efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmim xu100 1220 diyor..gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangi endeks 122.000??
xu030 mu xu100 mü?
Bu enflasyon ile bana göre 1500 bile görmez ama Kuzu Emmi bu işin Piri.
Kuzu Emmim, xu100 1220, USD bazlı mı TL bazlı mı acep?
Nispet yapar gibi dipten şimdilik 60 puan tepmiş yemyeşil olmuş bir de.
Yorum
-
smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim xu100 1220 diyor..
GRAFICTE BU TEPME VAR....200 000 den basliyor graf....BU HAFTA DEDIM.....carsamba gibim....basliyacak....
VILADEMIR VILADEMIROVIC oyle dedi baa....XI ona....fur mamina cakayim demis...eccik bekle WINTER OLIMPIYATLARI var bende demis...CEKIK GOZLU....SARI CIYAN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UYARI....
BU OPERASYON.....
LIBEREAL HEGEMONY ile....KALAN dunya arasinda olacak....
KALAN DUNYA....cin,rusya ve iran....bu operasyondan geri adim atarsa....DUNYA YENIDEN TEK SUPER GUC AMRIKI KONTROLUNA GECECEK.....
geri adim atmazlarsa....AMRIKI TEK SUPER GUC OLMAKTAN CIKACAK.....
TURKIYE ISE....nato uyesi....bir taraf secmek mecburiyetinde kalacak....DENGE POLITIKASI BITECEK...
babo ile otede actigimiz ALTUN FURUS a katilanlar....kendilerini shortla HEDGE etsinler....maldan asla cikilmaz.
biz....buradakiler ise....bu dususle....MALA GIRECEGIZ....VE ON YIL O MALDA YATACAGIZ...dususleri HEDGE ederek...
bu bir GEOPOLITIKAL furusma....
riski su....
TARAFLAR BIRDEN VE ANIDEN....ANLASIRLARSA...bu yorumda cop olur....
oooo gore....
usaglar.
not.babo nun otede actigi ALTUN FURUSU desteklemistim....oraya MARTTA ikinci bir dip gelecegini yazmistim....ALTUN FURUS ta degisiklik yok....HEDGE olmak lazim....MALI TUTUCAN...veya ikinci dipte bi o kadar mal daha alican....
not 2...TRUMP ve ekibi...LIBERAL HEGEMONY karsitlari ise....NATO kalksin....KURESEL EKONOMI...TEK DUNYA,TEK DEVLET,TEK DIN...olmaz diyorlar...amrikinin yuzde 50 si bu goruste...AMRIKI FIRST.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Emmim,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUYARI....
BU OPERASYON.....
LIBEREAL HEGEMONY ile....KALAN dunya arasinda olacak....
KALAN DUNYA....cin,rusya ve iran....bu operasyondan geri adim atarsa....DUNYA YENIDEN TEK SUPER GUC AMRIKI KONTROLUNA GECECEK.....
geri adim atmazlarsa....AMRIKI TEK SUPER GUC OLMAKTAN CIKACAK.....
TURKIYE ISE....nato uyesi....bir taraf secmek mecburiyetinde kalacak....DENGE POLITIKASI BITECEK...
babo ile otede actigimiz ALTUN FURUS a katilanlar....kendilerini shortla HEDGE etsinler....maldan asla cikilmaz.
biz....buradakiler ise....bu dususle....MALA GIRECEGIZ....VE ON YIL O MALDA YATACAGIZ...dususleri HEDGE ederek...
bu bir GEOPOLITIKAL furusma....
riski su....
TARAFLAR BIRDEN VE ANIDEN....ANLASIRLARSA...bu yorumda cop olur....
oooo gore....
usaglar.
not.babo nun otede actigi ALTUN FURUSU desteklemistim....oraya MARTTA ikinci bir dip gelecegini yazmistim....ALTUN FURUS ta degisiklik yok....HEDGE olmak lazim....MALI TUTUCAN...veya ikinci dipte bi o kadar mal daha alican....
not 2...TRUMP ve ekibi...LIBERAL HEGEMONY karsitlari ise....NATO kalksin....KURESEL EKONOMI...TEK DUNYA,TEK DEVLET,TEK DIN...olmaz diyorlar...amrikinin yuzde 50 si bu goruste...AMRIKI FIRST.
Bugünkü dipten sağlam tepiş, xu100 de neredeyse 10bin, vadelide 13,5 bin puan... Birden ve aniden anlaşmanın habercisi olabilir mi?
Yoksa neye göre ilk saatler panikletip sonra ölümüne alsınlar?
Yorum
-
KUZU KURALI.....her buyuk bi cikis veya dususten once....TULUM GIYDIRME VE TULUM CIKARMA...mutlaka vardir....yuzde 2 ila yuzde 3 arasi.....
got....bozuk on kurus gibim parlamadan....operasyon baslamaz...bugun TULUMU GIYDIRDI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kusura bakma simdi gordum sorunu....rust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirim saygılar...
Tarım emtiaları için düşüncelerinizi merak etmekteyim.
turkiye BUGDAY VE ARPA ihtiyacinin yuzde 80 nini RUSYA VE UKRAYNADAN yapiyor....bu fiyatlar ucar...
TARIM EMTIA HEP YUKARI....dusmeleri imkansiz....TUM DUNYADA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İmmmmmmmmkansız..smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim xu100 1220 diyor..
Kuzu bazen öyle abidik rakamları özellikle veriyor ki..
Bakalım okuyucular ne kadar kendinde..Emme basma tulumba gibi kafa mı sallıyorlar yoksa kendi iradeleri var mı..
Misal 4.60 dolar kuru..
Yada 50.000 ler borsa..
İkisine de İMMMMKANSIZZZ ..diyerek bir ben karşı çıktım idi.
Rusya işinden bi cacık çıkmaz diye düşünüyorum..(evergrande ye ne oldu sahi....emlak devi!! falan 2008 yine yeniden ?? )
Saldıracak adam bu kadar uzatmaz dalar dı bi sabah..
Belliki rusya da anlaşma taraftarı...
Bu bi zamanlar ABD (israel) iran a daldı dalacak...
USS hedehödö uçak gemisi rota değiştirdi çakma haberlerine benzemeye başladı..
Yorum
-
Önce bi daldırırlardı sonra da sert alırlardı..
Ama herkes USS hedehödö yü takip ettiğinden yükseldikçe short açar dururdu..
Taaaa ki sonunda bi gün ABD ile İRAN barış içinde sorunun çözümünden yana olup taraflar 6 ay sonra!!! görüşmek için sözleşti falan gibisinden saçma sapalak bir açıklama gelene kadar..
6 ay sonra görüştünüz mü ettiniz mi ne görüştünüz diye soran eden de olmaz başka başka sorunlarla!!! uğraştığımızdan kaynar giderdi öyle..
Yorum
-
Ben de o kadar düşeceğini beklemediğimi yazdım zaten, bu enflasyon ile BIST100 için TL bazlı 1500 bile göreceğini sanmam, görürse süper bir fırsat olur.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmmmmmmmmkansız..
Kuzu bazen öyle abidik rakamları özellikle veriyor ki..
Bakalım okuyucular ne kadar kendinde..Emme basma tulumba gibi kafa mı sallıyorlar yoksa kendi iradeleri var mı..
Misal 4.60 dolar kuru..
Yada 50.000 ler borsa..
İkisine de İMMMMKANSIZZZ ..diyerek bir ben karşı çıktım idi.
Rusya işinden bi cacık çıkmaz diye düşünüyorum..(evergrande ye ne oldu sahi....emlak devi!! falan 2008 yine yeniden ?? )
Saldıracak adam bu kadar uzatmaz dalar dı bi sabah..
Belliki rusya da anlaşma taraftarı...
Bu bi zamanlar ABD (israel) iran a daldı dalacak...
USS hedehödö uçak gemisi rota değiştirdi çakma haberlerine benzemeye başladı..
Ama Kuzu Emmi Pir dir. Sözünü kulağıma küpe yaparım.
Malda olduğum için satmayacağım zaten ama shortta hiç açmam zira geçen dipten teptiği ve devam ettirdiği yukarı hareket, sanki enflasyon rallisi başlıyor dedirten cinsten gibi gördüm. Olası düşüş için ilave alım için marjım var, normalde long açardım bu seviyeden ama hem malda olduğum için hem de Kuzu Emminin analizi kulağıma küpe olduğu için long da açmıyorum.
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGRAFICTE BU TEPME VAR....200 000 den basliyor graf....BU HAFTA DEDIM.....carsamba gibim....basliyacak....
VILADEMIR VILADEMIROVIC oyle dedi baa....XI ona....fur mamina cakayim demis...eccik bekle WINTER OLIMPIYATLARI var bende demis...CEKIK GOZLU....SARI CIYAN.
Tulumu giydiriyor sürekli pek çıkarmaya niyeti yok sanki. Kuzu Emmi, 9 Şubat (Çarşamba için) demişti bakalım artık.
Yorum
-
Yorum
-
tulumu cikarmisti....dun giydirdi....bugun....YON YUKARI DEDI.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU KURALI.....her buyuk bi cikis veya dususten once....TULUM GIYDIRME VE TULUM CIKARMA...mutlaka vardir....yuzde 2 ila yuzde 3 arasi.....
got....bozuk on kurus gibim parlamadan....operasyon baslamaz...bugun TULUMU GIYDIRDI....
BEKLIYECEGIZ....gundwane deyyuzu da itiraz etti....herb olmaz deyu....TETIKTE BEKLEME MODUNDAYIZ....
COLAKOGLU GRAFI MAVI CIZGI KIRILDIMI....bindirecegiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum