Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ABI BASALIM MI....

TRUMP....ABI BASALIM MI....

MEHDI....neye ula...

TRUMP....ALTINA ULA...

MEHDI....SI ile konusmadan olmaz....

TRUMP.....konus o zaman...once 1300 e....sonra 900 e...yok yok 700 e basalim...YOKSA PARA OLECEK.

anthropology major jobs salary

Emmim,
    Daha önce de altın için benzer hedefleri vermiştin.
    Fakat, her ne kadar değersiz desen de sonuçta rezerv para bu, bu para bolluğunda (FED daha da basabilir sınırsız olacak demişti) nasıl düşecek oralara?

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu başkan geçmiş olsun bu borsada en kötüsü görüldü 90 bin altı bile kasıma kadar zor bırak 70 i.. Dow 14 000 giderse o zaman olur ama Trump seçim öncesi olmaz
      Bence de Trump seçim öncesi salmamak için elinden geleni yapar.

Kaldı ki daha kötüsünün olması için daha kötü durumların olması lazım gibi. Korona ile ilgili mevcuttaki en kötü fiyatlandı gibi Fed desteğiyle de bence.

Emmim demese hiç ihtimal vermem 70 için ama pek ihtimal vermesem de notlarımda bulunsun.

Büyük ihtimalle 80 e varmadan malı yüklenmiş olurum olası hızlı dönüşlere karşın. ki oraya bile iner mi bakalım, bence bu bile zor. Oraya insinde varsın 70 e insin, çok kalamaz diye düşünüyorum 80 altında. Bence.

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

merak etme dondum...haftaya buna ebesinin orekesini gosterecegim...BATACAKLARIN LISTESINI ASINCA BEN...BU TRANSIT 70 000.
        Kuzum tekrar geçmiş olsun.Arkadaşına kavuştuğuna çok sevindim.
        Bu furuşmada sağlık nedenleriyle kene kademeleri ve pozisyonların akibeti konusunda koopere olamadık.Sen ek yapacağım dediğin için ben de ek alım yaptım ancak ortalamayı ancak 110.000'e taşıyabildim.Halihazırda 7.500 puvan girmiş durumda.
        Yukarıdaki mesajında düşüşü öngörüyorsun.Bu durumda shortları taşımak Allahın emri oldu.Ancak vade sonunu bekleyelim mi? yoksa düşüş öngörün vadeyi geçecekse şimdiden poz.ları haziran vadeye taşıyalım mı?
        Sana ve sevdiklerine sağlıklı günler dilerim.
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

KAPITALIZM....BUYUK DEGISIMI...KAART PARA...ALTIN...VE BITCOIN....

eger anliyamazsan bu degisimi....BU DEGISIMI KAVRAYANLAR MILYONER OLURKEN...sen elindeki ve avucundakini kaybedersen....

nedir bu buyuk degisim....DIGITAL DUNYA....YENI KAPITALIZM....

AMAZON...tum dukkanlari kapatacak sonunda...milyonlarca insan issiz kalacak...

APPLE....tum bilgi ve odeme islemlerini bankalarin elinden alacak...telefonla odeyeceksin...

NETFLIX....tum sinema ve eglence dunyasini alacak....buradaki insanlar issiz kalacak...

vesaire...vesaire...

BUNNARI...hissenette...2007 yilinda...2008 krizinin olacagini MUSTULARKEN YAZMISTIM...

VE ILAVE ETMISTIM...artik parana faiz alamiyacaksin...tam tersine parani bankada tutabilmek icin sen bankaya faiz odeyeceksin...GOKTEN DOLAR YAGACAK...

vesaire...vesaire....

bunlarida...beni hissenetten kovduktan sonar gelip keyborsada yazmistim....babo bu yazdiklarimi hissenete tasidiginda...

klasik BILGI dusmanlari...kuzu mu yazmis...gec onu demislerdi...

sonar hepsi gerceklesince....vayyy kuzu iti vayyy demislerdi...

BU BUYUK TEKNOLOJIK TRANSFER....robotlar...soforsuz TIRLAR...soforsuz arabalar...insanin istanbuldan newyorka...boru icinde vakumla 2 sate inecegi yolculugunu yazmistim...

gulmuslerdi...ama TIRLAR...SUFORSUZ...DEVREDELER SUAN...

DEVLETLERIN KAART PARASI....ALTIN...PETROL...VE ELEKTRONIK PARA....CARPISACAKLAR DEMISTIM...

ISTE SIMDI...O CARPISMA BASLIYOR....BU CARPISMADA BENIM MILYARDER OLMAM GEREKIR...BU BILGIYLE...ONA HAZIRLANIYORUM...

UC SEY....PARA...ALTIN...BITCOIN...BU UCUNUDE RELATIVITE TEORISI ILE ANLATACAGIM...

devam edecek.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yazilarimi anliyabilmek ucun...bir bilgi altyapiniz olmasi sart....

bi ornek vereyim...

soru....EN KIYMETLI VE DEGERLI OLAN PARA HANGI PARADIR...ustunde yuzde 80 faiz olan paramidir...faizi sifir veya negative olan paramidir...

kasik bilgi sahibi olan hemen derki...FAIZI YUZDE 80 OLAN PARADIR....herkes boyle bilir...

DOGRU CEVAP....FAIZI SIFIR VEYA NEGATIV OLAN PARA EN DEGERLI PARADIR...

sesler yukseliyor....

HAASITTIR KUZU....hasstir yaa...yazacaklarimi okursan....vayy mamina caktiklarim vayyy...demen an meselesidir...

iste BILGI....bele birbiseydir....BILMEDIGINDIR BILGI...bildigin BILGI degildir.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

SORU 2....AMRIKI DESEKI...ben altin piyasasini kapattim...ALTIN sadece bi metaldir...bakir gibi...endustide kullanilir...

DESE...

VE KOLELERI OLAN PETROL URETEN MUSULMAN EMIRLIKLEREDE...altin almiyacaksiniz ve petrol altinla satmiyacaksiniz...

DESE....

veya birden ve aniden bir devlet veya devletler...piyasaya 5000 ton ALTIN satsa...piyadan kac trillion dolar cekilir...

altin fiyati ne olur....

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

SORU 2....AMRIKI DESEKI...ben altin piyasasini kapattim...ALTIN sadece bi metaldir...bakir gibi...endustide kullanilir...

DESE...

VE KOLELERI OLAN PETROL URETEN MUSULMAN EMIRLIKLEREDE...altin almiyacaksiniz ve petrol altinla satmiyacaksiniz...

DESE....

altin fiyati ne olur....
                Emmi,
                Bunu niye yapsın kendilerinde de altın var tonlarca

Ayrıca bu petrolü de düşürmez mi? Petrolün fiyatı çıksın diye o kadar uğraşırlarken, niye böyle bir şey desin?

Sen yazdıkça ne kadar yetersiz bilgiye sahip olduğumu her defasında anlıyorum tekrar tekrar. Ufkumuzu açıyorsun. Var olasın.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

oyleyse....TEKNOLOJIK DIJITAL KAPITALIZM....ALTINI YOK ETMEK MECBURIYETINDEDIR....

neden?????????

BENI ANLIYABILMEK ICIN....DIJITAL KAPITALIZM KAARDINA BAKIN...COKMUYOR...YENI ZIRVEYE GIDIYOR...

exercise for reducing boobs

Yorum

• istinyetilkisi
                    Aktif
                    • 12 Temmuz 2016
                    • 273

Hocam bu olay o zaman aliexpres gibi cine çok daha fazla yarar. Ellerinde dolarda var . Altının yerini digital para alması için erisimi zor olması gerekmekte oysaki digital parayı enerjin varsa afrikada bile üretebilirsin.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ote yandan akil...ne diyor...

akilda diyorki...paralarda faizler sifir...gokten para yagiyor....

ne diyor akil....BU DURUMDA ALTIN FEYZA...HISSESENETLERI FEYZA DIYOR...

DEGIL MI....

o zaman bi ayna bul karsisina gec ve o akila deki...senin gibi akili ikiyim...ha ha ha

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

aklını ikem...))))))))))))))

ceza vir lem bana...

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

Covid-19 anti-küreselcidir.

Covid-19; imf,fed,dünya bankası,Avrupa birliği,dünya sağlık örgütüne saldırıyor. Tabutlarına çivileri çaktı,gömecek.

covid-19 ulusalcıdır.

covid-19 tek kutuplu dünya düzenine karşıdır. Çok kutupludur.

covid-19 olmasaydı, Abd bu kadar para basıp, saçamazdı. 2008 gibi yapsaydı(çünkü dünya ekonomisi stop etmişti,trump faizleri indir diye aylar önce söylemeye başlamıştı), kimse doların peşinden koşmazdı. Dolar paçavra olmuştu.

Abd'de seçim olmayacak.

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

oyleyse....TEKNOLOJIK DIJITAL KAPITALIZM....ALTINI YOK ETMEK MECBURIYETINDEDIR....

neden?????????

BENI ANLIYABILMEK ICIN....DIJITAL KAPITALIZM KAARDINA BAKIN...COKMUYOR...YENI ZIRVEYE GIDIYOR...

exercise for reducing boobs
                            Devir teknoloji devri ise teknoloji kağıtlar i ve tarım kağıt larina yöneldik kuzu baskan. 90 bin altı düzeltme sonrası zor dolar bazında 1.4 dolar endeks değerinde bir çok kağıt 20 yıl öncesi fiyatta. Seni müthiş 300 bin rallisi başladı

Yorum

• Misafir

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Devir teknoloji devri ise teknoloji kağıtlar i ve tarım kağıt larina yöneldik kuzu baskan. 90 bin altı düzeltme sonrası zor dolar bazında 1.4 dolar endeks değerinde bir çok kağıt 20 yıl öncesi fiyatta. Seni müthiş 300 bin rallisi başladı
                              ONE MİNUTE
                              , YENİ DÜNYA DÜZENİNE GECİŞ

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                aklını ikem...))))))))))))))

ceza vir lem bana...
                                tamam kazim...virdim...keske kalsaydin...emme arzunu gerceklestirmezsem kizarsin....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information