Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg2
    Aktif
    • 25 Ocak 2019
    • 367

Sevgili Kuzu üstadımız Garan fünyesini yakıp buraya bırakıp sütre gerisine gitti...geri sayımı bekliyor galiba...neyse az kaldı...son 5 gün...)

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3006

tahmini vadeli öngörüm

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili Kuzu üstadımız Garan fünyesini yakıp buraya bırakıp sütre gerisine gitti...geri sayımı bekliyor galiba...neyse az kaldı...son 5 gün...)
        Bence gün sayma..
        Temmuz ayında da 28 temmuz dedi idi sanırım çökecez diye 3-5 gün gecikmeli de olsa çöktük..
        Yani gün işinden çok , ortada bi "odorous excrement" durumu söz konusu

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

odorous excrement?
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tefuksikret
            Tecrübeli
            • 17 Eylül 2018
            • 548

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Akla gelen ilk soru su: Iran bu isin neresinde? Iran kendi icersindeki Azerileri dusunerekten Azerbaycana destek olur mu? O bolgede (Nahcivan ve Baku de 5 yil yasamisligim var. Ikinci soru; Nicin nahcivan tarafi da saldiriya gecmiyor? Starejik olarak ermenistani kiskaca almak icin, halihazirda savas ilan etmisken. Halihazirda bizimkiler oraya dalamaz biryerlerden izin gelmeyince. Heyt meyt demekle yurekli olunmaz.
            Bu konularda cok donananlisiniz bu donanimin kaynagi marak uyandiriyor. Ben seni muhendis olarak biliyordum.
            Sen de her şeyi büyütürsün. Lisans mühendislik de beni bu konularda düşünmeye sevkeden kişi aynen kuzu gibi Abd'de yaşayan, bir forumda karşılaştığım, aynen kuzu gibi hiç yüzyüze karşılaşmadığım, aynen kuzu gibi gözümüzü açan biriydi. Tahmin ediyorum 2011'de vefat etti. Yaşlıydı ve son zamanlarında klavyeyi de zor kullanıyordu. Son mesajında, onunla sürekli didişen bir kişiye,''Osman Bey, işallah kısa zamanda olgunlaşırsınız'' diye yazmıştı.Bir daha da mesaj yazmadı. Sonperde33 de sonradan katılmıştı. Neredeyse 10 yıldan fazla olmuş. Zaman nasıl akıp, gitmiş. Olgunluk demişken, Hisse.nete bir alıntı koydum, buraya da koyayım:

“Olgunluk tezahür etmeye başladığında, yıllarımı saydım ve bundan sonra, yaşadığımdan çok daha az zamanım kaldığını keşfettim.
            Kendimi, bir şekerleme paketi kazanmış küçük bir çocuk gibi hissediyordum: Önce büyük bir zevkle ve iştahla yedim, ama azalmaya başladıklarını bir kez hissedince, şimdi teker teker, tadını çıkararak yiyorum.
            Artık yasaların, kuralların, uygulamaların ve yönetmeliklerin tartışılıp durduğu ve hiçbir işe yaramayacağını bildiğim sonsuz toplantılara ayıracak zamanım yok.
            Takvim yaşlarına rağmen hâlâ büyümeyen aptal insanlara destek olmak için de zamanım yok.
            Vasatlıkla uğraşmak için de zaman ayıramam.
            Şişmiş egoların bulunduğu toplantılara katılmayı hiç istemiyorum.
            Artık dalaverecilere ve çıkarcılara tahammül etmiyorum.
            Başarılı olmuş insanların yerine geçmeye can atan, onlara ve eserlerine zarar vermeye çalışan şu kıskanç insanlara hiç tahammülüm kalmadı.
            Üst düzey bir makam için yapılan kavgaların kötü sonuçlarına tanık olmaktan nefret ediyorum.
            İnsanlar içeriğe değil, sadece başlıklara bakar oldular. Benim zamanım ise, başlıklarla uğraşmayacak kadar değerli artık.
            Öz'ü istiyorum, ruhumun acelesi var. Pakette şimdi daha da az şekerleme kaldı..
            İnsan onurunu ve gerçekleri savunan, sorumluluktan kaçmayan, başarılarından dolayı şişinmeyen, kendi yanlışlarına gülebilen, vaktinden önce ‘oldum’ demeyen, insan olmayı anlamış insanlarla yaşamak istiyorum.
            Asıl olan, yaşamı değerli kılmış eylemlerinizdir.
            Yaşamın sert darbelerinden yumuşak bir ruh ile çıkmayı başarabilmiş ve başkalarının yüreğine dokunabilen insanlarla çevrili olmak istiyorum.
            Evet, olgunluğun bana getireceği o doluluğu yaşamak için acelem var.
            Elimde kalan tek bir şekerlemeyi bile yitirmek istemem. Şimdiye kadar yediklerimin hepsinden çok daha nefis olacaklar.
            Amacım, sevdiklerim ve vicdanımla barış içinde ve yaşamdan da tatminkâr olmaktır.
            Umarım sizin için de aynısı olur, çünkü her hâlükârda oraya varacaksınız.” (Mário Raul de Morais Andrade-Olgunluğun Kıymetli Zamanı)
            https://www.sabah.com.tr/yazarlar/il...n-akip-gidiyor

Her sabah hesabınıza 86.400 dolar yatıran bir banka düşünün. Gün boyu, istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz. Parayı dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyunun sadece tek bir şartı var: Harcamayı başaramadığınız meblağ, ertesi güne devretmez; akşam hesabınızdan geri çekilir.
            Bu paranın hiçbir bölümünü, ne sebeple olursa olsun, saklayamazsınız. Bir önceki günün tutarının tamamını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız, ertesi sabah hesabınızda yine 86.400 dolar bulacaksınız.
            Farkında olmasak bile, hepimizin böyle bir bankası var. Adı: ZAMAN... Her sabah 86.400 saniye hesaba yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesaptan siliniyor. Ertesi güne devretmiyor. Her gün, size yeni bir hesap açılıyor. Her akşam, günün bakiyesi siliniyor.
            Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız, bu zarar sizindir. Geriye dönüş yok. Yarından avans çekmek yok. Bugünü, bugünkü hesaptan yaşamalısınız. Zaman akıp gidiyor, gününüzü değerlendirmeye bakın..!

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              borsayi bilmek....ogrenmek ucun....ondan para yapmak ucun....neyi bileceksin....

sunlari cok iyi bileceksin....

el-KAHIN....

EL-SAHIR....

EL-MUALLEMIN MECNUN.....

BUNLARDAN alttaki....OGRETILMIS MECNUN....bu teknik analizcilerdir....ustteki ikisi sistemcilerdir....

ben bizim baboyu dellendirmekte ustayimdir....bi bak bakem ula MUALLEMIN MECNUN derim....bu hafif hakaretimdir....el sahir daha agiridir....el-kahin girgira aldigimda derim....

fekaat.....ben birine asagidakilerden birini dersem....bunlar BAKARA suresinden dir....ve ciddi suclamalardir....

missal....sevdigime....EL-MUMINUN derim...

missal cavire kizdim mi....el-KAFIRUN der....

missal merkeze kizmissam....EL-MUNAFUKUN der.....cikarim....

GARAN KIMDE....EL-KAFIRUN dadir....

bunda....BDDK gorevini tam yapmazsa...oda...EL-ZINDIQ olurki....bu cok agir suclamadir...
              NERESİNDEYİZ BUNUN.....

el-kahin...geleceği bilen....el-sahir….sihirbaz....el-muallemin mecnun....öğretilmiş mecnun....

bu usaglar skenderin cızdıgı graflara bakıp....ele oldu...ele olduysa bele olur...bele olduysa ele olur diyen...sistemci....teknikçi....m****** macideci usagları tanımlar...5 iş günü oldu...bu usagların grafları komple temam...hepsi malda....böğünki gün itibarı ile.....

kalan 5 iş gününde....esas oğlanlar devrede....bunlar...el-kafirun….el-munafıqın ve el-zındıq.

el-mumınun devreye girerse....eski 128 000 devreye girerki….buna el-zındıq engel....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

buna dipte sevişme denir ki....cok tehlikelidir....heran hersey mümkündür....

2013 den beri seviştik hep....50 000 dolar endekste çökeceğiz dedim...on yıllık mallarımı sattım...SEVİŞMEYE BASLADIK...

SEVİŞTİK....SEVİŞTİİİK....SEVİŞTİİİİİKKKK....dibe indik....14 000 dolar endeksteyiz...

gacı….7 yıldır E-5 deydi….tır süförleri hasat etti gacıyı...biride ben...şuanda öyle genişki...benimki kürdan geliyor gacıya.….acıdım....ellemiyorum.....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Kuzu bi bedelli sermaye artırımından söz ediyor olabilir misin sen?
                  SWAP ların gevşetilmesi aktif rasyosu faizlerin artışı..
                  Bir anda bankalara yönelik kararlar alınıyor..
                  Sermayeler kuşa dolar bazında özellikle kuşa döndü..

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

Azerbaycanlilar demisken ""gasik"" nasil olunur? iste boyle. Guzum obur koyde Rallici baskan denen sahis, "" o guzunun dilinde var, yogusam bir tik yok dedi"" Valla elciye zeval olmaz demisler. Deyemedim ona "" sen lamba mi tutuveriyodun da biliyon diye""

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu bi bedelli sermaye artırımından söz ediyor olabilir misin sen?
                      SWAP ların gevşetilmesi aktif rasyosu faizlerin artışı..
                      Bir anda bankalara yönelik kararlar alınıyor..
                      Sermayeler kuşa dolar bazında özellikle kuşa döndü..
                      2001 DEKİ GİBİ....ya sermaye koyacaklar....yada biri diğerine eklenecek....hepsi hadım edildi....dönmüyen yandaş kredileri ile....

Yorum

• cabbar
                        Seyirci Üye
                        • 13 Mart 2016
                        • 68

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        2001 DEKİ GİBİ....ya sermaye koyacaklar....yada biri diğerine eklenecek....hepsi hadım edildi....dönmüyen yandaş kredileri ile....
                        Allah ına kurban garan 4.80 i abd seçiminden önce görürmü����

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Allah ına kurban garan 4.80 i abd seçiminden önce görürmü����
                          birde 3.20 var.....bu AB yaptırımla ilgili.....

bir AB yetkilisine dedim ki....

akıllı olun ula gavatlar….turkiyenin en büyük gücü ve markası ORDUSUDUR....suanda devrede....

billahi perişan olursunuz....fransa ordusunun yüzde 40 ı gay….bi günde teslim olurlar...

yoggg biz YAPTIRIM yapacağız...

o ne ula Avrupalı dedim....

ekonomik yaptırım yawrim dedi....

ula o....turkiyeyi değil....alamanyayı çökertir gavat...dedim.

valla Merkel bacım bu yastan sonra....yeniden aybaşı olmaya baslar....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

eee ne yapalım o zaman....verin turkiyeye 50 milyar Euro....barısın dedim....

kıytırık yunana 100 milyar Euro verdiniz ….

yaptırım demek...turkiyeye para sokmus Avrupalı şirketlerin batması demektir.

Yorum

• Misafir

Yorum

• Guerra
                                Kadrolu
                                • 02 Ağustos 2011
                                • 5566

Yorum

Working...
                                X

Debug Information