Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

Bu arada 10-24 Nisan arasındaki 99,5-94,7 aralığındaki hold up ı da dün yukarı kırdı.24 Mart - 06 Nisan arasındaki 92,3-86,6 aralığındaki hold up ı yukarı kırdığı gibi.

Emmim, holdup tan ilk çıkış fake tir demişti. İlk çıkış fake olmadı. Bugünkü sonuca göre bu da fake mi değil mi görmüş oluruz.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

adam elindeki pozizyona göre oynuyor....

VADE SONU GELDİ....

subat vadeden...nisan vadeye geçişi bıst 30 da....120 000 ila 123 000 aralığında yaptı...sonra çöktük...herkes short olurken adam mecburen long oldu....

bu iki günde....bu pozlarını öpüştürecek....ve onlardan kurtulacak...

bunu yaparkende….hepimize PERKİTİYOR....eeee piyasayı o yapıyor...NORMAL.

ama TUPETTİNE perkitemiyor....

hosting pictures online
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

hiçbirsey….58 000 hedefini değiştiremez....ereler...AMA DEGİŞTİREMEZ...

BEN O RAKKAMI 2013 DE VERDİM....

hesap su...2013 de 1 varil petrol....115 dolardı...dolar-tl yuvarlak 2.0....dolayısıyle 1 varil petrol 230 tl eder...

şimdi....1 varil petrol...20 dolar...dolar-tl 7 pangınot...1 varil petrol 140 tl….

2013 de....borsa ederi 94 000 tl...idi...1 varil 230 tl…

şimdi....1 varil petrol 140 tl...oranlarsan...borsanın 58 000 tl cıktıgını görürsün....

bunun gerçekleşmesi için PETROLUN 20 dolarda 3 ay...yani bi çeyrek kalması gerek...

bu niye böyledir...SATINALMA GÜCÜ İLE İLGİLİDİR.

BU OLMADAN...YENİ DENGELER OLUSAMAZ....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Pazer
          Yes! We Can!
          • 18 Eylül 2008
          • 17

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hiçbirsey….58 000 hedefini değiştiremez....ereler...AMA DEGİŞTİREMEZ...

BEN O RAKKAMI 2013 DE VERDİM....

hesap su...2013 de 1 varil petrol....115 dolardı...dolar-tl yuvarlak 2.0....dolayısıyle 1 varil petrol 230 tl eder...

şimdi....1 varil petrol...20 dolar...dolar-tl 7 pangınot...1 varil petrol 140 tl….

2013 de....borsa ederi 94 000 tl...idi...1 varil 230 tl…

şimdi....1 varil petrol 140 tl...oranlarsan...borsanın 58 000 tl cıktıgını görürsün....

bunun gerçekleşmesi için PETROLUN 20 dolarda 3 ay...yani bi çeyrek kalması gerek...

bu niye böyledir...SATINALMA GÜCÜ İLE İLGİLİDİR.

BU OLMADAN...YENİ DENGELER OLUSAMAZ....
          eline sağlık kuzum.
          uzun süredir yoktun galiba ben de çok uzun süredir ilk defa girdim buraya..
          sen hakiki kuzu musun?
          Yatırım tavsiyesi değildir......

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

benim bu sistemin dediği gibi
            bono balonu patlarsa
            piyasalara etkisi ne olur.

abd 5 yıllıklar fena halde savrulmuşlar
            haftalık

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,

dow saatlik
            24400 de savruldu.

,,,,,,,,,,,,,,

Yorum

• wawew
              Katılımcı
              • 15 Haziran 2010
              • 70

Pazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eline sağlık kuzum.
              uzun süredir yoktun galiba ben de çok uzun süredir ilk defa girdim buraya..
              sen hakiki kuzu musun?
              Selam Pazer
              Seni yeniden sahada görmek ne güzel.
              2009 un başında forumdaki stres panik ve muhabbetin hafızamdaki isimlerindensin.
              20 binlerin dip olduğunu ve dönüşün yakın olduğunu yazıyordun. Hey gidi günler.
              Yorumlarını paylaşmanı isteriz.
              Hoşgeldin.

Yorum

• Gılgamış
                Katılımcı
                • 07 Mart 2016
                • 165

VADE SONU GELDİ....

subat vadeden...nisan vadeye geçişi bıst 30 da....120 000 ila 123 000 aralığında yaptı...sonra çöktük...herkes short olurken adam mecburen long oldu....

hosting pictures online
                dayı ben bunu tüm nakitimle ve temennimle beklerim ama çok zor. bu olursa artık kodaman sınıfına geçerim. kalbimden geçen buydu.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

dolar
                    haziran ayında 8.04 olursa

aylık

not: okların eskilerine bakmayın.sistem bir değişkenin son değrini kullandığından.geçmişi yeniden çizer.
                    ama sadece oklar.
                    diğeri i-gk-ATR birşey değiştirmez.

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

VADE SONU GELDİ....

hosting pictures online
                      Kuzu hocamiz deyirkene O kedi illa buraya gelecek diyii.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

FED...AL PARAYI ÖLÜMÜ ÖP....DÜŞÜRME...

TRUMP....DÜŞERSE SEÇİLEMEM....

AMERİCAN EMEKLİLİK FONLARI....DÜŞERSE BATARIM...tüm paramı şirketlere kredi ve hissesenetlerine yatırdım....kanun böyle...

KUZU....HEPİNİZ TARRAGIMI YEDİNİZ....

CARE...

TÜM DÜNYA HALKLARINA HER DEVLET....misal amriki...ayda 1000 dolar gönderecek...beleş...bu halklar satınalacaklar...yoksa....BU BORC KRİZİ DEFLASYONA DÖNÜŞÜR...HERKEZ PARASINI YASTIK ALTINA CEKER...FAİZ YOK ÇÜNKİ....tüm herseyin fiyatı yerin dibine iner...tüm herkez batar...

parasını yastık altına ceken...herseyi yerindibinden alır...kriz biter...2 yılda.

CARE 2...kanun çıkar...ALTIN TASIYAN HERKEZE 10 YIL CEZA...herkez altınını devletine PARA KARSILIGI teslim edecek....olmadı mı bu...oldu 1933 de amrikide oldu....10 yıl ceza...sugaddinde para cezası...dediler...1 yılda...amriki kasalarına 5000 ton altın girdi...PARA ALTINA ENDEKSLENDİ....ROOSVELT...altını halktan 20 dolara aldı...kasaya 5000 ton girdi...sonra altın 35 dolar dedi...ve dolar altına endekslendi...halkı kazıkladı iş bitti...1929 krizini bu bitirdi...1934 de.

yogusam….FED in parasal genişlemesi...2008 den beri...KRİZİ BÜYÜTTÜ...çünki şirket CEO ları bonusları hisse fiyatına endeksli...cok bonus alabilmek için...FED den beleş parayı alıp...kendi hisse senedini satınaldı...fiyatlar feyza...mal yüzde 90 hisse senedinin sahibi olan şirkette....

YENİ NESİL....NE SATINALMAYA KALKIŞSA...FEYZA FİYATTAN...ŞİŞİRİLMİŞ...ALMAK DURUMUNDA...

ev alsa....FEYZA....hissesenedi alsa....FEYZA....faize koysa...negatif....nereye yönelse...orada ikilecegini görüyor....parayı hoarding yapıyor kerizz...HEPSİ OKUMUS COCUKLAR...hanya nerede...konya nerede biliyorlar....

ac graficleri kerizzz….bi bak BORC KRİZİ NE YAPMIŞ...AVRUPAYA....

AVRUPA HİSSESENEDLERİ 2000 DE TAVAN OLMUŞ...20 yıldır bir daha oraya gelememiş...yan yan gidiyor....ac Japonlara bak...1990 da tavan yapmış...30 yıldır yan yan gidiyor....TURK HİSSESENEDLERİ 2000 DE TAVAN YAPMIŞ EURO BAZLIDA...Bİ DAHA ASLA ORAYA CIKAMAMIŞ 20 YILDIR....

NİYE....

ÇÜNKİ SEN....KAPİTALİST MODE KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİNDE....keynesyen ekonomi yerine...monetary politika ile...bu ülkeleri SOYMUSSUN....YETER ARTIK.….DENİZ BİTTİ....soyulacak ülke kalmadı.

BIRAK...BATACAKLAR BATSINLAR....BİZDE ONLARIN MALINI MAKUL FİYATTAN ALIP KRİZİ BİTİRELİM....KAPİTALİZM BUDUR....BATACAKLAR BATSINLARDIR....izin vermez isen....KAPİTALİZM BATAR.

Yorum

• wawew
                          Katılımcı
                          • 15 Haziran 2010
                          • 70

...

BATACAKLAR BATSINLARDIR....izin vermez isen....KAPİTALİZM BATAR.
                          Sevgili Kuzu, adamların zaten istediği bu değilmi?
                          Kapitalizm ömrünü doldurdu. yeni sistem dijital komünizm. tüm varlık blockchain ile kayıt altına alınmaya çalışılıyor.
                          Çin de adamlar bunu 2000 yılından beri yapılandırdılar ve küresel çapta uygulamaya geçiyorlar.
                          Herkesi çip ve nanobot lu aşı ile tam kontrol altına almak için covid-19 u kullanıyorlar.
                          Eski dünyanın bilg, kural ve aletleri yeni dünyada çalışmayacak başarırlarsa. bu senin uzmanlık alanın.

Yorum

• altınorta
                            Katılımcı
                            • 09 Ekim 2013
                            • 197

FED...AL PARAYI ÖLÜMÜ ÖP....DÜŞÜRME...

TRUMP....DÜŞERSE SEÇİLEMEM....

AMERİCAN EMEKLİLİK FONLARI....DÜŞERSE BATARIM...tüm paramı şirketlere kredi ve hissesenetlerine yatırdım....kanun böyle...

KUZU....HEPİNİZ TARRAGIMI YEDİNİZ....

CARE...

TÜM DÜNYA HALKLARINA HER DEVLET....misal amriki...ayda 1000 dolar gönderecek...beleş...bu halklar satınalacaklar...yoksa....BU BORC KRİZİ DEFLASYONA DÖNÜŞÜR...HERKEZ PARASINI YASTIK ALTINA CEKER...FAİZ YOK ÇÜNKİ....tüm herseyin fiyatı yerin dibine iner...tüm herkez batar...

parasını yastık altına ceken...herseyi yerindibinden alır...kriz biter...2 yılda.

CARE 2...kanun çıkar...ALTIN TASIYAN HERKEZE 10 YIL CEZA...herkez altınını devletine PARA KARSILIGI teslim edecek....olmadı mı bu...oldu 1933 de amrikide oldu....10 yıl ceza...sugaddinde para cezası...dediler...1 yılda...amriki kasalarına 5000 ton altın girdi...PARA ALTINA ENDEKSLENDİ....ROOSVELT...altını halktan 20 dolara aldı...kasaya 5000 ton girdi...sonra altın 35 dolar dedi...ve dolar altına endekslendi...halkı kazıkladı iş bitti...1929 krizini bu bitirdi...1934 de.

yogusam….FED in parasal genişlemesi...2008 den beri...KRİZİ BÜYÜTTÜ...çünki şirket CEO ları bonusları hisse fiyatına endeksli...cok bonus alabilmek için...FED den beleş parayı alıp...kendi hisse senedini satınaldı...fiyatlar feyza...mal yüzde 90 hisse senedinin sahibi olan şirkette....

YENİ NESİL....NE SATINALMAYA KALKIŞSA...FEYZA FİYATTAN...ŞİŞİRİLMİŞ...ALMAK DURUMUNDA...

ev alsa....FEYZA....hissesenedi alsa....FEYZA....faize koysa...negatif....nereye yönelse...orada ikilecegini görüyor....parayı hoarding yapıyor kerizz...HEPSİ OKUMUS COCUKLAR...hanya nerede...konya nerede biliyorlar....

ac graficleri kerizzz….bi bak BORC KRİZİ NE YAPMIŞ...AVRUPAYA....

AVRUPA HİSSESENEDLERİ 2000 DE TAVAN OLMUŞ...20 yıldır bir daha oraya gelememiş...yan yan gidiyor....ac Japonlara bak...1990 da tavan yapmış...30 yıldır yan yan gidiyor....TURK HİSSESENEDLERİ 2000 DE TAVAN YAPMIŞ EURO BAZLIDA...Bİ DAHA ASLA ORAYA CIKAMAMIŞ 20 YILDIR....

NİYE....

ÇÜNKİ SEN....KAPİTALİST MODE KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİNDE....keynesyen ekonomi yerine...monetary politika ile...bu ülkeleri SOYMUSSUN....YETER ARTIK.….DENİZ BİTTİ....soyulacak ülke kalmadı.

BIRAK...BATACAKLAR BATSINLAR....BİZDE ONLARIN MALINI MAKUL FİYATTAN ALIP KRİZİ BİTİRELİM....KAPİTALİZM BUDUR....BATACAKLAR BATSINLARDIR....izin vermez isen....KAPİTALİZM BATAR.
                            Döktürmüşün yine kuzu dayı eline sağlık.
                            Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Döktürmüşün yine kuzu dayı eline sağlık.
                              HA HA HA....

LEEMMM OLUM...BU KERİZ İLİZYONDA HEP...

bak şimdi....2007 ile 2020 yi kıyaslıyalım….

2007 de ben tl mi verip dow aldım diyelim....dolar-tl 1.2....dow 14 000 de carp 1.2 ile dow 16 800 tl endeks eder...birde şimdiye bakalım...dow 24 500 de dolar-tl 7...carp ikisini dow 171 500 tl endekste 10 katı...TURKU SOYMUS...

GELELİM ELEMANA...

2007 DE 1 EURO 1.47 DOLAR....DOW 14 000 DOLAR...NE EDER EURO OLARAK...9500 EURO...

ŞİMDİ....1 EURO 1.08 DOLAR....DOW 24 500 DOLAR...NE EDER EURO OLARAK...22 685 EURO...BAK BEN TURKU 10 KEZDEN COK...MERKEL BACIMI ELAMANI 2 KEZDEN COK İKMİŞ.

KERİZZ...bi de diiirki….utanmadan....bi sor bakemmm...iktim emme niye iktim diye...ha ha ha

ben sormam...ağzım küfüre şerbetli...

sen sor altınorta….sen lazguneysunun çocuğusun...kibarsın....deki...beni niye 10.5 defa iktin...

ne diyeceğini...bana söyle...birden değil emme...alıştıra alıştıra....yoksa ağzımdan mok damlar....

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Gerci altinortaya sorulmus emme,ben aklima geleni soyluyum. Isleyen demir isildar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information