Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tefuk, takma kafana. Seni anliyan ve takdir edenler de var. Bu forumdada, hic bir menfi ve musbet fikir yurutemiyenler camur atmayi biliyorlar.Sanki sabit fikirli insanlar gibi davrniyorlar. Yav, iyi kotu fikrini sende yaz eger varsa, camur atma. Armut pish agzima dush. Bunlarin beklentisi bu. Tovbe estafurulla tovbe.. Yaz lem taki topiginsahibi gelene kadar.
    Şayet Biden normal bir Abd Başkanı'ysa Trump'um tüm mal varlığını, hadi bu önemli değil tüm yakınlarını, çoluk çocuğunu, yedi ceddini yok edebilir.

Öncelikle Beyaz Saray'da bir devir teslim olmadı.Normalde eski başkan görevi teslim eder, başarılar diler ve ayrılır. Trump yaptığı konuşmada geri dönecem diyor. Trump, Beyaz Saray'dan ayrılmadan önce ise Executive Order(İcra Emri) imzaladı. Bu emir Pentagon'un elinde duruyor. Yani Pentagon istediği an yönetime el koyabilir. Biden, normal bir Abd Başkanıysa bu emri Pentagon'dan geri alsın??? Buna teşebbüs bile edemez. Time'ın dünkü kapağına bakınız...

Üstüne İntifa BLM terör eylemleri yapmaya başladı. Hatta dün twitterda Portland'da bağımsızlık ilan ettiler diye haberler vardı. Bu eylemler olmasa millet,''Biden Başkanlık koltuğunu gasp etti, intifa eylemleri bitti'' derdi.

Trump yine bir kaç gün önce; kolluk kuvvetleri, hakimler, savcılar ve ailelerini korumaya yönelik idari bir karar yayınladı. İşte neden bu idari karara gerek duyulduğu çok yakında ortaya çıkacaktır.

Değerli hayalım, kuzu da istemez zati, burası onun başlığı. Yakında ortalık yeniden ısınacak, o zaman başlık açar yazarım. Destek için çok teşekkürler. Kendine iyi bak.

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

onsu çam dibine yatırmışlar, vadeliyi gürgen altı,

benim çakma banka tskb iyi gidiyor gibi.

bir doların gönlü yok kalkmaya.

Şimdi not artışı gelirmi SP açıklaması bu akşam.

kafamda deli sorular.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• samuray
        Yeni Üye
        • 23 Temmuz 2014
        • 16

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        forumdaki durum beyin fırtınasını geçti tımarhaneye döndü.
        banada öyle geldi

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

Bir borsa yorumunda bogalara istinaden ,
          Bir grafin altina, Twitirde hang him yazdim.

Twitir Hesabimi kitledi.

Obur hesapla girdim okuyim ne olup bitiyor diye dedim.

Onuda kitledi. Mikrop herifler.

24 saattir giris yapamiyorum.
          Eroinman gibi kes olmusum yeni farkettim
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ombusman
            Katılımcı
            • 08 Ocak 2019
            • 179

Sayın egeli,aşşağida nick 'inizi görüyorum.piyasaya dair yorumunuz benim icin önemli.görüşlerinizi yazsanızda gözümüz gönlümüz acılsa ne güzel olur.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hisse.netteki liyakatsiz moderatör bu başlıkta kulis yapıyor. Bu kadar içten pazarlıklı, sinsi adam görmedim. Vasıfsız taşralı. )))))))))))))

Benim başlığı kapattı ama sonraki 3 ay bütün dünya Abd seçimlerini konuştu. Geçmişe bakıldığında tarihte böyle bir seçimin olmadığı görülüyor.

Hisse.nette yazan kimse kalmadı. Liyakat yok liyakat.
              Bu gidişle hisse neti bitirecek o adam.
              Medeni,iyi niyetli yazanları engelliyor,kavga dövüşçülere yol açıyor.
              Reyting yapmaya çalışıyor herhalde.
              En son resmen iğrendim oradan.

Yorum

• kemal erdem
                Aktif
                • 15 Mayıs 2009
                • 224

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu gidişle hisse neti bitirecek o adam.
                Medeni,iyi niyetli yazanları engelliyor,kavga dövüşçülere yol açıyor.
                Reyting yapmaya çalışıyor herhalde.
                En son resmen iğrendim oradan.
                haklisin guner bey , o kiyafetsiz muhteris moderatorler yuzunden ordaki en muteber adamlar kufurbaz righo ile Ataturk avatarli fettoscular ayihan ve surekasi.

bunlar sozde solcu kiliginda fettos ve pkk muhabbetinden desteginden ve Turkiyeyi kotulemekten baska sermayesi olmayan dolara tapan , emperyalizme kul kole adamlar.
                Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                Yunus Emre

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sayın egeli,aşşağida nick 'inizi görüyorum.piyasaya dair yorumunuz benim icin önemli.görüşlerinizi yazsanızda gözümüz gönlümüz acılsa ne güzel olur.
                  est.topikdaşım
                  ptesi viob az yukarı yapıp salar aşşa ama 164600 altında kapanış yapmaz
                  yapamazsa günlük döner yukarı172 ye
                  xu100 152 altında kapanış yapmadan bozulmaz şimdi 152/158 bandında
                  ne 152 aşşa geçecek ne 158 yukarı geçecek gücü görünmemekte
                  günlüklere göre
                  haftalıkta 158 tekrar deneyip yorulurum 2 haftaya diyor
                  aylık şubatın 2.yarısı veya marta kadar aşşa yukarı gider gelirim emme mart tan sona şortu çekerim diyor
                  bence
                  piyasa bizim gibi eskilere daha doğrusu sütten zamanında ağzı yananlara temkini öğretti lakin yeni nesle dalmayı öğretti
                  kağıt soran dostlarım arkadaşlarım bu dönem iyi kazanç elde etti ki benim viop işi patinaja sardı al ver ver al
                  şimdi çekilin kenarada kaybolun da diyemiyoz emme biliyozki bu kazançlar illa bi yerde zarara dönecek inşallah karla bırakan olur

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

piyasadan ürktüm diyen mesela
                    bu hafta sı kötü geçecek dolar (7,22--7,37)
                    önümüzdeki haftalarda 8 e doğru atak hazırlığı yapıyor sanki

Yorum

• ombusman
                      Katılımcı
                      • 08 Ocak 2019
                      • 179

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      est.topikdaşım
                      ptesi viob az yukarı yapıp salar aşşa ama 164600 altında kapanış yapmaz
                      yapamazsa günlük döner yukarı172 ye
                      xu100 152 altında kapanış yapmadan bozulmaz şimdi 152/158 bandında
                      ne 152 aşşa geçecek ne 158 yukarı geçecek gücü görünmemekte
                      günlüklere göre
                      haftalıkta 158 tekrar deneyip yorulurum 2 haftaya diyor
                      aylık şubatın 2.yarısı veya marta kadar aşşa yukarı gider gelirim emme mart tan sona şortu çekerim diyor
                      bence
                      piyasa bizim gibi eskilere daha doğrusu sütten zamanında ağzı yananlara temkini öğretti lakin yeni nesle dalmayı öğretti
                      kağıt soran dostlarım arkadaşlarım bu dönem iyi kazanç elde etti ki benim viop işi patinaja sardı al ver ver al
                      şimdi çekilin kenarada kaybolun da diyemiyoz emme biliyozki bu kazançlar illa bi yerde zarara dönecek inşallah karla bırakan olur
                      Yorumların için teşekkürler.sn egeli ara ara bu şekilde birşeyler karalasan cok iyi olur.malum kuzu yok.
                      En azindan biraz ışık olur önümüzü görürüz.

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

Bay Pipo Türkiye Bayrağı
                        @_Baypipo
                        ·
                        6s
                        Hazreti Nuh kim?
                        Bill Gates mi?

Aydın geçinen beyinlere bak pırıl pırıl maşallah
                        Bu mesajı twitterda görünce eklememezlik yapamazdım. Bu benzetmeyi bu başlıkta defalarca yapmıştım.

Fakat gemiye binenler ve binmeyenlerden emin değilim. Çünkü aşı karşıtları %1-2 falandır.

Büyük Tufan yanlızca tek Tanrılı dinlerde geçen bir mevzu değildir. Sümer, Eski Mısır kayıtları, İskandinav destanları, Güney Amerika(Aztek-Maya) kayıtları, Uzakdoğu destanları, hatta en eski Hint destanlarında geçen bir konudur. Dünyada medeniyetin yaşandığı hemen her coğrafyadan, Büyük Tufan ile ilgili bilgi gelmektedir.

Demek ki, Büyük Tufan olmuştur. Bu bir gerçektir.

Büyük Tufan 45.000-50.000 yıl önce oldu. Homo Sapiens'in yani bizim atamız olan yaklaşık 10.000 Cro-Magnun insanı kurtulabildi. Cro-Magnun insanının fosilleri bulunabilmekte ve bizim atamız olduğu kanıtlanabilmektedir.

Bilinmeyen Cro Magnun insanının tabiatı, ruhsal yapısıdır. Psişiktiler. Büyüyle uğraşıyorlardı ve bundan menfaat sağlıyorlardı. Gelecekten haber almak, geleceği görmekti dertleri. Medeniyet tıkanmıştı, bilinç yükselemiyordu.

Şimdi maddeci inanlarız. Diyelim ki, ev sahibi olmak istiyoruz. 250.000 TL'lik apartman dairesinden, 500-600 milyon dolarlık malikanelere kadar olmadık seçenek yok. Arabalar da aynı.

Bunlar insan bilincini yükseltmez. Ruhsal tarafımız var ve bunun beslenmesi gerekiyor. Yine tıkandık.

Bence de Bill Gates, Hz.Nuh değil. Bu Pandemi de Nuh Tufanı değil.

Tufan çok daha sert olacaktır. Yakında gelir.

Kuzu Hocam sağlığın yerinde mi?

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

Yani aylık SP 500 indikatörleri bir tufanın gelmekte olduğunu işaret ediyor.ama bakalım ne gelecek.koronayı bilmiyorduk,şimdi ne olacak göreceğiz.

Yorum

• WinWin
                            Katılımcı
                            • 06 Kasım 2014
                            • 185

Hint E.TümG.Gagan Bakshi:Yunan,Hint donanmaları arasında tatbikatlar başlamalıdır. Hint donanması çok güçlü. Yunanistan'ın da güçlü bir donanması var. Hint Donanması, Ege'ye yönelmelidir. Yunanistan ve Hindistan işbirliği yapmalı, Türkiye ve Pakistan'ı durdurmalı.

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu mesajı twitterda görünce eklememezlik yapamazdım. Bu benzetmeyi bu başlıkta defalarca yapmıştım.

Fakat gemiye binenler ve binmeyenlerden emin değilim. Çünkü aşı karşıtları %1-2 falandır.

Büyük Tufan yanlızca tek Tanrılı dinlerde geçen bir mevzu değildir. Sümer, Eski Mısır kayıtları, İskandinav destanları, Güney Amerika(Aztek-Maya) kayıtları, Uzakdoğu destanları, hatta en eski Hint destanlarında geçen bir konudur. Dünyada medeniyetin yaşandığı hemen her coğrafyadan, Büyük Tufan ile ilgili bilgi gelmektedir.

Demek ki, Büyük Tufan olmuştur. Bu bir gerçektir.

Büyük Tufan 45.000-50.000 yıl önce oldu. Homo Sapiens'in yani bizim atamız olan yaklaşık 10.000 Cro-Magnun insanı kurtulabildi. Cro-Magnun insanının fosilleri bulunabilmekte ve bizim atamız olduğu kanıtlanabilmektedir.

Bilinmeyen Cro Magnun insanının tabiatı, ruhsal yapısıdır. Psişiktiler. Büyüyle uğraşıyorlardı ve bundan menfaat sağlıyorlardı. Gelecekten haber almak, geleceği görmekti dertleri. Medeniyet tıkanmıştı, bilinç yükselemiyordu.

Şimdi maddeci inanlarız. Diyelim ki, ev sahibi olmak istiyoruz. 250.000 TL'lik apartman dairesinden, 500-600 milyon dolarlık malikanelere kadar olmadık seçenek yok. Arabalar da aynı.

Bunlar insan bilincini yükseltmez. Ruhsal tarafımız var ve bunun beslenmesi gerekiyor. Yine tıkandık.

Bence de Bill Gates, Hz.Nuh değil. Bu Pandemi de Nuh Tufanı değil.

Tufan çok daha sert olacaktır. Yakında gelir.

Kuzu Hocam sağlığın yerinde mi?
                              Al işte kafa 1 milyon ..
                              Nuh tufanını almış 40-50 bin yıl geriye götürmüş..
                              Neden..
                              Evrim teorisi ile eşleyecek ya..
                              Cro magnonları da Hz.Nuh un yanındakiler yapmış..
                              Üzerine biraz psişiklik , büyücülük falan..

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Nuh peygamberin kullandigi cep telofonu nerde, goremiyorum ve hic bahsedilmemis.? O bilim adamini bulup sorusmak lazim. belkide bu buyuk kayigin dumencisi o idi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information