Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

15 haziran pazartesi günü zirve gelecek diye düşünüyorum.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

ortalik toz duman,,,,,,kuzu iyimisin?insaallah sagligin iyidir,,,,,,,bu kadar sessiz kalmazdin,,,,hayir olsun insaallah

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Adam kendi kurumundan kustuğu malların hepsi için Viop'ta Long açtı. Bunu yazdığımda endeks 98.x00 idi. Öncesinde hedef 103 ve 107 dediğimde endeks 95.x00 idi. Bugün nihai hedef olan 106.8xx gelecek. Ancak buradan sonra bir düzeltme yapıp 101.x00 inmek isteyebilir. Bu Short kapamak için son fırsat olacaktır. Aksi taktirde Ocak 2019 ve Aralık 2019 benzeri bir inatlaşma felaket getirebilir Shortta. Şu an için söylenebilecek tek şey endeksin 107.000 gidiyorum dediği çok aşikardı. Bas bas bağırdı Viop'ta tuzak kuruyorum Short açmayın yanarsınız diye.Tekrar yazayım 2 aydır olanın bitenin özetini : Viop'ta tuzağa çekilen tarafın önce stopları, inatlaşması halinde sonra hesapları patlatılır. By Hale Türk.
        107.x00 hedef tamam. Şimdi Viop tarafında ki inatlaşma (ki geçmişte ben de bu hataya düşmüştüm) yine TEB'in zaferi ile sonuçlanacak. Eğer olur da bir realizasyon gelir ise Short kapamak için fırsat olur. Adam tarihi miktarda Long taşıyor. Bu saatten sonra Short pozlara para yedirmez. Ancak canlarını kurtarmaları için bir fırsat verir belki.

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

Şubat vade teb ne biçim zarar etti. Nisan vadeye taşınırken bir de oradan soktular. Pastaya göre yorum yapmak bence sağlıklı değil.
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• manif
            Matematikçi
            • 16 Ağustos 2011
            • 752

her koyun kendi bacağından asılır. Buraları 2-3 ay tepe olacak rakamlar. Düşecek ama mal çok üstünde.
            Bugün-yarın başlar vermeye. Kişisel fikrim böyle. Long olanlara Allah sabır versin. Biraz da onlar sıkıntı çekecek bence bir süre.
            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Misafir

pilavdan dönenin kaşığı kırıiır.

Yorum

• Kanji
                Katılımcı
                • 25 Eylül 2012
                • 195

Sizin graftan 118-119 hedef okuyorum, AB=CD
                "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                Henry Royce

Yorum

• Misafir

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sizin graftan 118-119 hedef okuyorum, AB=CD

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    her koyun kendi bacağından asılır. Buraları 2-3 ay tepe olacak rakamlar. Düşecek ama mal çok üstünde.
                    Bugün-yarın başlar vermeye. Kişisel fikrim böyle. Long olanlara Allah sabır versin. Biraz da onlar sıkıntı çekecek bence bir süre.
                    Valla 105.000 Long - 123.000 Long 18000 puan aldı adam son 2 ayın ortalamasında. Biz de aldık ciddi miktarlar Longda. Şimdi sıra kimde bilemem ama Short taşıyan varsa yalan söylüyordur.Matematik hepsinin stop olduğunu söylüyor. Ancak yeni açanlar varsa onları da 112.000 sürüp üzerinden atar die düşünüyorum.115.000 den buraya 8000 puan kimse dayanamaz. Portföyler patladı zaten. Uyarmıştım 1 ay önce.

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

hale türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      valla 105.000 long - 123.000 long 18000 puan aldı adam son 2 ayın ortalamasında. Biz de aldık ciddi miktarlar longda. şimdi sıra kimde bilemem ama short taşıyan varsa yalan söylüyordur.matematik hepsinin stop olduğunu söylüyor. Ancak yeni açanlar varsa onları da 112.000 sürüp üzerinden atar die düşünüyorum.115.000 den buraya 8000 puan kimse dayanamaz. Portföyler patladı zaten. Uyarmıştım 1 ay önce.
                      bunlari twiter yazzsana usagum

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bunlari twiter yazzsana usagum
                        Ben yazacağımı 1.5 ay önce burada yazdım. Short açmayın yanarsınız dedim. O vakit endeks 92.500 idi. Hedef önce 103.000 sonra 107.000 dedim

Twetter'a gelince orada 50 otçu çeteler var. Kafaları sürekli elliottan dumanlanmış. Uğraşamam. Burada adam gibi adamlar var. Hepsi Sn.Kuzuya saygı duyan hataları tolere edebilen,tuşa basmanın sorumluluğunun kimde olduğunu bilenler. Burayada ara ara gelirim zaten. Sn. KUZU nun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz.

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ben yazacağımı 1.5 ay önce burada yazdım. Short açmayın yanarsınız dedim. O vakit endeks 92.500 idi. Hedef önce 103.000 sonra 107.000 dedim

Twetter'a gelince orada 50 otçu çeteler var. Kafaları sürekli elliottan dumanlanmış. Uğraşamam. Burada adam gibi adamlar var. Hepsi Sn.Kuzuya saygı duyan hataları tolere edebilen,tuşa basmanın sorumluluğunun kimde olduğunu bilenler. Burayada ara ara gelirim zaten. Sn. KUZU nun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz.
                          kuzuyu karistirma twitir geyigine,,,,,,aldigin vebal yeter sana,,,,,,

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

108 e geldikkk
                              burdan vere vere 105 den kaydımı derinleşir diye düşünüyom
                              guzu guş gondu gel fur

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

Alınma üstüne. Sen elçisin sana zeval olmaz. Sen git ümit aslan abin gelsin. 1 ay öncede burda makara yapmak istedin oralı olmadım. Ama piyasa 107.000 ile azının payını verdi... Hadi çarşın pazar olsun.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information