Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
endeks 98 viop 118 baba direnç va bana göre
o çizgiyi geçerse bizi gömerler
ama geçemez salı bilemedin çarşamba düşüşe başlar diye düşünüyorum
haftalık graf dip yapmadı on üçün düşmeli
ne diün guzum
Sabah bir ara durum şu şekilde idi.
BIST30 -4250
Viop30 -2500
Şu an buna yakın. Yani viop spot kadar düşmüyor. Düştükçe makası yukarı alıyor. Shortlara rahat vermek istemiyor sanki.
Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, korona nedeniyle ümitsizliğe kapınılmaması gerektiğini söyleyerek, "Korona öldürür, ümitsizlik süründürür" dedi.
Pandeminin iş hayatını komple değiştireceğini kaydeden Tamince, "Artık 3 saatlik bir toplantı için Frankfurt'a gitmeye gerek yok. Bundan sonra sanal toplantılar olacak. İnsanlar oturduğu yerden bir çok işi yapacak" dedi.
Şirketler bir çok gereksiz maliyetin farkına vardı daha da varacak..
Bir çok iş kolu sönerken bazıları parlayacak artık..
Gelecek bilişimde..
Yurtdışı 23 den sonra koptu yukarı yine. Bu aşağıdaki haber kaynaklı sanırım
1 haftadan daha az sürede.
Saat 01:00 de Trump ekonominin açılması ile ilgili açıklamalarda bulunacakmış. Piyasanın tersine birşey demez diye düşünüyorum.
Yorum