Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stefano
    Aktif
    • 13 Kasım 2008
    • 229

Geri alım uzun vade mi ,kısa vade mi ?

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞİMDİ NE YAPIYORUM.....sattığım bes kaardı çalışmışım ve duvarımdalar....ONLARI GERİ ALACAGIM....YARIN.

82 000 DE ONLARI ALDIM....yüzde 20 çıktılar sattım....karı cebcegizime aldım....dursam tum kar gitmiş yüzde 5 de zarardaydım.....

durmadım....karı aldım onlarda....VIOP a geçtim shortladım 100 000 tl kodum....200 000 tl aldım çıktım...FUR-KAC tayım...

yarın ise....MALLARIM ÜÇÜN ELLERİM TETİKTE YENİDEN.....NEDEN....CÜNKİ.....HASTA YATAGINDA İKİLİR.….

BAK.....hasta ve yatağı....

not....şimdide gelir....kuzu ikme…...hasta dahada hasta olacak derler....kim der....hedef feyza diyenler...ALIKLAR....

ALIKLAR....o ne bu ne derken....kuzu dipten malı alır...yüzde 20 çıkar....alıklar alıma gelir....kuzu malı ALIKLARA verir ve tüyer...üç ay alıklar hedef feyza….hedef güneş felan filan der....KUZU GELİR SHORTLAR....EZER VE GECER....ALIKLAR ÖLÜR.....yeni alıklar gelir.

NOT.....BU BİR KUZU KLASİGİDİR.....HİÇ DEGİŞMEZ.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Kuzu Emmim,
      5 kağıt hangisi idi? Hatırladığım: garan kchol tuprs ve ısctr Akbank mı idi?
      Bu seviyelerden %20 için mi?

Emeğine sağlık.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu Emmim,
        5 kağıt hangisi idi? Hatırladığım: garan kchol tuprs ve ısctr Akbank mı idi?
        Bu seviyelerden %20 için mi?

Emeğine sağlık.
        evett bunnar…..BUNNARI 82 000 DE ALDIM....yüzde 20 karla sattım....benim sattığım yerlerden yüzde 25 düştüler...dün yazmıştım....yarın geri alacağım diye....98 500 e indi....VE ALDIM....cünki bu planı bu kaartları satarken yapmıştım....

öbür köydede….KARIZMACALAL ağabeyim düşeceği yeri ve mal alacağını orada yazmıştı....stefonu...yukarıda onu grafını buraya taşıdı....

bunlarıda…….yüzde 20 karda satacağım....3 haftada yani....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

şimdi herkezin…..düşmanlarıma karsı.....

HELAL.....KARİZMACELAL....

gibi laflar yazarak....CALAL ağabeyimizi kutlamalı....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

öbür köyde BEKÇİ topiğini karizmacelal için kim açtı....ayhanım…..

onuda kutlayın....

o benim dostum....HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELDİR.....by kuzu....

ayhanla….yeni gelen 400 bin turk yatırımcıyı....birlikte uyardık....KAVGA....kayıkçı kavgasıdır....dikkatleri KARİZMACALAL a çekme hikayesidir….

AYHANIMADA....tessekkurler ediyorum....camukayada….görevlerimizi yaptık....kac kişiyi kurtardık....bilemem.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

NEYİ ÖGRENDİNİZ.....kararlı olmayı.....98 500 de aldık.....104 500 de....bak 6000 puvan kardayız......İKİŞ MALI ALIRKEN YAPILIR....şimdi yüzde 20 cıktıkmı….ben dehlerim....kime...çıkışa yeni yeni inanıp mal almaya gelen ALIKLARA....alırlar malı benden....hedef feyza….hedef ay demeye başlarlar....işte o an gelir VIOP u shortlarım….

bir kuzu klasiğidir bu......hiç değişmez.....

eylem yapacagımıda bir gün önceden ilan ederim.....DELİANLININ RACONUNDA BU VARDIR....ONUNCUNDE......KARİZMACALAL dır….öbür adı.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

şimdi....TATİLİME DÖNÜYORUM.....ÖLEN ÖLDÜ....KALAN SAGLAR BİZİMDİR....

hoscakalın usaglar…..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bak 105 500 oldu ben yazarken....7000 puvan kardayız....aldığımız gün....

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

helal..... Karizmacelal.....

Bu âlemin piri.... Kuzu emmi...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

lem gidip BEKÇİ topiğine....borsa genelde öbür köyde....

helal....karizmacelal…..

yazmak o kadar mı zor....ben sizin için 24 saatimi veriyorum....hepinizde oradasınız....zor mu yaw.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        lem gidip BEKÇİ topiğine....borsa genelde öbür köyde....

helal....karizmacelal…..

yazmak o kadar mı zor....ben sizin için 24 saatimi veriyorum....hepinizde oradasınız....zor mu yaw.
                        Boşver abi..
                        Jamuka denen çamur neydüğü belirsiz salça herif (kadın çıktı ya ) ve onun baş destekçisi MEDWIG e laf soktuk bugün 3 gün yasak koydurmuş bize..
                        Adamsan komple silersin demiştim bu lübüğe onu da yapamıyoruz dedi..
                        Adam değiller çünkü.

Yorum

• celme
                          Katılımcı
                          • 31 Temmuz 2008
                          • 152

kralsın kral kuzu ağabeyim...kıskançlıktan çatlasın dursunlar
                          kuzufun

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

buradan yazarım
                            helal kuzu
                            helal kuzunun helal dedikleri
                            bu işin pirisin
                            öbür taraf konusunda kendi payıma ne giderim ne okurum ne sayfayı açarım ne merak ederim o işleri geçeli çok oldu
                            burada sen ve İzmirli hoca nın yazılarını takip ederim başkada kuş tanımam

Yorum

• şemsi
                              Katılımcı
                              • 10 Haziran 2009
                              • 107

Kuzu pirim helal olsun sana.Alemde tanidigim tek pirsin.sonsuz saygilar

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

saolun usaglar….

yaw ayhanada tessekkür edin dedim....topiği o açtı....reklamını yaptı...tonla adam kurtardı....

bendende habire tırıskadan fırça yedi....

ayrıca bugun 98 500 de mala girdigimizide belirtsin biriniz...

saolun usaglar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information