Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

YAZMIYACAKTIM EMME...öğrencim zahmet etmiş gelmiş...ona bi tessekkür ve hosgeldin demek üçün mecburen yazdım...

hoscakalın usaglar.

ve unutmayın....kuzu ve yazdıklarını...hiçbirsey değiştiremez....bu piyasaların LİDERİYİM ben....esen veya estirilen rüzgarlar...kuzuyu eğemez...bükemez...değiştiremez....en iyi dostlarım bile bu kuzu manyamış derler....emmeee….kuzu bildiğinden sasmaz….direnir...çünki...LİDERDİR.

buda AMRİKİ....20 yıllık trend...ve BORC KRİZİ....

NOT...kuzu sunuda bilir...ağzınla kus tutsan...bu alemde kimseye yaranamazsın.

not 2...BUNA RAGMEN YAZAR...bunu halkına hizmet üçün...onu bilgilendirmek üçün yapar...EGİTİMİ ÜÇÜN....FİNANSAL BİLGİLERLE ONLARI DONATIR...ki kararlarında etkin olsunlar.

NOT 3....DOW 14 000...ALTTAKİ CIZGI....TRUMP ABBAS YOLCU...MULTYNATİONALLAR FED YAPACAK.GIRNIZI OK GERCEKLEŞTİ...18 000 e inip geri 27 000 e bastılar...graf aylık ….şimdide buradan 14 000 yolculuğu başlıyor....BORC KRİZİ BU.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BUNLAR GERCEKLEŞTİGİNDE GELECEGİM...oraya gaddin….hoscakalın usaglar….
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mohikan
        Katılımcı
        • 01 Kasım 2011
        • 168

Pandemi bitmiş gibi fiyatladılar her şeyi.

Fiyatları balon ötesi şişmiş mahşerin 4 atlısını (APPLE, GOOGLE, MICROSOFT, AMAZON) kullandılar bunun için.

Oysa pandemi yeni başlıyor.

Hava yolları, petrol, enerji, finans şirketleri yeni diplere yöneldi bile.

BIST de uzatmaları oynuyor ve ay sonunu (Salı) bekliyor.

Sonra çok pis satacaklar.

Nasıl 7 ayda aldığını Martta 1 ayda verdiyse, 3 ayda aldığını da o kadar kısa sürede verebilir.

En geç Eylül'de yeni bir dibe hazırlanmak gerekiyor.

Coronavirüsü dünyanın başına musallat eden global çete; Trump'ın işini bitirmeye and içmiştir.

Bunu da borsaları seçim öncesi dibe yapıştırarak yapacaklar.

Trump'ın seçimi kazanması imkansız.

Aşının ise muhtemelen Bill Gates'in sponsor göründüğü (aslında hisselerini alarak sahibi olduğu) medikal şirketlerinden birinin elinde hazır olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen Trump kaybettikten sonra ''biz bulduk'' diye sürecekler aşıyı piyasaya.

Olayların akışı önceden dizayn edilmiş büyük bir senaryoya göre gelişiyor.

Saygılar üstadım.

Eklenen Dosyalar

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

al buda...ELİOTTA en iyi öğrencim...öbürü teknikte....

işte bu insanlar....benim bu piyasalardaki halkıma...hedaye ettiklerimdir....bunlar...gıvırtmak nedir bilmezler....ele olursa bele olur şele olursa şele olur.... çevir kazı yanmasın...gibi üçkâğıtçı yorumlar yazmazlar....

karekterleri….kuzu dur.

Yorum

• Misafir

KEMAL DERVİŞ ,PROJESİNİN SONUÇLARI BİLE EN AZ 4 . 5 SENE SONRA ALINMIŞ

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
              Katılımcı
              • 07 Mart 2016
              • 188

artık gücü kalmadı macd yukarı gıdemiyor her yukarı gidiş satış fırsatı...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

AL BİR ÖGRENCİM DAHA GELDİ....neye odaklanmış...MACİDEYE....ne dii...bu MACİDE cıkamyiii diii....herseye rağmen...

bu ne demektir....SATIŞ VAR...BORSADAN GERCEK PARA CIKIŞI VAR....ALICI GÜÇLÜ DEGİL...önce satıyorlar...sonra kendi kaartlarını cize cize yukarı basıp...yeni alıcı getirip...tekrar mal basıyorlar...MACİDE Bİ GACI....gacılar ise daha dürüsttür....DİİRKİ GACI...anam bu ne biçim iştir bu ne biçim ikiştir….sözüm ona herkesi ikiyiyorlar emme...ben...benki dünyalar güzeli MACİDEYİM...beni niye iken yok diyor...

EV FİYATLARI VE MACİDE....

ev fiyatlarını kim tayin eder....arz ve talep....

suan turkiyede çadırda yasıyan var mı....hayır yok...herkes evde....kac kayıtlı adres var...40 milyon...turkiye nüfusu ne 80 milyon....her adreste iki kişi var....HERKES EVDE....ve ev fiyatları artıyor...o endekste önümde macide var...yerin dibinde...ARTMIYOR....

sebeb….evet alış veriş var emme....bu alış veriş ZORLANMIŞ BİR ALIŞ VERİŞ...krediyle zorlanıyor...

bunu...MACİDE...EV GRAFINDA...ANADAN URYAN SOYUNMUS...mamını göstere göstere söylüyor...ilk finansal çöküşte...ev fiyatları yarıyadüşecektir diii....macide bele bi gacı……

NOT...uzun vadeli graflarda...ki konulan graf uzun vadeli....MACİDE YANILMAZ....

ÖNEMLİ NOT...bu üç değerli öğrencim ikisi teknikçi üçüncüsü eliotcu...OLUMLU DEGİLLER...bende değilim...bu yüzden MAL ALDIM VE YUZDE 20 CIKISTA GERİ BASTIM...sense maldasın....sorun yok...yeterki bize bulaşma.....biz bu bilgilerle hareket ediyoruz...yanılabilirmiyiz...tabiiki...

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  AL BİR ÖGRENCİM DAHA GELDİ....neye odaklanmış...MACİDEYE....ne dii...bu MACİDE cıkamyiii diii....herseye rağmen...

bu ne demektir....SATIŞ VAR...BORSADAN GERCEK PARA CIKIŞI VAR....ALICI GÜÇLÜ DEGİL...önce satıyorlar...sonra kendi kaartlarını cize cize yukarı basıp...yeni alıcı getirip...tekrar mal basıyorlar...MACİDE Bİ GACI....gacılar ise daha dürüsttür....DİİRKİ GACI...anam bu ne biçim iştir bu ne biçim ikiştir….sözüm ona herkesi ikiyiyorlar emme...ben...benki dünyalar güzeli MACİDEYİM...beni niye iken yok diyor...

EV FİYATLARI VE MACİDE....

ev fiyatlarını kim tayin eder....arz ve talep....

suan turkiyede çadırda yasıyan var mı....hayır yok...herkes evde....kac kayıtlı adres var...40 milyon...turkiye nüfusu ne 80 milyon....her adreste iki kişi var....HERKES EVDE....ve ev fiyatları artıyor...o endekste önümde macide var...yerin dibinde...ARTMIYOR....

sebeb….evet alış veriş var emme....bu alış veriş ZORLANMIŞ BİR ALIŞ VERİŞ...krediyle zorlanıyor...

bunu...MACİDE...EV GRAFINDA...ANADAN URYAN SOYUNMUS...mamını göstere göstere söylüyor...ilk finansal çöküşte...ev fiyatları yarıyadüşecektir diii....macide bele bi gacı…...

bildiin irispi yani bu macide

Yorum

• wisewell
                    Aktif
                    • 30 Nisan 2014
                    • 246

BIMAS....hedefime geldi...gereği yapıldı...JÖLELİ PUMP YAPTI....bende dump yaptım....selocanda….hulkide olduğu gibi....

bakın sırayla gidiyim...OPPORTUNITY COST TRADE TARZI....devam....

tebrik ediyorum agam

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      tebrik ediyorum agam
                      HA HA HA....KAN EMİCİ DEYYUZZ...paralar aktı....

ne diiler...celik çocuklar....BU PİYASADA PARA KAZANILMAZ....

niyeki ula...diirim…

diirler ki....JÖLELİ VAR....

BEN NE DİİRİM....ESAS PARA BÖYLE PİYASADA FURULUR HEMİDE MAKSİMUM ÜÇ GÜNDE...

niye ele...her kaartta...JÖLELİNİN TÜKENDİGİ YER VAR...O KAARDI ORADA SHORTLA...

ne yaptım...selocanı...hulkiyi...en son BİMAŞ DEDİM SHORTLADIM...

NE YAPTI JÖLELİ....BANA PARALARI VERDİ ÜÇÜNDEDE....saossun oğlan...

BIMAS....BAK YIKILDI....

public picture upload

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

NEYMİŞ BU OYUN TARZININ ADI....OPPORTUNITY COST....

KONTROLLU PİYASADA....piyasayı kontral edenle...EMPATİ KURUYORSUN...ayaklarını onun ayakkabılarına sokuyorsun....

ve paraları alıp gidiyorsun....

sırada kim var...KOZAL demiştim....ondada kadayıfın altı pişiy...tükenmesine az kaldı...

opportunıty cost püf noktası sudur....bir kaart yurt dışından yabancı görünümlü biri tarafından alınıyorsa....o alımla...TURKİYEYE DOLAR TRANSFER EDİLİYORDUR.

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

KONTROLLU PİYASADA....piyasayı kontral edenle...EMPATİ KURUYORSUN...ayaklarını onun ayakkabılarına sokuyorsun....

sırada kim var...KOZAL demiştim....ondada kadayıfın altı pişiy...tükenmesine az kaldı...
                          bimastan bu yavsakligi hic beklemezdim,,,,,,helal olsun kuzu

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bimastan bu yavsakligi hic beklemezdim,,,,,,helal olsun kuzu
                            HA HA HA....mevsimler vardır...kıs bahar yaz sonbahar....duygular vardır...acı..tatlı..ekşi...kokular vardır...pis...temiz...güzel...

yüce rebbim...hepsini insana tattırır....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

opportunıty cost püf noktası sudur....bir kaart yurt dışından yabancı görünümlü biri tarafından alınıyorsa....o alımla...TURKİYEYE DOLAR TRANSFER EDİLİYORDUR.
                              gecen hafta yabancının net alım yaptığı kaartlar…

birincisi...BIMAS....NET ALIM 130 MİLYON....kuzu bu alımdan korkmuyor...tersine gelip o kaardı shortluyor…

ikincisi....KOZAL... NET ALIM 50 MİLYON...

üçüncüsü....turk Telekom...

dördüncüsü...ARCELİK....

SIRAYLA….OPPORTUNITY COST RADARIMDALAR....heee kuzu bişi bilmiy….ha ha ha

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

HA HA HA....mevsimler vardır...kıs bahar yaz sonbahar....duygular vardır...acı..tatlı..ekşi...kokular vardır...pis...temiz...güzel...

yüce rebbim...hepsini insana tattırır....
                                Murad alamiyasan

Yorum

Working...
                                X

Debug Information