Casaubon grafik asmış. Yani diyor ki fiyat alttaki kırnızıya değer. Katılmıyorum. Grafikte sadece 1 yıl değmemiş.
Kuzu da düşer dediydi. Koç da düşer dedi.
Alttaki kırnızıya değse pek çok kişi fiziki altını alır, sistemin dışına çıkar. Fiziki altını kaptırmamak için düşecek algısı yaratmalı ama düşmemeli. Fiziki alımlar artmaya başladığında ise hızla fiyatı yukarı almalı(mesela 2075) ve yine düşecek algısı yaratmalı.
Diğer taraftan ben altın yükselir diye bir mesaj hiç yazmadım. Aksine ''1 TL 100.000 dolar olacak'' diye mesaj yazdım. Buna daha var.
Ben haberlere bakarım. Mesela Myanmar Darbesi. Abd'nin Yemen'de Suudi Arabistan'a desteğini kesmesi. Myanmar darbesi esnasında Çavuşoğlu'nun söylediği şu cümle:
Cin'in aleyhine olan yayinlar dahil 'her turlu faaliyetin' onune geceriz.
Haberlerde yok ama şuan Güney Çin Denizi'nde sular ısınma aşamasını çoktan geçti. Orada sular kaynama aşamasında. Biden döneminde savaş çıkar mı?
ÇIKMAZ... Trump olsaydı, Myanmar'da darbe olmazdı. Ama Suud'a Yemen'de destek vermekten de vazgeçilemezdi. İran meselesi hal yoluna koyulur, Türkiye'de bir iktidar değişikliği olur ve Biden dönemi biter. Sene sürmez aylar içinde biter. Abd'de Başkanlık meselesi bitmiş değil. Ya Trump yeniden gelir ya da Pentagon darbe yapar.

ALTIN DÜŞMEZ...

)))))))))))))))) Apo teslim edildiğinde, Bahçeli, Erzurum mitinginde halka yağlı urganı göstermemiş miydi? Apo'nun idamı nasıl sümen altı edildi?

Yorum