Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

EN BUYUK SIKINTI BIMAS TA....bu motor kaart….bunda patron mal alacağını ilan etti ve alıyor.....anlamı kaardı 50 tl ye göçertecektir....bu beni....poz kapamaya zorluyacak cuma günü....

kuzu kuralı....bir kaartta patron mal alacağım dedimı o kaart GÖÇER.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ŞÖYLE OLMUSTU.....1932 DE....BORC KRİZİ ÇÖZÜLÜRKEN....

Amerikan devlet başkanı ROOSVELT....BİR EXECUTİVE ORDERLA....HALKIN ELİNDEKİ ALTINA EL KOYMUSTU.....altını devlete teslim etmiyene su gaddin hapis demişti....ve altın alım satım piyasasını kapatmıştı...

bu hareketi ile....1929 da baslıyan buyuk kriz....BİTMİŞTİ.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• stefano
        Aktif
        • 13 Kasım 2008
        • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        EN BUYUK SIKINTI BIMAS TA....bu motor kaart….bunda patron mal alacağını ilan etti ve alıyor.....anlamı kaardı 50 tl ye göçertecektir....bu beni....poz kapamaya zorluyacak cuma günü....

5 kağıtın yanına BİM de eklenmiş o zaman.

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

2 saatten beridir Beşşar Esad'ın vefat ettiği şeklinde twitler okuyorum. Doğru değildir diye buraya kopyalamadım, 2013'den beri böyle haberler çıkar. Fakat haber gazetelerden de verilmeye başlandı. Yine de doğru olmayabilir.

Ensar Çalışkan
          @ensarcaliskan
          ·
          58d
          Bazı kaynaklar Beşşar Esed'in öldüğünü iddia ediyor. Ama teyitli bir bilgi henüz yok.Mahir Esed Beşar Esed'in bulunduğu hastaneye geldi.
          Rejim yanlısı gazeteci Şadi Helva Beşar Esed'in öldüğünü, Mahir Esed'in cesedini görmek için hastaneye geldiğini aktaran bir paylaşım yaptı.
          Daily Ummah
          @dailyummah
          ·
          30d
          Beşşar Esed’in #Şam’daki meclis binası önünde konuşma yaparken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre Esed’in öldüğü öne sürülüyor.

Raptiye #Esed'in öldüğüne dair daha önce birçok spekülasyon ortaya atılmıştı.

Yorum

• ainos
            Aktif
            • 27 Temmuz 2011
            • 323

ALDIGIM KAARTLARDAN BAZILARI....misal GARAN....YÜZDE 15 ÇIKIŞINI YAPTI....6.24 DEN 7.20 YE GELDİ....

BENSE YUZDE 20 DE SATARIM DEMİŞTİM.....

BUGÜN.....aslında.....benim karar günüm....OYUN TARZIM....ALTIN...DOLAR-TL...VE BIST üzerine kurulu.....bu stratejim yetkililerce uygulanacak mı.....uygulanmayacak mı....onu bugün belirliyecek.
            Sevgili kuzu, hedef 125.000 ise neden %20 de satıyorsun? Endeks bu kadar yükselir ise Garan da en az 8.90- 9.00 olmaz mı? Benim beklentim endekse paralel Garan 13.0 bile olabilir

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sevgili kuzu, hedef 125.000 ise neden %20 de satıyorsun? Endeks bu kadar yükselir ise Garan da en az 8.90- 9.00 olmaz mı? Benim beklentim endekse paralel Garan 13.0 bile olabilir
              soruyu şelede sorabilirsin....hiçbirborsa düşmezken...hatta amriki...Avrupa...ve bovespa hergün çıkarken...

biz....neden 120 000 den....98 e düştük....şimdi biz neden 125 000 e gideceğiz...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu kimdir....BORSALARDAN PARA YAPAN ADAMDIR....borsanın nereye gideceğini bilmek guzuya yetmez...

durumum ne....CEBİMDE YUZDE 15 KAR VAR....önümde iki yol var....ya bu karı almak...ki garanti suan….yada 125 000 e gidecek diye beklemek....yüzde 25 kar....

üçüncü yolda....beklerken cebe girmiş karı kaybetmek....

ben şimdiyi tercih ederim....parayı....cepcegizime sokmayı....bunu sürekli....ard arda yapmayı...

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3006

süper nokta.

endeks bununla çıktı neden bununla inmesin.
                  bimaş / xu100 günlük 50 simple ortalama üstünde kapadı,
                  oda karanlık odada sidik zoruyla. yani tepkide endekse eşlik etmiyor.yarın belli olur inş. niyeti.

dolar bazında %25 düştü 7 günde , böyle bir düşüşün devamı gelir.

Bu kağıt u100 ün %12 si .

ayrıca fas ve mısırdaki iştiraklerini satıyor söylentileri mevcut kapa haber vermeden.
                  (faslı imalatçılar bıkmıştı bimaştan devamlı hökümete şikayet ediyorlardı bizi bitiriyor bu diye.)

bu kağıt yoksa motor kim olacak?
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

burada....suudi bi yatırımcı var....aramız kıyak...

ben buna selamın aleyküm…..ey ehli sünnet derim...gıcına….oda hep düzeltir....ey selafi diye....

selafilik….hazreti muhammedin ve sehabasının yaptığını yapmak...onlar gibi giyinmek onlar gibi yasamak demek...

bugün gene düzeltti beni....ey selafi de diye....diyemem dedim...sen tualete gidiyorsun...hergün banyo yapıyorsun temizsin....sen selafi değilsin....ehli sünnetsin dedim...itiraz etti gülerek...

ulen keriz....muhammedin yasadıgı yıllarda mekkenin tamamının nüfusu 1500 idi....tualet yoktu.....muhammed dahil tüm sahaba….karıları kızları....hepsi araziye dizilip araziye içiyorlardı....su yoktu...olan su içmeye bile yetmiyordu....zemzem kuyusu....başka kuyu yoktu...Mekke bok kokuyordu....SEN COK TEMİZSİN ULEN DİYİNCE YIKILDI BU.....az önce....ALTINI soruyordu baaa….müşterim.

keriz....bele deyince ben....cok bilgilisin...onuncun sana hem para veriyor hemde fırçanı yiyorum...eyy kafir dedi.

alevi olduğumu biliyor.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bunun adı OMAR.....

buna bi gün demiştim ki....

biliyormusun ula omar….adasın halife omarı….

bilmem mi dedi....fıratın kenarında kuzu kaybolsa benden sorarlar demişti...

heee o....kaldırayagını üzerine bastın adaletin....

biliyon nu ula....eyyy ehli sünnet....

bu omar…...muhammedin kayınpederi.....daha sonra muhammedin torunu ummü gülsünü 9 yasında nikahına alıyor ve bu seferde muhammedin eniştesi oluyor...

tarihte tek adaletin kılıcı var....oda bu omar….hem muhammedin kayınpederi hemde eniştesi...feci ikiciymiş yani...

biliyor tabiii….o zamanda yıkılmıştı gülmekten....

Yorum

• kemal erdem
                        Aktif
                        • 15 Mayıs 2009
                        • 224

sayin kuzu hz. Ali ve peygamberin kizi Fatma nin 9 yasindaki kiz cocuklarini 70 lik Omere verdiklerine kimse beni inandiramaz, boyle bir muhabbetinde ne milletimize ne alevi toplumumuza bir sey ifade etmedigi gibi bir faydada saglamaz.

alin size ayse dokuz yasinda yataga atilmistir iftirasina verilen cevap. bu cevabi ummu gulsum icinde rahatlikla kullanabiliriz.

Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                        Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                        Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                        Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                        Yunus Emre

Yorum

• ysf1
                          Katılımcı
                          • 04 Temmuz 2013
                          • 197

soruyu şelede sorabilirsin....hiçbirborsa düşmezken...hatta amriki...Avrupa...ve bovespa hergün çıkarken...

biz....neden 120 000 den....98 e düştük...
                          sayın Kuzu hocam: bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. düşüşün nedeni NAVTEX midir ? londra swap olayı mıdır? yada başka bir nedeni var mıdır.?
                          YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1921

Bir arkadaş borsa 30 ve 100 deki kağıtların ağırlıklarını gösteren bi tablo varsa paylaşabilir mi çok önemli..
                            tepki günlerinde veya düşüşlerde hangi kağıtlara gir çık yapacaklarını anlamak ve bir matematik oluşturmak için..

Yorum

• Money DOCTOR
                              Katılımcı
                              • 20 Haziran 2018
                              • 139

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bir arkadaş borsa 30 ve 100 deki kağıtların ağırlıklarını gösteren bi tablo varsa paylaşabilir mi çok önemli..
                              tepki günlerinde veya düşüşlerde hangi kağıtlara gir çık yapacaklarını anlamak ve bir matematik oluşturmak için..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

V çıkış sonlandı usaglar…..burada 3 iş günü POZİZYON KONSALİDASYONU OLACAK....çıkmıyanlar çıkacak...cok çıkanlar ortalamala dönecek.....felan….

belirleyici hisseler....iki tane...BIMAS ve ASELSAN....

KAR ALMAM ÜÇÜN CUMA DEMİŞTİM....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information