Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wisewell
    Aktif
    • 30 Nisan 2014
    • 246

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk durak ,10 bin dolar iyidir hale başkan.

dolar 10,5 olursa dediğine hak veririm.

yok burda tutcam illa derse , 68 e kadar çöker buralar.

az biraz jölelenip ayna karşısında, ben jöleli olsam hangisini yapardım deyip empati yapmak gerekebilir.
    joleli konusunda hakli,,,,,,neolursa olsun joleli ve varlik fonu bir indikator

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
      üstteki yazı diyorki...sen DOGU PERİNCEK oldun...erdoganı destekliyorsun....

alttaki yazıda diyorki….borsayı yukarı basıp erken seçime gidecekler....

kuzu da diyorki...ben serbest olmuyan piyasada oynamam...MAL TASIMAM...

kim erdoganı destekliyor....anlamak zor.
      ooo agam gelmis,,,,,ulen bi rahat vermiyonuz agama.....bi cimdirmediniz adami karayiplerde

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

YATIRIMCI...bunun küçük ve büyüyü yoktur....hepsi yatırımcıdır....

yatırımcı kimdir...ekstra parası vardır...bu parayla borsada begendigi bir şirkete gider ortak olur...süresi minumum 5 yıl veya on yıldır....

bu topik....82 000 de açıldı....ve yatırımcıya dediki...düzeltmeler gelecek emme artık hedef 300 000 dir….MAL ALINIR dedi..

kapattığım topic 2013 de açıldı....borsa 50 000 dolar endeksti...DEDİKİ TOPİC...borsa 2008 dibi olan 10 000 dolar endekse düşecek....50 000 doların 10 000 dolara düşecek....ON YIL DOLDU....SATIP ORADAN ALABİLİRSİN...düştümü...DÜŞTÜ.düşer düşmez...bu baslık açıldı...MAL ALINIR DEDİ...kime...YATIRIMCIYA.....

peki TRADER kimdir....borsanın hareketlerinin tümünden yararlanan kişidir...DALGALARLA DANSEDER....TRADER yatırımcı değildir...örnek...82 000 de mal alıp yüzde 20 cıktı sattım...bu trader hareketidir....sattığım kaartlarda hala sattığım yerlerde...misal GARAN...hala 8.20 civarında....

bu topicteki yorumları ise....hem yatırımcı ve hemde trader...kendine adapte eder....bu topicte TRADER e diyorki yüzde 20 veya 25 çıkışta dalga biter sat....yatırımcıya da diyorki….HEDEF 300 000....HER İKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLIDIR....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

DAYAN benim üçün önemli biridir....yazdıkları doğrudur....zındıq….

okuyunca....hemen girdim....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Borsa'da hisse ne ile alınır. TL ile. Viop'da Short için veya Long için ne gerek? TL gerek. TL kimde? Jölelide.hemde sınırsız miktarda. Yabancıya diyor ki açığa satamazsın.Elindekini satabilirsin. Adamlar 10 milyar $ sattı hepsini aldı. Diyor ki sat bir 10 Milyar $ daha onu da alacağım. Erken seçim veya vaktinde seçim herne gün ise o gğne rekor seviyede gireceğim diyor. Çünkü halk artık borsada. Eeee herşey yerli ve milli Borsa mı eksik kalsın. O da artık yerli ve millidir. Hayırlı olsun. Çöküş yok. Düzeltme var. O da olsun olsun 106-108 olsun. Zor ama...
            tümü doğru.....ikinci on milyar suan satılıyor...bununla yabancı bıyıklı piyasadan çıkıp....DOLAR ALIP gidiyor....buda ABDURAMAN CAVUS u...sonperde...haklı olarak yazmaya zorluyor dolar 10 pangınota gider diye....

ve bu satışı kim alıyor...hale nin bahsettigi guruplar...ve...ve...ve...DAYANIN bahsettigi KÜÇÜK YATIRIMCI alıyor....halk.

KÜÇÜK YATIRIMCI MALDA...VE MAL ALIYOR...BU İSE BENİM 300 000 HEDEFİMİ TEHLİKEYE SOKUYOR....76 000 İ GÜNDEME GETİRİYOR.

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              DAYAN benim üçün önemli biridir....yazdıkları doğrudur....zındıq….

okuyunca....hemen girdim....
              eyvallah

buda senin sabit yazin dayan hem hakli hem haksiz,,,,,hakli hakkat acaip manevralar oldu ama konjonktor cok hizli degisiyor,,,,burdaki her forumdas sana hem inaniyor hemde ornak aliyor ama herkesin riski ve kazanci kendine

Yorum

• wisewell
                Aktif
                • 30 Nisan 2014
                • 246

tümü doğru.....ikinci on milyar suan satılıyor...bununla yabancı bıyıklı piyasadan çıkıp....DOLAR ALIP gidiyor....buda ABDURAMAN CAVUS u...sonperde...haklı olarak yazmaya zorluyor dolar 10 pangınota gider diye....

ve bu satışı kim alıyor...hale nin bahsettigi guruplar...ve...ve...ve...DAYANIN bahsettigi KÜÇÜK YATIRIMCI alıyor....halk.

KÜÇÜK YATIRIMCI MALDA...VE MAL ALIYOR...BU İSE BENİM 300 000 HEDEFİMİ TEHLİKEYE SOKUYOR....76 000 İ GÜNDEME GETİRİYOR.
                aha biyir,,,yine 76

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

PEKİ TRADER NE YAPIYOR....jölelinin hareketlerinden para kazanmaya devam ediyor...

önce SELOCANDA....kaardı ikinci tavanda shortladı...buraya yazdı...kapattı buraya yazdı...

sonra jöleli HULKİYE geçti...kuzu bi gün önce HULKİ nin grafini buraya astı...onun shortlama yerini gösterdi....shortladı...VE KAART DÜŞTÜ...trade yapıp kazanıyor....bundan sonra...BİMAS veya KOZALAKLARA GECECEK.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    aha biyir,,,yine 76
                    EVETTT....mal simitçiye geçmişse....76 000 normaldir...BORSA BELE ÇALIŞIR.

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

EVETTT....mal simitçiye geçmişse....76 000 normaldir...BORSA BELE ÇALIŞIR.
                      simitcideki mal kabaca 350 bin yeni yatirimci oda yaklasik 2 milyar $ yabancinin 10 milyar $ daha cikmasi lafi gecmisti bu biraz daha yukari yaptirir yada buralarda az daha tutar,,,,,emme gonlum 76 binden yana ,,,,ocagi yikilsin boyu devrilsin jolelinin

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

joleli kafasina gore bi index hesab sistemi kurmus goturuyor,,,,,index hesabi bile tiriviri u 30 kaatlari hep eksi ama endekx arti,,,,boyun posun devrilsin joleli

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ABDURAMAN CAVUŞ...

iki dolar bazlı graf as....biri 2013 den bugüne...öbürü 2017 den bugüne....uzak ve yakın çekim...yazdıkların dikkatimi çekti....seninle tartışalım....bu tartışma bazı REVİZYONLAR yapmamı saglıyabilir...

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

ABDURAMAN CAVUŞ...

iki dolar bazlı graf as....biri 2013 den bugüne...öbürü 2017 den bugüne....uzak ve yakın çekim...yazdıkların dikkatimi çekti....seninle tartışalım....bu tartışma bazı REVİZYONLAR yapmamı saglıyabilir...
                            Sermaye piyasalarındaki sınırlamalar ve belirsizlikler yüzünden Türkiye’nin küresel yatırım kategorisinde “gelişen piyasa” liginden düşürülüp bir alt ligde değerlendirilebilecektir,,,via ibrahim.m.turhan

boylede bir haber dustu,,,,76 aya destek olsun

Yorum

• wisewell
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2014
                              • 246

[QUOTE=kuzu;668415]ABDURAMAN CAVUŞ...

iki dolar bazlı graf as....biri 2013 den bugüne...öbürü 2017 den bugüne....uzak ve yakın çekim...yazdıkların dikkatimi çekti....seninle tartışalım....bu tartışma bazı REVİZYONLAR yapmamı saglıyabilir...[/QUOTE

@ibrahimmturhan2 agam bu twitter adresinde dedigin hesabi adim adim yapmis bu arkadas....bilgine

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

siyasi yazılarımda...KEMALİZM ESASTIR....eger ERDOGAN KEMALİST olduysa...benim onunla bi sorunum yoktur artık....

2015 den önce....burada erdogan ı eleştiriyordum...ESAT la anlaş...diyordum....ve kuzey suriyeyi komple işgal et diyordum...MİSAKİ MİLLİ DİYORDUM...

ÇÜNKİİİİ...esad suriyenin yüzde 15 ine çekilmişti...çok kötü durumdaydı....ISIS güney komsumuz olmuştu....ISISLA savaşıyorum diye girecekti...GİR DİYORDUM BURADAN...esada seni kurtaracağım de diyordum...yapsaydı şimdi HALEP bizdeydi...

o zaman rusya henüz ESAD ın yanına geçmemişti....

biz girmedik...amriki kürtleri organize etti...fıratın dogusunu ISIS tan temizledim dedi....

şimdi ise...ERDOGAN doğru yolda....ve ben artık....ELEŞTİRMİYORUM....DESTEKLİYORUM...kemalizm bu....

nerede destekliyorum...DIS POLİTİKADA....bu beni DOGU PERİNCEK le aynı kefeye koyuyor...

ayrıca yurt dışındayım....türkiye içini bilemiyorum....ama bir TURK ülke dışında ise...o TURK...ülkesinin her hareketini savunur....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information