Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
TUM PANKALAR DONLARINI ASAGI INDIRIR...ve domalirlar....ve gotleri bozuk girnizi on gurus gibi parlar....
en parlak olan got...JP MORGAN....OSSURUR.....KOKU FECIDIR....
cunki....
bu ossuruk....planlanmis...tasarlanmis....halki ve politikaciyi iknaya yonelik bi ossuruktur...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KAPITALIZMIN TANRISI KIMDIR....kaart para...dolarin ustune yazmislar....IN GOD WE TRUST....
dunyadaki tum insanlarin tanrisidir para....insanlar obur tanrilari para kazanmak ucun alliyip pulluyup satarlar....her dinin dincilerinin tek amaci vardir....ALLAH ICIN YASA...ALLAH YOLUNDA OL...
burada allah dedikleri...YESIL DOLARDIR...hasretleri...cubbeleri...sakallari...cuma namazlari gosterileri...HEP ALLAH ICINDIR....yani yesil dolarlar...
her ulkede....allah...yani yesil dolarlar nufusun yuzde 1 elindedir...
geriye kalan yuzde 99 ucun....DIN ELDEN GITMISTIR....
iste bu hal olusmussa....
GOT NE KADAR DOLAR BASIP DAGITSA.....nafiledir bu....yuzde 1 e gider....yuzde 99 gene dinsizdir....
adamlar dinsizdir....imansizdir ve kafirdir....dolari yoksa....
got tarihi okuyor....inceliyor...buldum buldum diye inliyor....
1200 lu yillarda....yeni bi tanri ortaya cikiyor....adi...GOK TENGRY....mogollar ve turklerin basina...CENGHIZ KHAN diye bi peygamber koyup...yolluyor...rusyayi boydan boya gecip ortodoks hiristiyanlarin allahini olduruyor....durmuyor...polonya macaristan ve orta avrupada katolik hiristiyanlarin allahini olduruyor...ortadoguya giden bi kolu musluman allahi olduruyor...guneye cine giden obur kolu budist allahi olduruyor...
diyor....ve....yeni gok tengry I hazirliyor....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum