Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

acaba diyorum ,

erken seçim sözü verildidemi bu kadar para geldi bir yükseliş oldu .
    yabancı bu kadar parayı teminat almadan sokmaz buralara heralde.

sonra diyorum,
    iyide mal zaten aqp lilerde , bu durumda alayının boca etmesi gerekiyor malı , bir daha seçilemeyeceklerini en salak aqp li bile tahmin edebilir.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      acaba diyorum ,

erken seçim sözü verildidemi bu kadar para geldi bir yükseliş oldu .
      yabancı bu kadar parayı teminat almadan sokmaz buralara heralde.

sonra diyorum,
      iyide mal zaten aqp lilerde , bu durumda alayının boca etmesi gerekiyor malı , bir daha seçilemeyeceklerini en salak aqp li bile tahmin edebilir.
      Eğer öyle ise olabildiğince tepede vermek istemezler mi?

Yabancı ağırlıklı 128-130 ortalama ile aldı malı, yabancı bile hemen verir mi malı?

Ayrıca, erken seçim ile girişlerini kutlayıp satın alıyorlar diyorsun? Kuvvetli bir ihtimal gibi, yani o beklenti ile almaları.

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

Kuzu Emmi de stop oldu (mu?), şimdiki oyun planı ne gelip yazmadı.

Bir yandan İngiltere de yeni tip covid çıktı ve yeni önlemler açıklanıyor.

Daha fazla para için bahane ve daha yukarılara gidiş için short mazot mu arıyorlar acaba?

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          FUR-KAC….7000 PUVAN ALDIK....7000 PUVAN CIKARSA...kapatırız....sıfıra sıfır elde var sıfır olur....
          smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu Emmi de stop oldu (mu?), şimdiki oyun planı ne gelip yazmadı.
          Bu ara yaralarını yalıyor herhalde.Ne altın ne garan ne de vadeli beklediği gibi olmadı.
          Pala verdiği 7000 puvanın acısını çok kötü çıkararak geri aldı, yani sıfıra sıfır elde var sıfır.
          Beklentilerin olmaması kabul edilebilir eyvallah ama referans forum dediği burada sevenlerine iki satır yazmadan ortadan kaybolmak hangi kuzu kuralında yazıyor ben bilmiyorum.
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Misafir

Kuzu dayı nerelerdesin? günde 4-5 defa bakıyorum. Pusulamı kaybetmiş durumdayım.

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn.Egeli,ben bildim falan yok öyle bir niyetim de yok.Sadece şunu anlatmaya çalışıyorum uzun zamandır; Bu trend bambaşka bir trend.Alımlar hiç olmadığı kadar güçlü.Ve bu durum yaklaşık 4-5 aydır böyle. ABD'den Catsa yaptırımı da gelse AB yaptırımı da gelse hiçbir şey bu trendi durduramayacak.Bakın açık ve net söylüyorum Halkbank ve Vakıfbank 12-13 TL THYAO 18 TL göreceğiz.Endeks 150.000 gidiyor. Viop 160.000 gidiyor.Evet ara ara girip Shortta para almak büyük marifettir.Bu marifet ve beceri herkese nasip olmaz.Sn Kuzu bu konuda efsanedir.Ancak tekrar tekrar söylüyorum bu trend başka bir trend. ara ara aşağı tuzaklamalar olsa dahi hepsi püskürtülecek ve Short kovalayan hesaplar patlatılacak.Bugün olduğu gibi.

Uzun bir süre yazmam.Burası büyük üstadın sayfası.Ben son bir kez yazıp uyarmak istedim sadece.Herkese sevgiler saygılar.
              Evet Viop'ta 150.000 civarı açılan Short pozlar yaklaşık 8000 puan ile patlatılmıştır.Ancak şimdi şöle bir durum var;

Borsa endeksi varolduğu tarihten bu yana tek bir ay dahi üst bant üzerinde kapanış yapamamış.Üst bant üzerine çıksa dahi Ayı Tuzağı olarak kalmış ve alt banta ama o sebeple ama bu sebeple dönmüş.Hal böle olunca endekste 143.500 üzerinde Viopta ise 160.000 üzerinde kapanışlar beklemiyorum.Dolayısı ile elimde ki Long pozları kademeli kapatmaya başladım.Nihai hedef olan Viop 160.000'ne yaklaştıkca Short açacağım.Yani bunun 1000 - 2000 puan üzerinde herhangi bir yerde...

Yani benim için piyasayı Shortlama vakti ancak şimdi başlıyor.Mutlak önce iyi bir haber arkasından kötü bir haber ile desteklenecektir yukarı da yazdığım tez.

Sevgiler Saygılar...

Not: 158.500 1.Kademe Short açılmıştır.

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

158.500 1.Kademe Short açılmıştır.
                Shortları kaç kademede ve kaç puan arayla açacağınızı da yazarmısınız?

Yorum

• Misafir

Evet Viop'ta 150.000 civarı açılan Short pozlar yaklaşık 8000 puan ile patlatılmıştır.Ancak şimdi şöle bir durum var;

Borsa endeksi varolduğu tarihten bu yana tek bir ay dahi üst bant üzerinde kapanış yapamamış.Üst bant üzerine çıksa dahi Ayı Tuzağı olarak kalmış ve alt banta ama o sebeple ama bu sebeple dönmüş.Hal böle olunca endekste 143.500 üzerinde Viopta ise 160.000 üzerinde kapanışlar beklemiyorum.Dolayısı ile elimde ki Long pozları kademeli kapatmaya başladım.Nihai hedef olan Viop 160.000'ne yaklaştıkca Short açacağım.Yani bunun 1000 - 2000 puan üzerinde herhangi bir yerde...

Yani benim için piyasayı Shortlama vakti ancak şimdi başlıyor.Mutlak önce iyi bir haber arkasından kötü bir haber ile desteklenecektir yukarı da yazdığım tez.

Sevgiler Saygılar...

Not: 158.500 1.Kademe Short açılmıştır.
                  ytd.

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Shortları kaç kademede ve kaç puan arayla açacağınızı da yazarmısınız?
                    Sevgili Hakkı,

Bunlar azına aylardır (yaklaşık 5 aydır) 1453 rakamını doladılar.Kulağıma gelenler bu işin artık badem bıyıklılar ile piyasa arasında bir savaşa dönüştüğü. Yani yukarıda 1453 (Fetihgörülme ihtimali var. Bu da Viopta max 162.000 civarına denk gelir.

Dolayısı ile stopu buralara koyup 159.000 - 162.000 arası short deneyeceğim. Yani 3 kademe gibi. Buralardan dönmez ise artık başka bir dünya kuruluyor ve biz bunu görememişiz demektir.Stoplar geçeriz o vakit.Ama zor.Bence zor yani 1453 üzeri aylık kapanış alabilmeleri...

Sevgiler...

Yorum

• ihakki
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 709

Sevgili Hakkı,
                      159.000 - 162.000 arası short deneyeceğim. Yani 3 kademe gibi. Buralardan dönmez ise artık başka bir dünya kuruluyor ve biz bunu görememişiz demektir.Stoplar geçeriz o vakit.
                      Sevgiler...
                      Short açmak için güzel yerler,kazançlı bir trade olmasını dilerim.
                      Kademelere girdikçe yazmanızı rica ederim.
                      Sevgiler.

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

Hale Türk, kuzu olabilir mi? Şaka şaka. Tebrikler. Bol kazançlar...

2014 sonrası epey balkondan düşerek ölen olmuştu. 2014-2018 arası 150 şüpheli ölüm vardı, bunların yarısı balkondan düşerek ölmüştü. Şimdi böyle bir haber de Rusya'dan,

COVID19 aşı çalışmalarında bulunmuş ünlü Rus bilim adamı Alexander Kagansky, St. Petersburg'daki 14. kattaki dairesinde düşerek öldü..
                        Kuzu Hocam çok acayip haberler var. Artık bir satır bir şey yazıver şuraya. Valla çok merak ettik.

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

Çok acayip haberler okuyorum.

Cyrus A Parsa, The A.I. Organization, ✍ å¡Å¾ç‘ž斯, AI组织
                          @CyrusAParsa1
                          100s of child SEX TAPES of high ranking Vatican members verified to link with the Pope
                          @Pontifex
                          in possession of China CCP!
                          Dünyanın en eski ticaret anlaşması; Vatikan, City of London ve Venedikliler arasındaki anlaşmadır.500 senelik falan.Halen yürürlükte olan bir anlaşmayı kastediyorum tabii. Yoksa çok daha eski Truva'nın kurulmasına kadar giden anlaşmalar vardır. O anlaşma bozulduğunda bir dünya savaşı çıkmıştı. O dönemde Truva dışında Anadolu'da varlık sürdüren halklar: Batı Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde Luvililer, Orta Anadolu'da Hattiler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Hurriler'di. Hititler, Urartular, İyon Kolonileri daha ortada yok. Hurri,Hatti ve Luvililer Truva safında Doğu'nun temsilcileri olarak savaştılar. Savaşı Batı kazanmıştı. Ama hile yaparak kazandılar.

Kalhas’a göre Tanrıça Artemis, bir kurban istiyordu! Ne var ki onun istediği kurban da, kendi öz kızı İfigeneya’ydı!..
                          Baş Kral Agamemnon, Mükene’de bıraktığı karısı Klütaymestra ile kızı İfigeneya’nın Aulis’e gelmeleri için hemen haber saldı. Çünkü Troya’ya doğru yelken açmadan önce, kızı İfigeneya ile ünlü komutan Ahilleus arasında nişan yapacağını bildiriyordu!.. Bu habere çok sevinen karısı kraliçe Klütaymestra, Aulis limanına uçarcasına getirdi kızı İfigeneya’yı! Ne var ki kraliçe işin içyüzünü öğrenir öğrenmez de, haliyle beyninden vurulmuşa döndü!.. Çünkü kendiliğinden bir soru çengelleniverdi hemen beyninde: “Bu savaşın sözde tek nedeni olan güzel Helena’nın namusu, acaba kocamın gözünde öz kızının yaşamından daha mı önemliydi?” Klütaymestra; sözde tanrıların buyruğuyla girişilen bu namus temizleme savaşındaki ana nedenin, güzel kadınlar ve hazine yağması amacına yönelik olduğunu bütün çirkinliğiyle o anda anlayıverdi!
                          Sarayına tek başına dönen üzgün Klütaymestra; haliyle kin ve öç alma duygularıyla fokurdayan bir volkana dönüştü. İlk iş olarak Troya’daki kocası Agamemnon’u aralıksız boynuzlamak için, onun amca oğlu Aygistos’u çağırdı sarayına. Onunla günlerini gün etmeye başladı... Ve on yıl süren Troya savaşından sonra Agamemnon; gemiler dolusu hazineler, köle olacak güzel kadınlar ve karısı Klütaymestra’ya kuma olacak Troya kralı Priyamos’un güzel ve soylu kızı Kasandra’yla; anlı şanlı bir dünya fatihi olarak döndü ülkesine. Yolu üstüne serilmiş görkemli kırmızı halılar üzerinde, salına salına yürüyerekten, sarayının avlusuna ulaştı. Saraya dönüşünün üzerinden daha bir gün bile geçmeden karısı Klütaymestra; kızı İfigeneya başta olmak üzere, kanına girdiği nice Yunanistanlı ve Troyalı masum yiğitlerin öcünü almak üzere, yıllardır kiniyle bilediği hançerini, sevgilisi Aygistos’la birlikte, Agamemnon’un sırtına, ardı ardına sapladı…
                          Papa'nın istifa edeceği söyleniyor. Cia'nın başındaki kadını Trump, Guantanamo'ya göndermiş diyorlar.

Bizim damat hakkında da neler var neler...

Ulla geleceksen gel gari...

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

Chakie'nin entikamı kötü olecek...Analez tamam...

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3006

Sevgili Hakkı,

Bunlar azına aylardır (yaklaşık 5 aydır) 1453 rakamını doladılar.Kulağıma gelenler bu işin artık badem bıyıklılar ile piyasa arasında bir savaşa dönüştüğü. Yani yukarıda 1453 (Fetihgörülme ihtimali var. Bu da Viopta max 162.000 civarına denk gelir.

Dolayısı ile stopu buralara koyup 159.000 - 162.000 arası short deneyeceğim. Yani 3 kademe gibi. Buralardan dönmez ise artık başka bir dünya kuruluyor ve biz bunu görememişiz demektir.Stoplar geçeriz o vakit.Ama zor.Bence zor yani 1453 üzeri aylık kapanış alabilmeleri...

Sevgiler...
                              tebrikler hale,

yeni dünya kurulması için , eski dünyanın mimarlarının bertaraf edilmesi lazım.
                              hoş yeni gelenler de belli bir süre bunlara dönüşür , bu ülkedeki sistemin garabeti bu.
                              yinede bu sorun 2.öncelikli .

bu zihniyet öyle çarpık bir zihniyetki 1500 mt lik çanakkale köprüsü optimal güzergahını ,
                              2023 metre diye daha maliyetli olan güzergaha yaptırabiliyorlar. soran eden soruşturan yok . zira balkonlar kaygan bu ara.
                              o yüzden 1453 senaryon banada mantıklı geldi.

neyse uzatmadan soruma geleyim.

bundan sonra düzeltmemi direkt inişmi sence?

faizlerin %20 ye yaklaştığı ortamda 5 fk lı senet bile pahalı sayılır.
                              borsa herşeyi önceden fiyatlar deniliyor, aslında bizim borsa geçmişte kalan ucuzluğu fiyatlıyor garip bir şekilde .

sadece deval ile yükselmekten başka çare yok .

ralli devamı için not artışı felan kurtarmazda olası bir erken seçim fiyatlaması ise bu biraz daha iyi rakamlar olası sanki.
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

sartoris
                                @casaubon_durum
                                Gram altın 2021 yılı için..

@pin_trader
                                bakalım ne diyecek?

Dktrhn
                                @dktrhn
                                ·
                                11 Kas
                                @casaubon_durum
                                ve
                                @pin_trader
                                adlı kullanıcılara yanıt olarak
                                bunu anlayamadık usta
                                sartoris
                                @casaubon_durum
                                ·
                                11 Kas
                                Yıllık bazlı grafikte sadece 1 sene hariç hep kırmızıya değmiş altın fiyatı. Kırmızı şu anda 300 seviyelerinde.
                                Onur
                                @ONl_lR
                                ·
                                11 Kas
                                @casaubon_durum
                                adlı kişiye yanıt olarak
                                usta, bu sene hep terste kalıyorsun sankı analızlerde... bu da tutmaz gıbı gıbı...
                                sartoris
                                @casaubon_durum
                                ·
                                11 Kas
                                Bıraktım o yüzden yazmayı artık. Toprağa geri dönüyorum. Herkes bildiği işi yapmalı.
                                casaubon, one way ticket ile topraktan geri dönmüş.

sartoris
                                @casaubon_durum
                                ·
                                22s
                                Gençleri pistten alalım..
                                Çok iyi bir adam...Samimi...Altın hedefine hiç katılmıyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information