel navlun endekslerinde düşüş hızlandı. Sektör uzmanları, yatırımcıları temkinli olmaları konusunda uyarıyor.
Yorum
-
ilk belirti ordan gelir zaten hep.syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterresesyonun ilk dalga sinyali denizden geldi
küresel ekonomideki daralma ve resesyon beklentileri taşımacılığı vurdu. Pandemide tarihi rekorlar kıran küresel navlun endekslerinde düşüş hızlandı. Sektör uzmanları, yatırımcıları temkinli olmaları konusunda uyarıyor.
https://www.dunya.com/ekonomi/resesy...-haberi-663141
Ama var daha 2 AYI
Yorum
-
Bu rus işinde batı müdahele ederse çarşı karışır yalnız..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRUSYA ile anlasma temam...tayyip bey basardi....
TURK BANKALARI URUS ODEME SISTEMI MIR I KULLANACAK....
ayni turk hava yollari ucun...4 ay once yazdiklarim.....
simdi....5 turk bankasini ucuracak....uruslar visa kaartlari ile odemeyi turkiye ustunden yapacak
bu....
nasil ki turk hava yollarini 10 tl den 6 kati olan 60 tl ye cakti....
4 at sonar bankalarida 6 Katina cakar...
tabiii....bati...durdurmaya kalkarsa o baska....
degerli dostum....
aslinda tum yazdiklarim JEOPOLITIK okumamla ilgili.....sonucu ne oluru gelip buraya yaziyorum...
butun ulkelere yasaklanmis HAVA SAHALARINDA...birtek TURK HAVA YOLLARI ucun aciksa...bu onu 10 kat yukari cakar deyip....ozetini yaziyorum.
BAK...
BANKALAR BU TOPIGI ACTIGIM...HEDEF FEYZAYA bir bolu bir uygun davraniyorlar....

Batı ya RAĞMEN mi yapıyoruz ..
Yoksa bu tahıl işi falan a karşılık BATI da bize biraz kıpraşın ama fazla uzağa gitmeyin mi dedi..
Bütün ihracatı AB ye olan bir ülkeye yaptırım gelirse rusya aldığımız doğal gaz petrol falan kurtaramaz bizi..
Yakın takip şart..
Rus işi olsun olmasın ZATEN bu bilançolar ve enflasyon ile borsa düşmezdi..
Ama bu rus işinde yaptırım yersek İşte o zaman ÇAKILIRIZ BURUN ÜSTÜ..
Yorum
-
eregl...syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bildiğiniz düşük kalan veya yükselme potansiyeli olan hisseler nelerdir. Vestel daha önce 30 un üstünü görmesine rağmen bugün sattım.
kuzu hoca thy diyor mesala. Kar ve zararımdam kimse sorumlu değildir. Teşekkürler.
Yorum
-
Kardemirlere bakılabilir. Henüz gitmedi. Yatırım tavsiyesi değildir.syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bildiğiniz düşük kalan veya yükselme potansiyeli olan hisseler nelerdir. vestel daha önce 30 un üstünü görmesine rağmen bugün sattım.
Kuzu hoca THY diyor mesela. Kar ve zararımdam kimse sorumlu değildir. Teşekkürler.
Yorum
-
vestel 25 üzeri boğa demiştim,21 22 arasıda ASELSAN ı çok defa yazdımsyrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervestel hissemi sattım 2 aylık süre içinde zarardaydım son üç beş gün %10 zarar, %5 kâr'a döndü ve sattım hisse yok.
sizce ne alınabilir, hangi hisseler, borsa düşer mi, yoksa feyzaya devam mı? ytd.
Yorum
-
Rusya ile anlaşma,batı dünyası ne der falan.Hepsi danışıklı doğüş. Yuları birilerinin elinde olan gidip tek başına kendi kararıyla anlaşma falan imzalayamaz.Denizler durulmaz dalgalanmadan,sular sakinleşmez çalkalanmadan.Hareket olmadan bereket olmaz.
Her şey sistemde planlandığı şekilde ilerliyor,güç odakları servetlerine servet katıyor.Hedeflenen gerçek ise dünya nüfusunun azaltılması,hem teknolojinin gelişimiyle bu kadar insana ihtiyaç yok, hem de kaynaklar tükeniyor.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Alma ihtimali sıfır mı ki satışa bu kadar eminsinguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE bu dow satmıyor.
Enflasyon verisiyle mi satacak
Yorum
Yorum