yoggg taşıyamam....utanırım diyorsun heee ula gavat….taşırsın taşırsın....göğsüne Atatürk rozeti takıyorsun....dürüst olman gerek....yada o rozeti avatarından at....SAHTEKARIN O ROZETİ TASIMAYA VE KİRLETMEYE HAKKI YOKTUR.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BENİM ÖGRENCİLERİME......
KUZU NİYE SATTIN YUZDE 20 KARLA DİYORLARDI....NE OLDU....GÖZLERİM DOLDU....ben garanı 8.20 den sattım....şimdi 6.48 de.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
FİBO 50 dir genellikle....oraya kadar FUR-KAC yapıyoruz....yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum burdan bidağa kesime gidilirmi acepYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
25 inde çöküş dedi 28 inde çöktük o gün bugündür çöküyoruz..
2016 sonundan beri bizzat takip ediyorum..Bütün büyük çıkış ve çöküşleri nerede ise tarihi ile bildin kuzu..
u30 kağıtlarında göçertme var..
Diğer köyde BEKÇİ topiğinde dalga geçenlere gelsin bu çöküş..Başta jamuka denen "...." e... nokta nokta için terbiyem müsade etmiyor..
Onun da kadın olduğu söyleniyor..
Yorum
-
gundwane….
düşmanlarım bu sefer kuzu yu harcayacağız diye ellerini ovuşturup....milleti mala kilitlerken....
birden ve aniden....
BİR BULDOZER GİBİ GELİP....ÜSTLERİNDEN GEÇİYOR....HEPSİNİ JİLETE ÇEVİRİYORUM....
donup....sasırıp….allah allah….gene bildi deyip....kahrolup muslum babadan bi şarkı çalıp...O JİLET LE KENDİLERİNİ DOGRUYORLAR....
galip ve muzaffer olan ben....bunları izlerken....ORGAZM OLUYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ŞİMDİ NE YAPIYORUM.....sattığım bes kaardı çalışmışım ve duvarımdalar....ONLARI GERİ ALACAGIM....YARIN.
82 000 DE ONLARI ALDIM....yüzde 20 çıktılar sattım....karı cebcegizime aldım....dursam tum kar gitmiş yüzde 5 de zarardaydım.....
durmadım....karı aldım onlarda....VIOP a geçtim shortladım 100 000 tl kodum....200 000 tl aldım çıktım...FUR-KAC tayım...
yarın ise....MALLARIM ÜÇÜN ELLERİM TETİKTE YENİDEN.....NEDEN....CÜNKİ.....HASTA YATAGINDA İKİLİR.….
BAK.....hasta ve yatağı....

not....şimdide gelir....kuzu ikme…...hasta dahada hasta olacak derler....kim der....hedef feyza diyenler...ALIKLAR....
ALIKLAR....o ne bu ne derken....kuzu dipten malı alır...yüzde 20 çıkar....alıklar alıma gelir....kuzu malı ALIKLARA verir ve tüyer...üç ay alıklar hedef feyza….hedef güneş felan filan der....KUZU GELİR SHORTLAR....EZER VE GECER....ALIKLAR ÖLÜR.....yeni alıklar gelir.

NOT.....BU BİR KUZU KLASİGİDİR.....HİÇ DEGİŞMEZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Karizma öbür köyde 1 grafik asmıştı, %50 fibo 1010 a geliyordu, sanırım yarın gün içi hedef orası
Yorum
-
ÖYLE....düşün aylar önce diyor...ve şimdide uyguluyor....stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarizma öbür köyde 1 grafik asmıştı, %50 fibo 1010 a geliyordu, sanırım yarın gün içi hedef orası
https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=45112&page=2YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu başkan yarın sizce bu seviyeden nurullah alınır mı yoksa biraz daha düşebilir mi?Yorumunuzu alabilir miyiz
Yorum
)
Yorum