Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu başkan bankalar ne zaman harekete geçer ?
    Feci derecede yataya sardılar..
    koca akbank 2 kuruş bandında günü bitiriyo
    Akşama doğru 2 kuruş aşşa basıp ertesi günde 2 kuruş alıp primli gösteriyorlar..

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Yeni Şafak
      @yenisafak
      ·
      11d
      İngiltere’nin başkenti Londra’dan ABD’nin New York kentine sefer yapan yolcu uçağından ‘acil durum’ sinyali verildiği duyuruldu.

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Erol KUTLU
        @KptKUTERO
        ·
        11d
        Beyaz sarayda İsrail-BAE-Bahreyn normalleşme anlaşması imzalandı.
        İran'ın güneyinde 2 İsrail müttefiği, bu durum İran'ı çok rahatsız eder.

Donald J. Trump
        @realDonaldTrump
        HISTORIC day for PEACE in the Middle East — I am welcoming leaders from Israel, the United Arab Emirates, and the Kingdom of Bahrain to the White House to sign landmark deals that no one thought was possible. MORE countries to follow!
        Körfez emirliklerinde Şii azınlıklar var. Ama Bahreyn'de %70 Şii var. Yönetim Suud destekli Sünnilerin elinde. İran'da reformist Ruhani yönetiminin sonuna gelindiği görülüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimini radikal muhafazakar-devletçi kanat kazanacaktır. İran bu anlaşmaya öncelikle diplomasiyi kullanarak, İsrail'in nufuzunu kırmaya çalışarak cevap verecektir. CB seçimlerinden sonra ise daha da sertleşecek, kesinlikle Bahreyn'deki Şiileri ayaklandıracaktır.

Orta vadede kesin olarak Bahreyn karışacak.

Hürmüz kapanabilir.

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Hürmüz kapanabilir.
          Hürmüz'ün kapanma olasılığı, Çin için hayati öneme sahiptir. Bu sebeple bu denklemin içine Çin ve müttefiği Pakistan da girecektir.

İttifak fotoğrafı verirsin ama karşında İran-Çin-Pakistan ittifakını bulursun.

Yorum

• tefuksikret
            Tecrübeli
            • 17 Eylül 2018
            • 548

KİM ALACAKLIDIR.....KİM BORCLUDUR.....

cavapta sudur....dünya nüfusu 7.8 milyar insan....bu insanların sadece 1 milyonu alacaklı kalanların tümü borçlu....bu alacaklıların cogunlugu hazar turku….kripto Yahudiler ve kripto hiristiyan ailelerdir....rostchild gibiler....bunlar HAZAR TURK İMPARATORLUGUNU KURAN TURKLER....selcuklu devletini kuranlarda bu aileden....SELCUK bey Yahudi turk komutandı hazar devletinde....oğullarının adları ISA...MUSA...MİKAEL filandı...

TURKLER....dini kullanırlar....normalde ona inanmazlar....bu nedenlede….hazar devletini ruslar yıkınca....selcuk bey anında musluman olmuş ve elindeki orduyla bugunki turkmenistana çekilmiştir....
            Fakat Hz.Davud ve Hz.Süleyman Yahudi değil. ))))))))))))

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

https://www.youtube.com/watch?v=N1HCViW1Bmc" width="352" height="333" autostart="true">

Twiterda özellikle Türkiye gündemini değiştiriyorlar. Bunu tereyağından kıl çeker gibi beceriyorlar. Dün bu video vardı. Bugün videoyu da kendileri çekmişler, bugün günden değiştirme çabası zirve yapmış. Videoda ezan bile geçiyor, kelime-i şehadet,sonrasında Chp de işin içine sokuluyor, olmadık yok.

https://www.youtube.com/watch?v=ncvNfifXDI8" width="352" height="333" autostart="true">

https://www.youtube.com/watch?v=N1HCViW1Bmc" width="352" height="333" autostart="true">

Komedi...Halil Sezai odunla vurmuş, kalp hastası adama, yumruk, kafa,diz furuyor ama adama birşey olduğu yok. Halil Sezai yere düşüyor. Yaşlı adam buna bi dene koysa, Halil sezai nakavt olacak.

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Twiterda özellikle Türkiye gündemini değiştiriyorlar. Bunu tereyağından kıl çeker gibi beceriyorlar. Dün bu video vardı. Bugün videoyu da kendileri çekmişler, bugün günden değiştirme çabası zirve yapmış. Videoda ezan bile geçiyor, kelime-i şehadet,sonrasında Chp de işin içine sokuluyor, olmadık yok.

https://www.youtube.com/watch?v=ncvNfifXDI8" width="352" height="333" autostart="true">

Komedi...Halil Sezai odunla vurmuş, kalp hastası adama, yumruk, kafa,diz furuyor ama adama birşey olduğu yok. Halil Sezai yere düşüyor. Yaşlı adam buna bi dene koysa, Halil sezai nakavt olacak.
                Sn tefu ******et, you are sharing some information but I can't read it. Please upload simple things here. Or tell us to understand as we are bilal's mind.

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

kuzu gelsin abıla...kuzu gelsin be ya...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kuzu gelsin abıla...kuzu gelsin be ya...
                    lem olumm….bi aydır mahkemelerdeyim....ARAP IRKINA HAKARETTEN DOLAYI...kasıtlı olarak teker teker üç ayrı mısırlı birleşik araplı...ürdünlü ipne arap bi konfreransta panel sırasındaki konuşmamdan beni mahkemeye verdmişler….
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

dilim seni dara çeker asarım....

YETMEZ İSE KOR ATEŞTE YAKARIM.....

bu işin içinden gel çık bakalım....

NAMERT SOFRASINA MERT GİDİLİR Mİ....

usaglar….

bugüne kadar ne çekdiysem DİLİMDEN çektim....cok sivri...cok direkt...cok pust bir dilim var....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yahu Lübnanlı bi arkadaşım tutturdu sende turkleri temsilen bulunacaksın....komiteye söz verdim gelecek diye...moshe gitme len dedi seni araplar iker….dinlemedim....bu lubnanlı üniversiteden argadasım...Canbolat ailesinden druze….ve bunun Lübnan dağlarındaki evinde öğrenciyken bi ay kalmış cok eğlenmiştik....80 lerde...

neyse gittik....

her çıkan ARAP turkiyenin yeniden arap coğrafyasında yeniden sömürgecilik yaPmaya soyunduğunu...Osmanlıcılık oynadığını filan felan deyip....türklere giydiriyorlar....NEVRİM DÖNDÜ....

sıra bana gelince....

dedimki…..ÖNCE ARAPLAR TURKLERİ SÖMÜRDÜ...bizi 200 yıl boyunca kılıç zoru ile musluman ettiniz....kendinize bağlı turk beylikleri kurdunuz HORASANDA....yılda su kadar altın...su kadar gümüş...şimdi sıkı durun dedim....3000 kız cocugu yasları 6 ila 12 arası....3000 erkek cocugu yasları 6 ila 12 arası....ANLAŞMANIN kölelik maddeleri...hemen her anlaşmada bunnar var...

hem mallarımızı hem kız ve erkek çocuklarımızı aldınız....

biz ne yaptık....biz sizi yönetirken....NE PETROLUNUZ VARDI NEDE DOGAL GAZINIZ....neyiniz vardı ulen….çölleriniz üstünde kumlar....yılanlar çıyanlar üstünde develer bedevi araplar...AC VE PERİŞANDINIZ....mekkeyi medineyi imar ettik....tren yolu yaptık....HACCA GİDENLERİ COGALTTIK...Osmanlı coğrafyasından yiyecek içecek yolladık....400 yıl sırtımızda un çuvalı gibi taşıdık....

birden ve aniden PETROL bulundu....1910 da....1916 da OSMANLIYA CİHAD ilan edip ingilizle bir olup sizi besleyen eli kestiniz....benim dedemin üç kardeşi....kudusten sama çekilen Osmanlı ordusundaydı...üçünüde suriyede daraa da İNGİLİZ Lawrence ile birlikte katlettiniz....

o gün bügündür….İFLAH OLAMIYORSUNUZ İPNELER DEDİM....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kadere bak....burada ERDOGAN VE POLİTİKALARINA KIZIYOR....ona göre yazılar yazıyorum...ARAPLARIN önünde ERDOGAN ı savunurken mahkemelik oluyorum....

TÜRK OLMAK NE KADAR ZORMUŞ BE YAAA....

LİBYADA NE İŞİNİZ VAR DİYOR BANA....

lem götöş bedevi...önce sunu sor....LİBYADA FRANSIZIN NE İŞİ VAR....

SORSAM BUNU...diyeceksinki….sakalını sıvazlıyarak...MACRON gizli Müslüman ve anadan dogma sünnetli....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dilim seni dara çeker asarım....

YETMEZ İSE KOR ATEŞTE YAKARIM.....

bu işin içinden gel çık bakalım....

NAMERT SOFRASINA MERT GİDİLİR Mİ....

usaglar….

bugüne kadar ne çekdiysem DİLİMDEN çektim....cok sivri...cok direkt...cok pust bir dilim var....
                            bodrumda yazlığım vardı....hergün balık rakı...HER GECE KAFALAR KIYAK....

birgün....bi sebeble birine....MAMINA CAKARIM DEMİŞİM....

bu gitti beni mahkemeye verdi...onun sahitleri….kulaklarımla duydum....MAMINA CAKARIM dedi diyorlar....benim sahitlerim…...MAMINA CAKARIM dedi ama direkt ona demedi....ortaya dedi diyorlar...

hakaret davası bitti....4000 tl para cezası verdiler....ödedim...barıştık....

geldik....masayı kurduk....karılarımızda var 18 kişiyiz....barışma yemeği....cebimden bi zarf çıkardım....buna verdim...açtı saydı....4000 tl….bu ne ula dedi....cezayı ödedin ya dedi....

dedimki bu o değil....yeni ceza....birazdan....MAMINA ÇAKARIM DİYECEGİM....PEŞİN ÖDÜYORUM...

suan bu arap proflarada aynısını yapıyorum.....ipneler….ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

neolacak bu borsanın halı....

FAHİSE MODUNDA usaglar….

bacaklarını genişçe açıp....orasını gösteriyor...boğaların dilleri dısarda….orayı yalama modundalar….tam yalayacaklar....FAHİŞE bacaklarını kapıyor....aynısını AYULARADA yapıyor....

gösteriyor....göstermesine.....

emmeee.……

VERMİYOR.....

HERKESİN İKİ ELİNDE....terkan içinde...bi oyana koşuyor bi bu yana koşuyor...

emmeeee….

nafile.....İKEMİYORLAR.....

İYİDE....sonunda biri bu gacıyı ikecek….

kim ikecek….BEN....TABİİKİ....BENİMKİ ALTINDAN....

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

LİBYADA NE İŞİNİZ VAR DİYOR BANA....
                                Abi sen Allahın Arabıyla ne muhatap oluyon? Çöllerde deve götü yağlacakler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information