Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu effendi hazretleri....HARP ILAN ETMISTIR....VE CENKTEDIR....[/FONT][/B]

ILAN ETTIGIM...NORMALLER...116 000....106 000....VE 96 000 DIR....

her normalin cengi 3 ay surer....

suan...96 000 normalinin cengi icindeyiz....bu normalin ustu 106 000 dir...alti 86 000 dir.
    ve bu normal....asagi kirildimi....tepeden yani 102 000 den...20 000 puvan dusecektirki....96 000 PEKISSIN.
    Kuzum 96 000 normalinin cenginde üst sınır 106 000 demiştin.Hatta 102 000 aşşa kırılırsa 20 000 puvan düşecektik.
    Ama yeni yazdığın mesajda her iki ok da mümkün derken 113 000 gerçekleşebilir diyorsun.106 000 üst sınırı 113 000'e mi taşıdın ?!

her iki okta mümkün...

..
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

YEDDİCEDDİNLE SHORT....STRATEJİMDİR....maliyet iyileştirerek....

amrıkıdeki 3 trillion dolarlık paket son gazdı....gazı verdi....başka gaz yok...

FURUSURKEN...gözünü kan bürümemişse....PARAGAZANAMAZSIN....

BEN TÜM ÖMRÜMÜ....yukarıda tanımladığım ağaları soyarak geçirdim....
      Evy. Emmim.

Ben yine de uzak kalacağım bu durumda viopta. Hele ki shortta hiç durmam verdiğin 102-113 ihtimaline karşı. Short mu kalır 11bin puan artıda. Şu an değil ama bu çıkışı kısa sürede yaparsa kısa düşünürüm.

Düşerse de spot kademeli alım devam o zaman şimdilik benim tarafta.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzum 96 000 normalinin cenginde üst sınır 106 000 demiştin.Hatta 102 000 aşşa kırılırsa 20 000 puvan düşecektik.
        Ama yeni yazdığın mesajda her iki ok da mümkün derken 113 000 gerçekleşebilir diyorsun.106 000 üst sınırı 113 000'e mi taşıdın ?!
        113 000 benim fikrim degilki….ALTINDAN KOSK YAPTIRANIN FİKRİ...ELİOTCULARI VE TEKNİKÇİLERİ ORAYA İKNA EDİYOR....sürüyü yönlendiriyor....BENİ DEGİL...BEN DİNAZORUM.

BEN bu kerizi sag cebime korum...oradan çıkarır sol cebime korum...oradan çıkarır arka cebime korum....

sonra....

oradanda çıkarır....Mötümü siler SİFONU ÇEKERİM.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

113 000 benim fikrim degilki….ALTINDAN KOSK YAPTIRANIN FİKRİ...ELİOTCULARI VE TEKNİKÇİLERİ ORAYA İKNA EDİYOR....sürüyü yönlendiriyor....BENİ DEGİL...BEN DİNAZORUM.
          Anladım.Sürü 113 000'e ikna olup kesmeye değecek kadar semirince mezbahaya sokulacak diyorsun

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Anladım.Sürü 113 000'e ikna olup kesmeye değecek kadar semirince mezbahaya sokulacak diyorsun
            CONTRARİAN TRADER....ben buyum...herkes gider mersine...ben giderim tersine....

ilk sinyal ELiOTCUDAN gelir...hedef yerin dibi demiştir...ve fekaaat…..vay mamına koyım yanlış sayımmış dedimi….KORK.

dediler...git eliotcuları oku..HEDEFİ YUKARI CEVİRDİLER.....görürsün bunu...BORSA BİR FAHİŞE SANATIDIR....ihakkı...fahişe olan bilir.

YOK BİZ FAHİŞE DEGİLİZ....yatırımcıyız dersen o başka...

o zaman....seni YATIRDILAR mı...aglamıyacan...zevkini cıkaracan.

bu alemde...delianlı raconu keser...celik çocuğa yer yoktur.

adam....ALTINDAN KOSK YAPTIRIYOR...GUMUSTEN MERDİVEN YAPTIRIYOR...KİMİN PARASIYLA...yatırımcının.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5562

Sevgili Kuzu iyileştirmeye nereden başlıyacaksın şortlara... ortalama ne oldu?
              Doğum gününüzü kutlarım, sağlıkla sevdiklerinizle..

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sevgili Kuzu iyileştirmeye nereden başlıyacaksın şortlara... ortalama ne oldu?
                Doğum gününüzü kutlarım, sağlıkla sevdiklerinizle..
                GÖNLÜM...bu doğum günümde BOGA olmayı cok istedi...boga burcundayım...yakışırdı...kader utansın...ŞARTLAR ENGELLEDİ.

TESSEKÜRLER EDİYORUM....MOSHE gacılara...sağımız solumuz belli olmaz...gendinize iyi bi abukat tutun dedi...bu oğlan genç daha...İKİNCİ BAHARA GİRDİ...yeni gacı ilazım dedi bilem ….deyyuzzz...ha ha ha

kes lem çeneni dedim...CORONADAN yırttık...bu sefer gacılar bizi zeherler ahmak...Elini belli etme dedim....

haaaaaa dedi...KERİZ.

VALLA guera...hayatla dalga gece gece yasadım...etrafımdaki insanlar hep güldüler...bir sevgi seli içindeydim hep.

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

Borsa hisse senetleri yükselmek için var yan tahtalar 120 bin endeksde bu su olmuyor mu endeks zirve tazelemeden geri gelmeyecek..Dow kasıma kadar düşmez seçim var yatayda gitse bile bistte sıfır atcajlar yukarı ihtimalini daha fazla..

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

...bir sevgi seli içindeydim hep.
                    Seni seviyoruz kuzum,doğum günün kutlu olsun

Yorum

• Misafir

NİCE SAGLIKLI MUTLU YILLARA KUZU HOCAM. ,,,

Yorum

• şemsi
                        Katılımcı
                        • 10 Haziran 2009
                        • 107

Kuzu pirim
                        Saglik ve mutluluklarla giden nice guzel yillara

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

Dogum gununu kutlarim gonlumun guzusu, iyiki varsin.

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

GÖNLÜM...bu doğum günümde BOGA olmayı cok istedi...boga burcundayım...yakışırdı...kader utansın...ŞARTLAR ENGELLEDİ.

TESSEKÜRLER EDİYORUM....MOSHE gacılara...sağımız solumuz belli olmaz...gendinize iyi bi abukat tutun dedi...bu oğlan genç daha...İKİNCİ BAHARA GİRDİ...yeni gacı ilazım dedi bilem ….deyyuzzz...ha ha ha

kes lem çeneni dedim...CORONADAN yırttık...bu sefer gacılar bizi zeherler ahmak...Elini belli etme dedim....

haaaaaa dedi...KERİZ.

VALLA guera...hayatla dalga gece gece yasadım...etrafımdaki insanlar hep güldüler...bir sevgi seli içindeydim hep.
                            Elini belli etme ha, vallahi yenge o iki okkalardan bi 70 lik iraki cikarmazsa ondan keri soleyin eger bir sozun varsa. Azgin pust, dua et senin gibi birine katlaniyor. Bulunmaz hint kumasi mi bu alt tarafi iki okka.

Yorum

• Kanji
                              Katılımcı
                              • 25 Eylül 2012
                              • 195

CONTRARİAN TRADER....ben buyum...herkes gider mersine...ben giderim tersine....

ilk sinyal ELiOTCUDAN gelir...hedef yerin dibi demiştir...ve fekaaat…..vay mamına koyım yanlış sayımmış dedimi….KORK.

dediler...git eliotcuları oku..HEDEFİ YUKARI CEVİRDİLER.....görürsün bunu...BORSA BİR FAHİŞE SANATIDIR....ihakkı...fahişe olan bilir.

YOK BİZ FAHİŞE DEGİLİZ....yatırımcıyız dersen o başka...

o zaman....seni YATIRDILAR mı...aglamıyacan...zevkini cıkaracan.

bu alemde...delianlı raconu keser...celik çocuğa yer yoktur.

adam....ALTINDAN KOSK YAPTIRIYOR...GUMUSTEN MERDİVEN YAPTIRIYOR...KİMİN PARASIYLA...yatırımcının.
                              Nice senelere Kuzu ����������

Yıl 2009, köküne kadar şortuz burada paritelerde... Sen ölümüne şortsun yine... pozları almışsın, hedeflerin yerin dibi... Bir haftasonu Fed bir oyuna girdi, bütün endeksler yukarı yaptı, sen çalıaltına saklanıp ölü taklidi yaptıkça çıktıda çıktı, ciddi zararlar yazdık shortlardan... 11 sene sonra aynı şeylerin olabileceğini varsayıp kademeli yabancı hisse toplamaya başladım mart ayında... Olumsuzlukların top olduğu, günde 1000 civarı insan ölümlerinin olduğu korkunun tavan, endekslerin yıkılma yarışında oldulu zamanlarda... Şu an endeksler utanmasa tüm çöküşü geri alcak seviyelerde... hisseler havayolu şirketleri hariç min %25-55 arası prim yaptı diplerinden... Ülkeler para arzı yarışına girdi, satın alma, kurtarma garantileri borçlanma tavanları artırmalar, şirketlere ortak olmalar vs... Burada öncüm petroldü, sen ne dersin , endekslerin yürümesi için petrolün yükselmesi lazım... Kontratlar eksiye döndüğünde karamsarlık çöktü ama endeksler karşılık vermeyince dümen olduğunu anladım, bence dipten dönüyorduk... Şimdi sen çöküşe oynuyorsun, ben çıkışa...şu an çalı dibindesin, ben yelkeni doldurdum arkadan gelen rüzgarla... Bundan sonra haberler ve strateji sende artık... Bir ihtimal dönüşü yakaladığımı düşünüyorum. Petrolde bir kırılma olmaz ise böyle gideriz önümüzdeki 1-2 ay daha... Tr’de durumlar farklı, hükümet çok ciddi enflasyonist ortam yarattı, hem kur hemde ek ötv artışlarıyla iğneden ipliğe her ürün ciddi fiyat artışına gebe kaldı. Bunlar tepemizdeyken topraktan dolar fışkırsada endeksin gideceği yer tamamen muamma... Ama bu halde bile endeksin 140-150 lere gelmesi lazım mevcut dolar kuru ve yurtdışına paralel... Bu seviyeler tehlikeli bence... Sevgiler...

Sevgiler
                              "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                              Henry Royce

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

İyi ki doğdun Emmi. Nice mutlu ve sağlıklı yıllara...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information