Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
burada kimse kavga izlemek zorunda değil.. hale jale kendine topik aç bence.. ben bildiimciliğini orada oyna bence
Yorum
-
Hablaaaam goy goy goyyyy... Halay başı olmak istermisin? Hayır Short katliamı oldu da o açıdan. Edep mi dedin? Hablaaaa goyy goyy goyyy... Oyyy oyyy oyyy...wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort kayliami yapicaksa sende long ol,,,,habla goy goy hala goy goy
Yorum
-

Bak simdi karistim , simdi 108 e geldiysek,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster108 e geldikkk
burdan vere vere 105 den kaydımı derinleşir diye düşünüyom
guzu guş gondu gel fur
15 haziranda nereye gelecegiz acep .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
BAK EDEBE DAVET EDIYORLAR SENI,,,,,AC TOPIGINI ORDA GOY GOY YAP LONG OL SHORT OL,,,,,,yeterki burda kafa karistirma mide bulandirma,,,,,,burda herkes kuzu icin burda....slumberwillcomesoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada kimse kavga izlemek zorunda değil.. hale jale kendine topik aç bence.. ben bildiimciliğini orada oyna bence
Yorum
-
Ben bildimcilik die bişey yok. Ne dedim, sn.kuzunun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz dedim. Sen araya girme. Wisewell benimle bir hesabı varmış onu görmek istedi, 2 aydır kaşıntısı vardı cevap verdim. Yani kaşındı kaşıdım. Uzayacak bişey yok.slumberwillcomesoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada kimse kavga izlemek zorunda değil.. hale jale kendine topik aç bence.. ben bildiimciliğini orada oyna bence
Yorum
-
hala bos beles geyik pesinde,,,,,,twitirci hale,,,,,babasindan para aliyordu mc kapatmak icinHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bildimcilik die bişey yok. Ne dedim, sn.kuzunun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz dedim. Sen araya girme. Wisewell benimle bir hesabı varmış onu görmek istedi, 2 aydır kaşıntısı vardı cevap verdim. Yani kaşındı kaşıdım. Uzayacak bişey yok.
,,,,,,twitir hostatligini baska yerde yap,,,,bitirdin batirdin zavalli insanlari twitirda,,,,,,,2 seferde hesap kapattin orda,,,,,hala yok umit yok bilmem ne twittit geyigi,,,,bak insanlar kibar kibar uyariyor seni,,,,,kisilerin fikrini etkileyecek seyler yazma burasi kuzunun topigi,,,,,sen twittir 3 kagitcisisin,,,
Yorum
-
Sen maşasın oglim. Sen git sahibin gelsin. Tasmanı açmışlar söle bağlasınlar. Nerde ne yazacağımı sana soracak değilim. Belli ki shortta portföyün patlamış. 2 ay önce beni dinlesen 15000 puan almıştın acın dinerdi. Kanaman azalırdı. Hadi git kumda oyna tetikçi.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala bos beles geyik pesinde,,,,,,twitirci hale,,,,,babasindan para aliyordu mc kapatmak icin
,,,,,,twitir hostatligini baska yerde yap,,,,bitirdin batirdin zavalli insanlari twitirda,,,,,,,2 seferde hesap kapattin orda,,,,,hala yok umit yok bilmem ne twittit geyigi,,,,bak insanlar kibar kibar uyariyor seni,,,,,kisilerin fikrini etkileyecek seyler yazma burasi kuzunun topigi,,,,,sen twittir 3 kagitcisisin,,,
Yorum
-
sen hakkat comarmissin ha,,,,senin kadin olmadigin soylenirdi,,,demek gercekmis,,,,,,pazarlamaci hale........bir ara kagit felanda pazarliyordun twitir hesabinda,,,,ciddi ciddi comarmisin la ya senHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen maşasın oglim. Sen git sahibin gelsin. Tasmanı açmışlar söle bağlasınlar. Nerde ne yazacağımı sana soracak değilim. Belli ki shortta portföyün patlamış. 2 ay önce beni dinlesen 15000 puan almıştın acın dinerdi. Kanaman azalırdı. Hadi git kumda oyna tetikçi.
Yorum
-
Ha bak onu ii dedin da. Tukaş dimi. Hayatımda 1 senet adı telafuz ettim o da Tukaş idi. Helalleşmek içindi. 3.40 TL - 17.50 TL. Adam olsan bunları yazarsın. Ama maşasın. Hadi Allah'a emanet. Millet senin tetikçiliğini dinlemek zorunda değil. Kaşındın. Israrla geldin gittin ısırdın cevap vermek zorunda bıraktın beni. Daha uzatma. Canım ister gelir yazarım istemez yazmam. Sen buraların ağası paşası değilsin.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen hakkat comarmissin ha,,,,senin kadin olmadigin soylenirdi,,,demek gercekmis,,,,,,pazarlamaci hale........bir ara kagit felanda pazarliyordun twitir hesabinda,,,,ciddi ciddi comarmisin la ya sen
Yorum
-
la bi sittir git,,,,tukasi nerelerden soylediginide bilirim ,,,,,,,,geldigin yeri kanalizasyona ceviriyon,,,,,,,,kimyasal atik gibi birseysin sen yahu.....bu kadar desifre olmussun ama hala dolap dumen pesindesin......sonucta 3kagitcisin ,,,herkesin malumu,,,,,dur su twitirda magdur ettiklerinede haber verim burda oldugunu onlarin soyliyecek seyleri vardir illakiHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHa bak onu ii dedin da. Tukaş dimi. Hayatımda 1 senet adı telafuz ettim o da Tukaş idi. Helalleşmek içindi. 3.40 TL - 17.50 TL. Adam olsan bunları yazarsın. Ama maşasın. Hadi Allah'a emanet. Millet senin tetikçiliğini dinlemek zorunda değil. Kaşındın. Israrla geldin gittin ısırdın cevap vermek zorunda bıraktın beni. Daha uzatma. Canım ister gelir yazarım istemez yazmam. Sen buraların ağası paşası değilsin.
Yorum
-
Ahahaha seni maşa seni seni tetikçi seni bak nasıl ele verdin kendini. Ümit Aslan nicki ile twetterda yazıp burda wisewell ha. Senin afamlığını yesinler. Önündekini keste anahtarlık yap la soytarı.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla bi sittir git,,,,tukasi nerelerden soylediginide bilirim ,,,,,,,,geldigin yeri kanalizasyona ceviriyon,,,,,,,,kimyasal atik gibi birseysin sen yahu.....bu kadar desifre olmussun ama hala dolap dumen pesindesin......sonucta 3kagitcisin ,,,herkesin malumu,,,,,dur su twitirda magdur ettiklerinede haber verim burda oldugunu onlarin soyliyecek seyleri vardir illaki
Neyseee Sn.Kuzunun yokluğunda foruma şarlatanlık yaptın şenlendirdin ortalığı. Hadi git çeteni topla gel. Ama dedim ya sen git sahibin gelsin. Ya da çık adam gibi tweeter nickinle yaz yiyosa. Adamcık.
Yorum
-
ulan yavsak bir senin uyelik tarihine bak birde benim uyelik tarihime bak,,,,,ben kuzuyu yaklasik 20 senedir tanirim,,,,20 senedir wisewell den baskada nickim olmadi cok meraklandiysan kuzuya teyit ettirebilirsin beni,,,,,,seni twittir 3 kaatcisi seniHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhahaha seni maşa seni seni tetikçi seni bak nasıl ele verdin kendini. Ümit Aslan nicki ile twetterda yazıp burda wisewell ha. Senin afamlığını yesinler. Önündekini keste anahtarlık yap la soytarı.
Neyseee Sn.Kuzunun yokluğunda foruma şarlatanlık yaptın şenlendirdin ortalığı. Hadi git çeteni topla gel. Ama dedim ya sen git sahibin gelsin. Ya da çık adam gibi tweeter nickinle yaz yiyosa. Adamcık.
Yorum
-
Lütfen fikir ve görüşlerinizi yazarken karşılıklı atışma ve hakaretler olmasın. Bu topik seviyeli topiktir. Kişisel yazışmalar için özel mesaj kanalını kullanabilirsiniz.
Yorum
Yorum