efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehdi sahte çıktı.

Swift, sahte mehdinin içinden geçti.
    cem ....bitanem....inandin mi.....

rusya nin....avrupa ulkelerine 120 milyar borcu var.....bunu oduyemez....bu durumda....

INFORMATION.....VE.....MISINFORMATION....

sembolik uygulama.....ve....gercek uygulama....

oteki forumu okudum....misinforme olmuslar.....ve ellerindeki yanlis bilgi ile ecaip komik yorumlar yapiyorlar....

birisi....TURKUN ZEKI OGLU....gelip soruyor....

ustatlar diyor.....

bu kadar bilgilisiniz....PAZARTESI EKSI MI ACAR....ARTI MI ACAR....

USTATLAR....hicbirfikrim yok....

baska zeki bir turkoglu geliyor ve diyorki....

boyle bir soruya ne gerek var....pazartesi yuzde 5 eksi acsa....bunlarin hepsi shorttuk biz diyecek....arti yuzde 5 acsa....bunlarin hepsi longduk biz diyecek zaten....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben caktim kurallarim geregi yuzde 6 tepti....EXTREEM....

YARIN YUZDE 5 EKSI ACABILIR....DISRUPTIVE BEHAVIOR GEREGI....

FUR-KAC tayiz....marta kadar....sonar hedef 300 000 topigine gececegiz....MAL ALACAGIZ...

BABO ile actigimiz altun furus topiginde demistim ki....martta yeni dip olacak....ve sonar hedef feyza...aynen dedigim oldu...babo yu SUNNET ettim....kokunden kesti sunnetci....IGDIC ARTIK GAVAT....HA HA HA
      bak ben ne yazmisim cuma gunu....CAKTIM DEMISIM....YUZDE 5 EKSI ACAR DEMISIM....

NIYE....

cunki SWIT trasinin gelecegini bilyordum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

GAZPROM HARIC....yani rusyaya petrol ve gaz odemeleri yapilacak...

digerlerine uygulaniyor.....

yani rus oligargin ingiltereye borcu var....gunu geldimi....bunu odeyemeyecek....

RUSYA KARDA YANI.....

RUSYA ALACAKLARINI TAHSIL EDEBILIYOR....rus halki kredi karti borcunu oduyemiyor....rus sirketi avrupali sirkete borcunu oduyemiyor...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

turkiyeye zarari ise....turizmide katarsak....50 milyar dolar civari olur....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SIMDI....bu savas kullanilarak.....KAPITAL AKUMULASYON VE TRANSFERI gerceklestirilecek...

nassil....

SWIT ten attim....cussss....borsalar yuzde 25 cokuyor....KAPITAL BIRINDEN DIGERINE GECIYOR....

DOLAR UCUYOR.....cusss....capital transfer ediliyor....

bunlarin hepsi temamlandimi....SAVAS BITER....VE UKRAYNA RUSYADIR DENIR....ANLASMA BU.

AMRIKI SILAH DEVLERI....KOLONILERI...nato ulkelerine biz dahil.....200 MILYAR SILAH SATISI YAPAR...30 UNU YAPTI BILEM....

RUSYA....kendine bagli gurup ulkelere....basiniza bu gelmesin istiyorsaniz....IRAHAT DURUN DER....

DOLAR UCAR....ALTUN GOCER....KAPITAL BIR ELDEN OBURUNE GECER....

ALAN MEMNUN....VEREN MEMNUN....RUS ELI....AMRIKI ELINI YIKAR....eller temiz...sira GUSUL ABDESTINDE....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

GUSUL ABDESTI....COK TEHLIKELI....BIZI ILGILENDIRIYOR....bunu sonar yazarim....vaktim yok.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

unutmayin.....

RUSYA BIR DEV....SWIT sisteminde 6 ci sirada....petrol...gaz...hammadde...bugday...tahil ....satiyor...

1 trillion dolar yillik hacmi var....

bu hacim TUM PIYASALARI SARSAR....RUSYADAN COK....UYGULUYANLAR ZARAR GORUR...BORSALARI GOCECEK....

BILGIYLE furusun....akliniza mukayyet olamiyorsaniz....oteki forumu okumayin....yanarsiniz.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

MEHDI PUTIN...nukleer silah....ekonomik silah....tum silahlar....SILAHTIR....

MEHDI PUTIN....hangi rusu kazirsan kazi....ALTINDAN TATAR TURKU CIKAR....

MEHDI PUTIN....rusyaya katacagim ukraynayi yerle bir edecek kadar salak degilim....eccik eccik....eccik eccik....ha ha ha.

mehdi putin....bana gusul abdesti aldirmayin....alirsam...SWIT...ekonomi...tarrak... merrak kalmaz.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kadere bak yaw....ortodoks hiristiyanlar....PUTIN gibi MEHDILER cikariyor..

sunni turklerin cikardigi MEHDILER....EDNAN OKTAR...FETHULLAH GULEN...vesaire...

utaniyorum.

mendilimde gul oya....

gulmedim doya doya....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ukraynanin ikinci buyuk sehri KHARKIV...bir cam dahi kirilmadan rus ordusunun kontroluna gecti....

ADAM...HIC ZARAR VERMIYOR...ukraynayi en az zaitle rusyaya katiyor....

it urur...KERVAN YURUR....TURK ATASOZU....

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

cem ....bitanem....inandin mi.....

rusya nin....avrupa ulkelerine 120 milyar borcu var.....bunu oduyemez....bu durumda....

INFORMATION.....VE.....MISINFORMATION....

sembolik uygulama.....ve....gercek uygulama....

oteki forumu okudum....misinforme olmuslar.....ve ellerindeki yanlis bilgi ile ecaip komik yorumlar yapiyorlar....

birisi....TURKUN ZEKI OGLU....gelip soruyor....

ustatlar diyor.....

bu kadar bilgilisiniz....PAZARTESI EKSI MI ACAR....ARTI MI ACAR....

USTATLAR....hicbirfikrim yok....

baska zeki bir turkoglu geliyor ve diyorki....

boyle bir soruya ne gerek var....pazartesi yuzde 5 eksi acsa....bunlarin hepsi shorttuk biz diyecek....arti yuzde 5 acsa....bunlarin hepsi longduk biz diyecek zaten....
                        Kralsın kuzu başkan tebrikler altın değer kaybedip doların değer kazanması ayrı bir bilgelik.50 milyar dolarlık bizdeki kayıp dolar i iyicene uçuşa geçirir içerde.Borsa dışında altın sat dolar al o zaman.ytd..

Yorum

• steve_harris
                          Katılımcı
                          • 11 Ocak 2019
                          • 152

GUSUL ABDESTI....COK TEHLIKELI....BIZI ILGILENDIRIYOR....bunu sonar yazarim....vaktim yok.
                          Agabey bunu sabirsizlikla bekliyoruz

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

Ah ulen kuzu ah, yaktin Ukraine nin basini. Mehdiye kuccuk, buyuk kaynarca diyerek kafasini karistirdin. Gel sindi ayikla princin tasini.

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

120 Milyar dolar/euro

Para deel..
                              FED in bir aylık geri alımı..
                              Basar alacaklı bankalara öderler..

2008 de ekonomide kurallar değişti..
                              Buna insanlar hala adapte olamadılar..
                              Batış yasaklandı..
                              Para basılıp veriliyor..

FED in yan çizmeye başlamasını bekliyorum..Savaştayız ekonomimizi koruyacaz edecez diyip faiz artışına devam edemeyecekler..
                              Hatta üzerine para bile basıp saçabilirler..

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

-5% yapmasa da ona yakın birşeyler yaptı ve yine sert tepti...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information