Adalar Denizi’nde (Ege) uluslararası sularda Bern Mutabakatı çerçevesinde hidrografik çalışmalar yapan silahsız araştırma gemimiz, Yunanistan’ın 4 adet F16sı tarafından taciz edilmiş, üzerine ‘chaff flares’ (çaf fişeği) atılmıştır.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yorum
-
HAKİM SORACAK,
CAMİDE içki içenler kim ? .....cvp yok
CAMİDE içenleri kim görmüş ? ..... cvp yok
TÜRBANLI BACINA saldıranlar kim ? .....cvp yok
TÜRBANLI BACININ saldırı videosu nerde ? ..... cvp yok
siz VİDEOYU izledim diyenler VİDEO nerde ? ..... cvp yok
bekle gör......
Yorum
-
Gerek bile kalmasa, da$$Ak geçen çoğ olur zati )..WinWin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHAKİM SORACAK,
CAMİDE içki içenler kim ? .....cvp yok
CAMİDE içenleri kim görmüş ? ..... cvp yok
TÜRBANLI BACINA saldıranlar kim ? .....cvp yok
TÜRBANLI BACININ saldırı videosu nerde ? ..... cvp yok
siz VİDEOYU izledim diyenler VİDEO nerde ? ..... cvp yok
bekle gör......
Yorum
-
Değerli bayımız, AğusT0S beri 6 aydır kısa vade öngörülerimiz 4-5 etaplı tam isabet ve net online oldu şükür..smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın bellrock,
Kısa ve Orta vade BIST öngörünüz nasıl?
Tşkler şimdiden.
Ve fakat sistem burn oldu, yoruldu Bist ve her tür müdavimleri de.. Ve dahi bizde..
Orta vade en belirsiz borsanın da yine Bist olduğu göz önünde bulundurularak,
sade scalping fırsat veya flat style takılıcaz..
Velhasıl kısa süre sonraları vadeli öngörü yapmak daha doğru olabilir kanaat style..
"Let the game come to us", takılıcaz yani..
Selamlar, iyi trade'ler..
Yorum
-
Aldın mı nanayı.. )istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6,75 de alırım ....
Bak yazıverdin anında pörtledi Dolar dolmaz dolan $.
Yorum
-
hepsi bu kadar dönüş başladı 50 60 kuruş için yaygaraya gerek yokBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldın mı nanayı.. )
Bak yazıverdin anında pörtledi Dolar dolmaz dolan $.
Yorum
-
Afferim ).. Devam sen.. Tikkat et yine kaçırma dA..istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepsi bu kadar dönüş başladı 50 60 kuruş için yaygaraya gerek yok
Yorum
-
1000 lerden bahsediyordu galiba.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltinin onsunu kac dolara kadar dusebilecegini ongoruyordu Guzu? hatirlayaniniz var mi?
Ben 1340 diyorum
Yorum
-
Sn Hayalim ,
Sn. Kuzu nun zirveden aşağıya %30 geri gelmesini beklediğini anımsıyorum.
1560 dolar civarına denk geliyor .
Altında hareketlerin ( ay - gün benzetmesi ile)ağır çekim olduğunu paylaşmıştı.
Şuanda öngürüsü mükemmel işliyor.
Grafik inceliyorsanız şablon olarak 1032-680 dolar düzeltmesini kontrol etmenizi öneririm.
Yorum

Yorum