Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmim,
5 kağıt hangisi idi? Hatırladığım: garan kchol tuprs ve ısctr Akbank mı idi?
Bu seviyelerden %20 için mi?
Emeğine sağlık.
Yorum
-
evett bunnar…..BUNNARI 82 000 DE ALDIM....yüzde 20 karla sattım....benim sattığım yerlerden yüzde 25 düştüler...dün yazmıştım....yarın geri alacağım diye....98 500 e indi....VE ALDIM....cünki bu planı bu kaartları satarken yapmıştım....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim,
5 kağıt hangisi idi? Hatırladığım: garan kchol tuprs ve ısctr Akbank mı idi?
Bu seviyelerden %20 için mi?
Emeğine sağlık.
öbür köydede….KARIZMACALAL ağabeyim düşeceği yeri ve mal alacağını orada yazmıştı....stefonu...yukarıda onu grafını buraya taşıdı....
bunlarıda…….yüzde 20 karda satacağım....3 haftada yani....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şimdi herkezin…..düşmanlarıma karsı.....
HELAL.....KARİZMACELAL....
gibi laflar yazarak....CALAL ağabeyimizi kutlamalı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
öbür köyde BEKÇİ topiğini karizmacelal için kim açtı....ayhanım…..
onuda kutlayın....
o benim dostum....HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELDİR.....by kuzu....
ayhanla….yeni gelen 400 bin turk yatırımcıyı....birlikte uyardık....KAVGA....kayıkçı kavgasıdır....dikkatleri KARİZMACALAL a çekme hikayesidir….
AYHANIMADA....tessekkurler ediyorum....camukayada….görevlerimizi yaptık....kac kişiyi kurtardık....bilemem.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NEYİ ÖGRENDİNİZ.....kararlı olmayı.....98 500 de aldık.....104 500 de....bak 6000 puvan kardayız......İKİŞ MALI ALIRKEN YAPILIR....şimdi yüzde 20 cıktıkmı….ben dehlerim....kime...çıkışa yeni yeni inanıp mal almaya gelen ALIKLARA....alırlar malı benden....hedef feyza….hedef ay demeye başlarlar....işte o an gelir VIOP u shortlarım….
bir kuzu klasiğidir bu......hiç değişmez.....
eylem yapacagımıda bir gün önceden ilan ederim.....DELİANLININ RACONUNDA BU VARDIR....ONUNCUNDE......KARİZMACALAL dır….öbür adı.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şimdi....TATİLİME DÖNÜYORUM.....ÖLEN ÖLDÜ....KALAN SAGLAR BİZİMDİR....
hoscakalın usaglar…..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak 105 500 oldu ben yazarken....7000 puvan kardayız....aldığımız gün....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
lem gidip BEKÇİ topiğine....borsa genelde öbür köyde....
helal....karizmacelal…..
yazmak o kadar mı zor....ben sizin için 24 saatimi veriyorum....hepinizde oradasınız....zor mu yaw.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Boşver abi..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem gidip BEKÇİ topiğine....borsa genelde öbür köyde....
helal....karizmacelal…..
yazmak o kadar mı zor....ben sizin için 24 saatimi veriyorum....hepinizde oradasınız....zor mu yaw.
Jamuka denen çamur neydüğü belirsiz salça herif (kadın çıktı ya ) ve onun baş destekçisi MEDWIG e laf soktuk bugün 3 gün yasak koydurmuş bize..
Adamsan komple silersin demiştim bu lübüğe onu da yapamıyoruz dedi..
Adam değiller çünkü.
Yorum
-
buradan yazarım
helal kuzu
helal kuzunun helal dedikleri
bu işin pirisin
öbür taraf konusunda kendi payıma ne giderim ne okurum ne sayfayı açarım ne merak ederim o işleri geçeli çok oldu
burada sen ve İzmirli hoca nın yazılarını takip ederim başkada kuş tanımam
Yorum
-
saolun usaglar….
yaw ayhanada tessekkür edin dedim....topiği o açtı....reklamını yaptı...tonla adam kurtardı....
bendende habire tırıskadan fırça yedi....
ayrıca bugun 98 500 de mala girdigimizide belirtsin biriniz...
saolun usaglar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum