Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sevgili hayalım
gönülden gördüğüm takvime göre,
aldığı her nefes 1 yıl sayılır.
saygılarımla
Sevgili suphan efendi, ben dini putun bir insanim. Hacilardan, hocalardan, ve ozellikle evliyaullahlardan cok korkarim. Insallah bana okuyup ufleyip carpilma ma neden olmazsin. Sen genede ne olur olmaz keserin keskin tarafi asagiya gelecek sekilde tut. Zaten sen biliyormussun isini.
Bu guzu gene meydanda yok. Sali sallanir, carsamba carsafa dolanir falan filan, ham hup sarlop manyak manyak isler. Yazlari iyi disko muzigi olur bu cuppelinin soylesileri. Ilk defa burdaki bir Turk restoraninda duydum.
Yavv, bu guzu bizimdir canimizdir. Adi ustunde daha korpe guzudur. Oyle der boyle yapar fakat hep bizimledir, sevimlidir kerata. Ona kizmak olmuyorki. Suphan efendi okuyup uflemis onu.
Bu guzu gene meydanda yok. Sali sallanir, carsamba carsafa dolanir falan filan, ham hup sarlop manyak manyak isler. Yazlari iyi disko muzigi olur bu cuppelinin soylesileri. Ilk defa burdaki bir Turk restoraninda duydum.
Yavv, bu guzu bizimdir canimizdir. Adi ustunde daha korpe guzudur. Oyle der boyle yapar fakat hep bizimledir, sevimlidir kerata. Ona kizmak olmuyorki. Suphan efendi okuyup uflemis onu.
CAIZ MIDIR...DEEL MIDIR....
bu kadinin taslanarak oldurulmesi.....
dinen bir zulm var midir....yokmudur....
sucu nedir....
sucu....bir Kadin olarak....ERKEK HEGEMON OLAN dunyamiza isyan etmistir...
SUPHAN EFENDI HAZRETLERINDE....toplanmis olan allahin vasiflarini tam gorememis...ve dahi supheye dusmustur.
eger ki....suramiz....TASLANARAK OLDURULMESI CAIZDIR DERSE....
ikinci soru ise sudur....bu tas...GUL MU OSSUN...yogusam bildigimiz kaya tasimi.
gul ossun diyenler....niyesini aciklasinlar....
keskin kaya taslari ossun diyenler....niyesini aciklasinlar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
AYASOFYA MUZESININ IMAMI...henuz cevap verememistir....bir tabaga icmis...kasigi eline almis...KENDI BOKUNU YEMEGE BASLAMISTIR....muze bok kokusu icinde kivranmaktadir....
surekli bok yedigi ucun...TURK DEVLETININ KURUCUSUNA HAKARET EDEN....BU GIZLI CAVIR...yakinda papaz oldugunu acikliyacaktir....yeni dinde pozizyon kapmak ucun.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
onurumuz ve gururumuz olan....GENC EVLIYAULLAH CUBBELI EHEMMED EFENDI...
BEN...
ataturk doneminde ki DIYANET ISLERINI GERI ISTIYORUM...demister....
bu diyanet isleri....ORGANIZE ISLERDEDIR...VE DINSIZDIR....
demistir.
diyanet isleri baskani....ATATURK DUSMANINA...icmasi icin bi tabak....yemesi ucun bi kasik gondermistir....
afiyet ossun baskan.
sucu....bir Kadin olarak....ERKEK HEGEMON OLAN dunyamiza isyan etmistir...
SUPHAN EFENDI HAZRETLERINDE....toplanmis olan allahin vasiflarini tam gorememis...ve dahi supheye dusmustur.
eger ki....suramiz....TASLANARAK OLDURULMESI CAIZDIR DERSE....
ikinci soru ise sudur....bu tas...GUL MU OSSUN...yogusam bildigimiz kaya tasimi.
gul ossun diyenler....niyesini aciklasinlar....
keskin kaya taslari ossun diyenler....niyesini aciklasinlar...
Hergun stres yasayan insanimiza biraz rahatlik verecek birseyler de vermek, yazmak lazim. Yillar once Biz Azerbeycan da yasarken baba Aliyev gorevde idi. Rahmetli cok Azerbeycanliyi sikintiya, eziyete ve insanlarini yalakaya cevirmisti. Muhalifleri tarafindan bircok hikaye, anektod anlatildigi donemler idi. Bizim guzunun laflari beni gecmise goturdu. Ulkede asayisi ,insanlari sindirdikten sonra halkin gozunu boyamak icin hacca gidiyor. Butun vecibeler yerine getiriliyor ve sira seytan taslamaya geliyor. Bizimki yerden birkac tas aliyor basliyor firlatmaya. Aniden gaipten bir ses yukseliyor, "" emmioglu sen de mene tas atirsaan."" Simdide bizim guzu beni taslatmak istiyor. Gene sansliyim ki dememis ""vurun kahbeye"" . Ule bunun yazari kimdi yadimdan cikmis. Guzuda hatirlamaz.
Sevgili hocam, yazarin adini forumdaslarimizdan beklerdim. Ama sen yas 70 is bitmis lerden olmadigin icin hala zinde ve dinamiksin. Forumdaslari test etdigim icin ozur dilerim....
Savunmaya gelince, yeterli delillerin toplanamamis olmasi nedeniyle ek sure talep edilmistir. Umarim suura bu talepimi geri cevirmez. Yogusam Allaha havele eder , o da cuppeliye havele eder hakkinizdan gelir. Cunkulem bizim millet okadar havale etmiski sira gelmiyecek. Allah da cuppeliye havele etmis. Iyiki sucisleri bakanina havale etmemis. Herkesin yeni yilini kutlarim.
Yorum