index yorumları ve temel veriler.
Collapse
X
-
-
Sn Guner, aylar once senden MGT hissesi hakkinda yorum istemistim. Yorumunuzdan sonra o hisse hemen hemen 3 misli gitdi. Sonradan, demir cevheri fiyatlarinin dususunden en fazla etkilenen hisse oldu. Simdilerde 0.022 cent civarinda dalgalaniyor. Investingden grafik bakmaya calistim ama isin uzmani degilim. Gordugum haftalik grafiginde bir toparlanma basliyabilecegini dusundum. Siz bakar bir yorum yapabilirseniz memnun olurum. Simdiden tesekkurler.
Yorum
-
O zaman ne demiştim,tutmadıysa boşver.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Guner, aylar once senden MGT hissesi hakkinda yorum istemistim. Yorumunuzdan sonra o hisse hemen hemen 3 misli gitdi. Sonradan, demir cevheri fiyatlarinin dususunden en fazla etkilenen hisse oldu. Simdilerde 0.022 cent civarinda dalgalaniyor. Investingden grafik bakmaya calistim ama isin uzmani degilim. Gordugum haftalik grafiginde bir toparlanma basliyabilecegini dusundum. Siz bakar bir yorum yapabilirseniz memnun olurum. Simdiden tesekkurler.
Ama şimdi biraz yataydan sonra çıkabilir görünüyor.
Yorum
-
Böyle demişim o zaman.0.092guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMgt
İşi bitik.
0,03 veya 0.017 de alır soluğu bence.
Şimdi çıkış olasılığı var.şimdi 0.028
Olası hedefi 0.164
En yukarıda 4.55 var.bir gün görecek.
Al yat formasyonu var.
YTD
Yorum
-
Sn Guner, tekrardan tesekkurler MGT yorumun icin. O zamanlar soyledigine dikkat etseydim satip bekleyip simdi alsaydim cok daha iyi olacakmis. Ne kadar kaarda olacagimi burada yazmak olmaz. Bende maliyeti 0.007 idi. Zirve fiyatinin yarisindan bir yarisini elden cikarttim. Elimde sadece birkac milyon hisse kaldi. Bazen onlarida elimden cikarip baska hisselere yoneleyim diyorum ama bir turlu yapamiyorum.
Aslina bakarsaniz birkac hisse daha var sormak istedigim ama yuzsuzluk yapip vaktinizi calmak istemiyorum.
Hersey icin tesekkurler.
Yorum
-
ben ona yanlış bakmışım.nasıl olduysahayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Guner, tekrardan tesekkurler MGT yorumun icin. O zamanlar soyledigine dikkat etseydim satip bekleyip simdi alsaydim cok daha iyi olacakmis. Ne kadar kaarda olacagimi burada yazmak olmaz. Bende maliyeti 0.007 idi. Zirve fiyatinin yarisindan bir yarisini elden cikarttim. Elimde sadece birkac milyon hisse kaldi. Bazen onlarida elimden cikarip baska hisselere yoneleyim diyorum ama bir turlu yapamiyorum.
Aslina bakarsaniz birkac hisse daha var sormak istedigim ama yuzsuzluk yapip vaktinizi calmak istemiyorum.
Hersey icin tesekkurler.
şu anda yukarıda 0.080 var en yukarıda.
çıkış başlama olasılığı yüksek.0.022 şimdi
o zaman sorduğunda düşecek demiştim 0.03-0.017 arasına .biraz daha çıkıp sonra oralara düşmüş.
o dalgada yarısını satmışsın.
şimdi bir çıkış dalgası daha olabilir.ama 0.080 hedefi olur
Yorum
-
agl yi bulamadım.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn guner tesekkurler. Bugun biraz tepdi. 0.024. Takip etdigim bir hisse var AGL. Teknigine gore daha nerelere dusebilir? Daha onceleri 17 dolardan almak istiyordum. Alsaydim 20 lerde falan satmaz elimde kalirdi.
ag ise çıkışta,hedefi 17
Yorum
-
hiçbir çıkış işaraeti yok daha.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuner hocam, AGL Energy, Sydney stock.
düm düz iniyor o.
Yorum

Yorum