15 haziran pazartesi günü zirve gelecek diye düşünüyorum.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
107.x00 hedef tamam. Şimdi Viop tarafında ki inatlaşma (ki geçmişte ben de bu hataya düşmüştüm) yine TEB'in zaferi ile sonuçlanacak. Eğer olur da bir realizasyon gelir ise Short kapamak için fırsat olur. Adam tarihi miktarda Long taşıyor. Bu saatten sonra Short pozlara para yedirmez. Ancak canlarını kurtarmaları için bir fırsat verir belki.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdam kendi kurumundan kustuğu malların hepsi için Viop'ta Long açtı. Bunu yazdığımda endeks 98.x00 idi. Öncesinde hedef 103 ve 107 dediğimde endeks 95.x00 idi. Bugün nihai hedef olan 106.8xx gelecek. Ancak buradan sonra bir düzeltme yapıp 101.x00 inmek isteyebilir. Bu Short kapamak için son fırsat olacaktır. Aksi taktirde Ocak 2019 ve Aralık 2019 benzeri bir inatlaşma felaket getirebilir Shortta. Şu an için söylenebilecek tek şey endeksin 107.000 gidiyorum dediği çok aşikardı. Bas bas bağırdı Viop'ta tuzak kuruyorum Short açmayın yanarsınız diye.Tekrar yazayım 2 aydır olanın bitenin özetini : Viop'ta tuzağa çekilen tarafın önce stopları, inatlaşması halinde sonra hesapları patlatılır. By Hale Türk.
Yorum
-
her koyun kendi bacağından asılır. Buraları 2-3 ay tepe olacak rakamlar. Düşecek ama mal çok üstünde.
Bugün-yarın başlar vermeye. Kişisel fikrim böyle. Long olanlara Allah sabır versin. Biraz da onlar sıkıntı çekecek bence bir süre.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
-
Valla 105.000 Long - 123.000 Long 18000 puan aldı adam son 2 ayın ortalamasında. Biz de aldık ciddi miktarlar Longda. Şimdi sıra kimde bilemem ama Short taşıyan varsa yalan söylüyordur.Matematik hepsinin stop olduğunu söylüyor. Ancak yeni açanlar varsa onları da 112.000 sürüp üzerinden atar die düşünüyorum.115.000 den buraya 8000 puan kimse dayanamaz. Portföyler patladı zaten. Uyarmıştım 1 ay önce.manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher koyun kendi bacağından asılır. Buraları 2-3 ay tepe olacak rakamlar. Düşecek ama mal çok üstünde.
Bugün-yarın başlar vermeye. Kişisel fikrim böyle. Long olanlara Allah sabır versin. Biraz da onlar sıkıntı çekecek bence bir süre.
Yorum
-
bunlari twiter yazzsana usagumhale türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla 105.000 long - 123.000 long 18000 puan aldı adam son 2 ayın ortalamasında. Biz de aldık ciddi miktarlar longda. şimdi sıra kimde bilemem ama short taşıyan varsa yalan söylüyordur.matematik hepsinin stop olduğunu söylüyor. Ancak yeni açanlar varsa onları da 112.000 sürüp üzerinden atar die düşünüyorum.115.000 den buraya 8000 puan kimse dayanamaz. Portföyler patladı zaten. Uyarmıştım 1 ay önce.
Yorum
-
Ben yazacağımı 1.5 ay önce burada yazdım. Short açmayın yanarsınız dedim. O vakit endeks 92.500 idi. Hedef önce 103.000 sonra 107.000 dedimwisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlari twiter yazzsana usagum
Twetter'a gelince orada 50 otçu çeteler var. Kafaları sürekli elliottan dumanlanmış. Uğraşamam. Burada adam gibi adamlar var. Hepsi Sn.Kuzuya saygı duyan hataları tolere edebilen,tuşa basmanın sorumluluğunun kimde olduğunu bilenler. Burayada ara ara gelirim zaten. Sn. KUZU nun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz.
Yorum
-
kuzuyu karistirma twitir geyigine,,,,,,aldigin vebal yeter sana,,,,,,Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yazacağımı 1.5 ay önce burada yazdım. Short açmayın yanarsınız dedim. O vakit endeks 92.500 idi. Hedef önce 103.000 sonra 107.000 dedim
Twetter'a gelince orada 50 otçu çeteler var. Kafaları sürekli elliottan dumanlanmış. Uğraşamam. Burada adam gibi adamlar var. Hepsi Sn.Kuzuya saygı duyan hataları tolere edebilen,tuşa basmanın sorumluluğunun kimde olduğunu bilenler. Burayada ara ara gelirim zaten. Sn. KUZU nun sayfasında ahkam kesmek kimseye yakışmaz.
Yorum
-
wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzuyu karistirma twitir geyigine,,,,,,aldigin vebal yeter sana,,,,,,
Yorum
-
Alınma üstüne. Sen elçisin sana zeval olmaz. Sen git ümit aslan abin gelsin. 1 ay öncede burda makara yapmak istedin oralı olmadım. Ama piyasa 107.000 ile azının payını verdi... Hadi çarşın pazar olsun.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzuyu karistirma twitir geyigine,,,,,,aldigin vebal yeter sana,,,,,,
Yorum

Yorum