Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzum yazdıklarını ancak okuyabildim kapalıydı forum. Senin olduğun yerde ben cümlelerimi çok dikkatli seçerim. Sana olan saygım sevgim tarifsizdir. Benim jöleli ve badem bıyık tayfasına olan nefretimi biliosun. Ama bu varolan kontrollü piyasa gerçeğini değiştirmiyor. Ben buna oynuyorum. Elimde 6.02 Halkbn ve 11.85 Thyao . Bu ikisinde parayı 2'ye katlama planım var. Olur mu bakıcaz. Sen yaz biz okuyalım. Arada haddimi aşıp seni üzecek birşey yazdıysam özrümü kabul et. Sevgiler.
Zamanında çok yazdık çizdik..
Modüler ekonomiye geçildi dedik..
Faizler enflasyon açık maçık hepsi halledildi..
İşsizlik muhalefetin ağzında mutlaka buna da bir çözüm bulunması lazım dı..
Bulunmuş bugün itibari ile..
İşten çıkarılanlar işsiz sayılmayacak..
Bütün dünyada işsizliğin double yağtığı pandemi süresince bizim ülkemizde işsizlik düştü!! Demekki kapalı işyerleri yeni eleman falan almışlar..
Muhalefet çıkıpda borsa neden geride kaldı bu mükemmel ekonomide açıklamasını takiben borsanın 300.000 e gitmesini bekliyorum..
300.000 çok göze batacağı için sıfır atarak bu sorunu da çözeceklerdir..
Zamanında çok yazdık çizdik..
Modüler ekonomiye geçildi dedik..
Faizler enflasyon açık maçık hepsi halledildi..
İşsizlik muhalefetin ağzında mutlaka buna da bir çözüm bulunması lazım dı..
Bulunmuş bugün itibari ile..
İşten çıkarılanlar işsiz sayılmayacak..
Bütün dünyada işsizliğin double yağtığı pandemi süresince bizim ülkemizde işsizlik düştü!! Demekki kapalı işyerleri yeni eleman falan almışlar..
Muhalefet çıkıpda borsa neden geride kaldı bu mükemmel ekonomide açıklamasını takiben borsanın 300.000 e gitmesini bekliyorum..
300.000 çok göze batacağı için sıfır atarak bu sorunu da çözeceklerdir..
Yorum