Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3006

günaydın,

30 dklıkta PU gelmeden tepki başladı demek zor , oda şöyle bir şey olur heralde .

varmı planı yorumu olan ?
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Hekimoğlu
      Katılımcı
      • 14 Haziran 2019
      • 149

Sn Kuzu , ekim başındaki bir iletisinde birinci müjde ile yıkılan malların 97.000 endekste stoplanacağını belirtmişti.
      Çalı dibinde 97.000 bekliyorum ��

Yorum

• Hekimoğlu
        Katılımcı
        • 14 Haziran 2019
        • 149

Bir de Garan için 4.8 ve 3.2 hedefleri önceki sayfalarda Sn Kuzu tarafından belirtilmişti.
        Buradan çıkartım yaparak önce 97.000 sonra tepki sonra da 62.000/72.000 ( rakamlar Sn Kuzu nun)olabilir diye düşünüyorum

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

kurada 9,7 dersen 10 bin dolarda bu iş biter yani

bu arada bimaşı kefenliyorlar , defin işlemi yakında ganalı dansçılar papyon takıyor gibi görüyorum

o zaman soru şu ,
          endeks şortmu dolar longmu daha fazla kazandırır?

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3006

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            günaydın,

30 dklıkta PU gelmeden tepki başladı demek zor , oda şöyle bir şey olur heralde .

varmı planı yorumu olan ?
            PU tamamlanmak üzere elim tetikte long için

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3006

günaydın,

8,53 gibi hesaladım doları, ( umarım yanılırım )
              78 maliyetli tüpraşı 77 den verdim , ısrar etmeye gerek yok .
              sadece dolar longlarla devam .

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Emmi sağolasın ben yazmaya başladım sayende ama sen yok oldun bi yiğenlerin özledi seni nerelerdesin bekle bekle öldük emmi yetiş yol göster
                buradayım....bi yorum yazdım...GARAN 4.80 OLUNCA GELİRİM DİYE....EKİM 15 GİBİ BEKLİYORDUM...AMRIKİ SEÇİMLERİ NEDENİYLE...seçimi fiyatlamayı seçime bi hafta kala yapıyorlar....ben 3 hafta kala yaparları bekliyordum....zamanlamada yanıldım....bekliyorum şimdi....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  buradayım....bi yorum yazdım...GARAN 4.80 OLUNCA GELİRİM DİYE....EKİM 15 GİBİ BEKLİYORDUM...AMRIKİ SEÇİMLERİ NEDENİYLE...seçimi fiyatlamayı seçime bi hafta kala yapıyorlar....ben 3 hafta kala yaparları bekliyordum....zamanlamada yanıldım....bekliyorum şimdi....
                  Aman aman sağlığın yerinde değil mi?
                  Yaramaz bi durum yoktur umarım

Yorum

• steve_harris
                    Katılımcı
                    • 11 Ocak 2019
                    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kuzu ağabey, sağlığın yerinde olsun, gerisi teferruat.

araplarla mahkemen bitmiştir inşallah ağabey

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu ağabey, sağlığın yerinde olsun, gerisi teferruat.

araplarla mahkemen bitmiştir inşallah ağabey
                      bitti....bi hafta parki supurme cezasi aldim.....ama....onlarida rezi ettim....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

KARABAG ERMENILERI....aslinda....ERMENI DEGILLER....TURKLER....kipcak turklari bunlar....obur ermenilerle tek baglari var hiristiyanlik....DNA LARI ....turklerle ayni....

turklerin anadoluya girisi 1071 malazgirt savasi olarak gosterilir....bu musluman turklerin anadoluya giris tarihidir....TURKLER anadoluya malazgirtten 1300 yil once....hazarin kuzeyinden gelerek girmistir....milatan once 300 yilinda....bu turkler KIPCAK TURKLERIDIR....hankendne daga yerlesmislerdir....bugunki karabag....gurculerle birlikte hiristiyanligi secmisler....Erivan ve bugunki ermenistanda bi tene ermeni yoktu....onlarin ulkesi AGRI DAGINDAN BASLIYARAK DOGU ANADOLU IDI....1820 yilinda ruslar kafkasi irandan alinca.....Erivan ve civarina dogu anadoludan ve irandan ermeni getiriyor yerlestiriyor....bu isi yapan rus general anilarinda yaziyor....gelen ermeniler ile karabag ermenileri birbirnin dilinden anlamiyordu diyor....

bu nufus degisimi rusyanin sinirda hiristiyan nufus olusturarak...siniri saglama alma politikasi ile basladi...bu gorev GENERAL POSKEVICE verildi....o...erzurumu isgal ettiginde 1820 lerde...erzurumdan 10 000 ermeni ailesini erivana....erivandan 20 000 turk aileyide erzrma getiriyor....ERIVAN boylece ermenilestiriliyor....seherin adi REVAN....bir kizilbas turk seheri...qacar asiretinden...sah revan kuruyor bu sehri...sah ismailin emir ile....

ben bunlari....burada cok yakinim olan ermeni dostlarimla...Iraqi masalarinda cok tartismisimdir....onlarda arastirma yapip....lem keriz hakliymissin demislerdi....

BU AKAN KANLAR....BOSUNA AKMAKTADIR....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

IRAN in en buyk padisahi....SAH ABBASTIR....karabag ermenileri bu sah abbasin ozel muhafizlariydi...bunlardan olusturdugu 1000 kisilik muhafiz birligi vardi....bu birlik sah abbasi kizilbas turklerden koruyordu....bu birlige girecekler icin koydugu sart turkce bilmemeleri gerekiyor sarti idi....kendiside kizilbas turk....saray turkce konusuyor...dili anlasinlar istemiyordu....

oda ne....

bu muhafiz ordusu....kirikta olsa...uc ay sonra turkcce konusmaya basliyor...cunki hiristiyanlar ama kipcak turkleri...lehce farki var...azeri...ozbek...Kirgiz gibi....uc ay birarada kaldilar mi bulbul gibi birbinin diline adapte oluyorlar...

IRAN TARIHININ ICINDE GECER....kafkas ve turk tarihi....bugun iranda 8 onemli turk boyu var...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

daha onceki yillada....HAZAR TURK IMPARATORLUGUNU ANLATMISTIM....bu turklerde yahudi oluyorlar.....RUSLAR 930 da bu devleti yikiyorlar....bu yahudi turkler rusyaya ve dogu avrupaya yayiliyorlar....bunlar tuccar yahudiler....en bilinenleri ROSTCHILD aileri...bu turkler zionimzm le Israeli kurdu bugun.....bu hazar turklerinin bi kolu kafkasta kaldi...AZERI turkleri adini aldi....bu hazar turklerinin obur kolu SELCUK beyin liderliginde hazarin dogusuna gecti....ve sonar BUYUK SELCUKLU DEVLETINI KURDULAR....

bugun ise....

bu hazar turkleri....ISRAEL....TURKIYE....AZERBEYCAN....birlikteler kafkasta....

bunun devaminda....ikinci buyuk hazar imparatorlugu gelecek....IRANDAKI fars milliyetcisi mollalarin tarragimi yemelerine cok az kaldi....40 milyon turk var...SIILIGI IRANA BU TURKLER SOKTU...orada birakip cikacaklar...

tabiii...rusyadaki turkler ve rusyanin KUCCULTULMESIDE bu projede var...ermeniler ise kafadan catlak oldulari ucun bir turlu algiliyamiyorlar...avrupayi amrikiyi yardima cagiriyorlar...ISRAEL I kafkasda goren kim gelir yardima diye dusunme yetisi olan adam bile yetistirememis...gelenin gidenin tetik diye kullandigi millet olmuslardir hep....osmanli ermenilerini FRANSA VE RUSYA tetik yapti 200 yil boyunca habire olduler...hala cozemiyorlar kendilerine bicilmis kaderi...cok uzuluyorum....nede olsa bizim bi parcalarimizdi 1000 yillik turk tarihinde...turkle olmalari gerekiyordu....tanri oyle yaratmisti onlari...TURK GOLUNUN ICINDE bi ada degil....bi kayalik olmayi sectiler...kaybettiler....hala kaybediyorlar....ve anlamiyorlar.

TANRI TURKU KORUSUN....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar…..

bugün....GELİN KÖPRÜDEN GECECEK....bakalım....SAC BAGI DÜŞECEK Mİ.....

sac bagı...6.47 de....

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Piyasalar guzu hocamizi terse getirdi. Biraz vakt alabilir tekrardan esip gurlemesi icin. Ee nedemisler papaz her zaman pilav yemez.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information