bu haftaki işlemleri izlediğim kadarıyla yukarı gidemiyor ve sürekli patinaj çekmeye başladı. Bizde bir laf vardır. "Bu at bu arabayı çekemez, ya hamidini kırar ya da altına sıçar" şeklinde....sanki sıçış yakın gibi...çok pis bir satış yiyecek gibi görüyorum şahsi öngörüm...
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bana da sanki düşüremiyorlar gibi geliyor. doların tüm dünyada gerilerken bizde atak yapmasında, bu kadar siyasi olumsuzlukta... fırlayacak ama dinleniyor gibi.hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haftaki işlemleri izlediğim kadarıyla yukarı gidemiyor ve sürekli patinaj çekmeye başladı. Bizde bir laf vardır. "Bu at bu arabayı çekemez, ya hamidini kırar ya da altına sıçar" şeklinde....sanki sıçış yakın gibi...çok pis bir satış yiyecek gibi görüyorum şahsi öngörüm...
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana da sanki düşüremiyorlar gibi geliyor. doların tüm dünyada gerilerken bizde atak yapmasında, bu kadar siyasi olumsuzlukta... fırlayacak ama dinleniyor gibi.
evet, doğru düşemiyor ya da düşüremiyorlar şimdilik, çünkü tutan eller bademspor ve yandaşları, varlık fonu şu bu...fakat aynı zamanda "çabalama kaptan ben gidemem" de diyor bir yandan...pati yapıyor,,,,***ünü yırtıyor ancak bu kadar gidebildi....ama kuzu üstadın su ile ilgili daha önceki yazdıklarını oku bence tekrar....sel bir geldi mi....tutulmaz.....
Yorum
-
Bu gaz işi işin ayarını kaçırdı..
Rakam önemsiz..
Haber akışı önemli..
Gaz varmış yokmuş kimsenin de umurunda değil ki ben olmadığını düşünüyorum..Ahan da buraya yazıyorum bunu..
20 temmuz da gemi boğazdan çıkıyo lappadak 2 haftada gazı eli ile bulmuş gibi geliyor!!
800 deniyor 320 çıkıyo
sonra ya durun biraz daha bakıyoruz falan revize mevize..
şaka gibi işler..
TR de bu işleri bilen adam sayısı çok az onlarda youtube da izlenmeyen podcast ler yapmakla meşguller..
TV deki koca kafalarda tamamen akp nin adamları..
Ya işte tr enerji üssü olacak cari açık kapacak
dünyaya satacaz
yok bedava olacak
yok bu iş bitti tr artık dünya devi olacak ..falan filan cı..
Tekrar yazıyorum..
Ben orada çıkarılabilir , çıkarmaya değecek rantable şu bu bir gaz rezervi olduğuna inanmıyorum!!!
Biden seçilirse erken seçim masada deniyor..Biraz daha konuşulur erken seçim kazasız belasız atlatılırsa unutulur gider..
Borsada beklenmedik hareketler beklenmeli artık..
Teknik temel hiç ama hiç bişiyin anlamı kalmadı
Geçen hafta reis yeni gaz müjdeleri yolda dedi gitti katara..
O günden beridir beklemedeler ..diğer köyde de yazdım..
Ben kataradan da bi haber bekletildiğini düşünüyorum..
SWAP olabilir yada başka bişi..
Yorum
-
Katarla swap yapmışlardı zaten...ordan bi halt ćıkmaz...en çok ordakilere gelin size burdan şunu bunu satalım diyorlardır...ya da....çaldıklarını nakledip güvenli bir yere gömüyor olabilir...yolun sonu yakındır...kaçma planlarının parçası olabilir ancak....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Öngörüde bir değişiklik var mı? Kuzu emmi. 10 iş günü bitti. Garan 7.1kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSAGLAR……
SUAN GARAN KAC.....7.01.....
ON İŞ GÜNÜ SONRA GARAN KAC OLACAK....bilionnu……..4.80....
nereden bilion lem guzu….lem ben bilmeyimde kim bilsin.....OPPORTUNITY COST İCABI....
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzum revize planlarla mesgul zannadiyorum...bu sessizlik bomba gibi döneceğine delalet....serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖngörüde bir değişiklik var mı? Kuzu emmi. 10 iş günü bitti. Garan 7.1
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sayın abim 2. Müjdede dediğiniz gibi geldi.. Acaba bu sefer kimse inanmazken terse getirip enerji şirketlerini (petkim__tuprs vs) götürürlermi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMUJDELI HABER-2....yolda.....tetikte dur....OPPORTUNITY COST a gore oyna....bugunler o gunler....INANANLAR...tupras ve petkimlerini aldilar....5 yil bekliyecekler ki....aldiklari yere gelsin bu kaartlar....
cuma gunu piyasa.....ayyyy inanmiyorum dedi....HABERE INANMADI.
MAL....inananlara yikildi....bir dahaki mujdeye onlarda inanmazlar artikin....
aslinda mujde ise yaradi....o mujde olmasaydi....simdi 103 000 deydik....o mujde ile obur kaartlardada mal yikildi....TRANSIT 97 000....ORAYA VARDIK MI....VERILEN BU MAL STOPLOSS OLUR....YENIDEN CIKARIZ.
Yorum
-
Bulunan gaz miktarı revize edilecekmişhurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeymiş ki 2. müjde...
Yorum
-
gaza geldim , ek neyim açtım , saçmaladım marjin yedim ,
pzt tamamlıcam.
heykel mode devam, ek felan yok bundan sonra , kıpırdamıcam inş.
Bir dahada TL ile ölçülen hiç bir şeye şort açmıcam, para birimi değil gazoz kapağı resmen.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kesinlikle katılıyorum...böyle boktan bir ülke ve piyasası olamaz...herşey kontrollü...piyasa kuralları işlemiyor...Dördüncü dünya ülkesi....3. bile değil...çadır devleti resmen...bir kayınpeder bir damat koskoca ülkeyi esir aldı yardımcıları bir başka bunakla bereber...böyle bir ülkeye aklı olan hiç bir para sahibi uğrasmaz bir daha bunlar defolana kadar...ve evet kesinlikle hiç bir şeyde short olunmaz burada...sırf algı yönetimi için hiç bir shorta izin vermiyor bademspor...neymiş ekonomi uçuyormuş...pöh...algıya bak...
Yorum

Yorum