Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

HADİSE SUDUR....biz buraya para kazanmak üçün toplanmışız....bi kaart almışım bes günde yüzde 20 çıkmış....yıllık faiz ise yüzde 10....eger ben onu satmazsam....BEN BURADA PARA KAZANMAK DEGİLDE...çelik comak oynamaya gelmişim olur...

ON YIL YATACAGIN KAARDI....önümüzdeki üç ayda nereden alırsan al...farketmez...bu kaart 10 kat çıkacak 5 yıl sonra.

emme....aldın yüzde 20 cıktı….GÖMECEKSİN.....DALGA BİTTİ...BEN DALGAYLA DANSEDİYORUM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ..DALGA BİTTİ...BEN DALGAYLA DANSEDİYORUM.[/FONT][/B]
      Hiç bir dansı izlemek bu kadar zevk veremez.
      Bize ayırdığın kıymetli zamanın için sana ne kadar teşekkür etsek azdır kuzum.
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• bilgehan2004
        Yeni Üye
        • 02 Aralık 2015
        • 24

hocam dalgalarda dans eden bir sanatçısın sen sağol varol

Yorum

• fiyatci
          Seyirci Üye
          • 28 Mayıs 2015
          • 52

Hocam kapanışta 88125 tam verdiğin rakam
          ������

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

HADİSE SUDUR....biz buraya para kazanmak üçün toplanmışız....bi kaart almışım bes günde yüzde 20 çıkmış....yıllık faiz ise yüzde 10....eger ben onu satmazsam....BEN BURADA PARA KAZANMAK DEGİLDE...çelik comak oynamaya gelmişim olur...

ON YIL YATACAGIN KAARDI....önümüzdeki üç ayda nereden alırsan al...farketmez...bu kaart 10 kat çıkacak 5 yıl sonra.

emme....aldın yüzde 20 cıktı….GÖMECEKSİN.....DALGA BİTTİ...BEN DALGAYLA DANSEDİYORUM.
            Aynen bende o mantıkla geç kalsakta al sattan %20 kazanacağımıza %5 de iyidir yeniden hisse aldım haftaya %5 verse tepki de kafii

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

KUZU KURALI....bi finansal instruman….evvelki günün en düşüne inerse....orada poz kapatılır....

bu örnekte....evvelsi günün en düşüğü...88 125 dir….bu viopta 109 000lerden 104 000 lere...5000 puvandırki...PANİCTİR BU.
              BAK TAM ORADAN KAPADI.....anlamı umudu var...G20 den.

bu kuralları 30 yılda edindim...ÇALIŞIRLAR...bunnardır üstüme para yağdıran.

son durum...

FED TEDBİRLERİNİ İLAN ETTİ...

MRİKİ DEVLETİ TEDBİRLERİNİ İLAN ETTİ....

DİGER DEVLETLER TEDBİRLERİNİ İLAN ETTİ...

neyi bekliyoruz...ne bize para kazandırır....yukarıdakilerden PARAMIZI KAZANDIK...

NEYİ BEKLİYORUZ...

FED İN...DİGER MERKEZLERLE....DEVLETLERİN DİGER DEVLETLERLE....TEDBİRLERİNİ BEKLİYORUZKİ...bunndanda para yapalım...bunun adı nedir....G20 dir.

önüm temiz buna girdim....paralar depoda….kimse elimden alamaz artıkın...HADİSE BUDUR...PARA YAPMAKTIR....nerede finansal piyasada...hangisi bu...ÖLÜMLE KALIM ARASINDA CANÇEKİŞEN PİYASADA...bunda gıvrak olacan karı alıcan.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuvarstb
                Yeni Üye
                • 24 Şubat 2017
                • 14

Tebrikler Sayın Kuzu, trend dışında ara dalgaları da sayenizde yakalıyoruz

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Soruda sudur usaglar….NASILDIM....yazma sırası sizde...önümüz hafta sonu...döşeyin...yogusum tek kelime yazarsam namerdim....saka ula....sizi sevirem...hatta LAZ GUNEYSU yu bilem....MAKARİOS...GEVREK GAVAT...oda döşer....eyi usagdır...aklı kıttır emme...agıdasımdır….onuda rebbim ele yaratmış....
                  sıra ücretimde...ödeyin bakem….sevgilerimle...güzel kardeşlerim....

yorum yazmak...graf koymak yassak pazar aasımına kadar...dostlarım yazsınlar...ben kilometrelerce yazdım...sıra onlarda.

önemli not...pazar aasam...amrikideki batık fonların turkiyede hangi kaartları hasat edeceğini...onları nereden alacağımı yazacağım...

Yorum

• şemsi
                    Katılımcı
                    • 10 Haziran 2009
                    • 107

Kuzu ustadim harikasin.yol gostericisin.senin bu finansal arenadaki dalgalarla dansini buyuk bi gurrla seyrediyorum.iyiki varsin

Yorum

• manif
                      Matematikçi
                      • 16 Ağustos 2011
                      • 752

İlk ben yazayım madem.
                      Allah ömrüne ömür katsın kuzum.
                      Kadehimi şerefine kaldırıyorum.
                      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• onur_aydogan
                        Yeni Üye
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 44

Kuzum tebrikler. Çözmüşsün piyasaların nasıl çalıştığını. Bilgilerini halkınla paylaştığın için de teşekkürler.

Yorum

• kemal52x
                          Aktif
                          • 11 Ocak 2011
                          • 237

Kuzu üstadım her zaman ki gibi müthiş savaştın tırları yükledin, bizleri de faydalandırdın Allah razı olsun . Öngörülerinle yine beynimizi yakmayı becerdin. Her cümleni tekrar tekrar okuyarak sindirmeye çalışıyorum ve yorumun isabetliğine hayran kalıyorum.Saygılarımla

Yorum

• muratti
                            Aktif
                            • 09 Eylül 2007
                            • 266

Üstad teşekkürler. Eline emeğine bilgine sağlık.

Yorum

• salihdemir
                              Yeni Üye
                              • 11 Mayıs 2018
                              • 38

Tebrikler Emmi,harikaydın

Yorum

• delix
                                Yeni Üye
                                • 12 Haziran 2009
                                • 11

kuzu bu boru değil.teşekkürler abi.