Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hepsi yuzde 20 ila 25 duzeltmeye girecek.....hasankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu
Yurtdisi endeksler icin de bir öngörunuz varsa paylasabilirmsiniz? SaygilarYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Kanalın dışında kalma süresi yaklaşık 6 ay , 15 ay
2021 yılında kanalın dışında 7 ay;ı DOLDURMUŞ
MART ayında kanal dışına çıkmış 10 ay devam etmektedir
bu bölgeler DİP mi EVET
DİP bölgesinde kalmaya kaç ay daha devam eder BİLEMİYORUZ.
ÖNEMLİ olan DİP bölgesini fiyatlar ne zaman TERKEDECEKTİR.
fiyatların KIRMIZI çizgi üzerinde 3 kapanış yapması ZAMANnın geldiginin işareti olabilir.
TEMEL olarak ise BANKALAR enflasyonun üzerinde ÖZKAYNAK verimliliğine ulaşması ZAMANIN GELDİGİ İŞAREETİ OLABİLİR.
Yorum
-
BİST 1997 yılından bu güne ilk defa uzun vade yükseliş kanalını TERKETMİŞTİR.
2021 YILININ 3 ayı ve 10 ayı ARASI 7 AY KANAL DIŞINDADIR.
ülkenin İÇİNDE BULUNDUGU EKONOMİK DURUMU çok net yansıtmaktadır
KANAL içine dönüş belkide YENİ BİR SEÇİM ile gerçekleşebilir.
GENELLİKLE seçimlere 1 yıl ----1,5 YIL arasında RALİLER başlarmı
Yorum
-
Seçimlerden 1 veya 1.5 yıl önce RALLL olma ihtimali yüksek gibi görünmektedir.
TEMEL olarak ilk şart , BANKALARIN enflasyonun üzerinde ÖZKAYNAK verimliliğine ulaşması olabilir.
X BANK için GARAFİKTEKİ mavi BANT çok önemli bir DİRENÇ görevi görmektedir.O direnç üzerinde BANKALAR çok daha verimli hale
gelmektedirler.
Yorum
-
Cumhurbaşkanı seçimden önce yeni anayasayı sahaya sürecek. Bu anayasa ile kendinden sonra iktidara gelecek olanın yetkilerini kuşa çevirerek iktidarı terketmek. Bu da ne kadar iyi niyetli!!! olduğunu gösterir.
Yorum
-
tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanalın dışında kalma süresi yaklaşık 6 ay , 15 ay
2021 yılında kanalın dışında 7 ay;ı DOLDURMUŞ
MART ayında kanal dışına çıkmış 10 ay devam etmektedir
bu bölgeler DİP mi EVET
DİP bölgesinde kalmaya kaç ay daha devam eder BİLEMİYORUZ.
ÖNEMLİ olan DİP bölgesini fiyatlar ne zaman TERKEDECEKTİR.
fiyatların KIRMIZI çizgi üzerinde 3 kapanış yapması ZAMANnın geldiginin işareti olabilir.
TEMEL olarak ise BANKALAR enflasyonun üzerinde ÖZKAYNAK verimliliğine ulaşması ZAMANIN GELDİGİ İŞAREETİ OLABİLİR.
evet....yukaridaki atesleme sebebini buyuttum....YANI RESMIGAZATA....
koydugu tum graflari iyi inceleyin....2001 dibi...suanki dibi kiyaslayin....
tessekkurler ediyorum bitanem....iyiki varsin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili dostum uzun yıllar yazılarınızı okudum.Muhteşem bir bilgi hazinesini okudugumu farketmem çok geç olmamıştı.Sizin
bilgilerinizden nasıl istifade edebilecegimi zorda olsa bulmuştum.
Borsaya bakış açımı degiştirmiştiniz.(zaten bir bakış açım bile yoktu,borsa bilgisi SIFIR dı)
Ancak ben sizin olayları ANALİZ etmek ve bu analizler ile GRAFİKLERİ birleştirebilme ,yorumlayabilme yeteneginiz üzerinde çok yogunlaştım.
TEKNİK ANALİZ üzerinde çok uzun zamanlar emek harcamıştım.Lakin yeterli olmadıgını sizin sayenizde farkettim.
TEMEL ANALİZ ögrenmeye odaklandım.Çok çalıştım muhasebe,bilanço ,rasyolar,excell,vs.
Artık TEKNİK ANALİZ ile TEMEL ANALİZİ birlikte harmanlayarak kullanma zamanı gelmişti.(bu yetenegimi sizin sayenizde yakaladım)
VE BAŞARILI OLDUM.
BİZLERE VERDİGİNİZ EMEKLERİNİZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİKİ VARSINIZ SEVGİLİ DOSTUM.
ALLAH SİZE VE SEVDİKLERİNİZE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERİR İNŞALLAH.
Yatırımcı dostlarıma bu vesile ile tavsiyem,sevgili KUZU nun yazdıklarınızı çok iyi okumaları olaylar üzerindeki ANALİZ ÇALIŞMALARINI ,bu analizler ile borsayı harmanlamasını kavrıyabilmeliler.Kendinizdede ANALİZ yetenegi zamanla oluşacaktır.Elinizde bir hazine var lütfen kıymetini bilin
ve bu hazineden faydalanın.
Yorum

Yorum