Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn Guner, size zahmet investing Avustralyadan MGT ve **E nin teknigini okurmusun? Ikisinin hikayesi var. Brincisi 4 milyar ton demir cevheri rezervi ve digerinin henuz kesinlesmemis 1.6 milyar varil petrol beklentisi var Kuyu isi hemen hemen tamamlandi 5 , 10 gune kesin sonuclar aciklanacak. Digeri iise 2024 de uretim ve satisa basliyor. demir rezervini islemeden ihrac cunku demir orani cok yuksek 67% falan. Simdiden tesekkurler.
Sn Guner, size zahmet investing Avustralyadan MGT ve **E nin teknigini okurmusun? Ikisinin hikayesi var. Brincisi 4 milyar ton demir cevheri rezervi ve digerinin henuz kesinlesmemis 1.6 milyar varil petrol beklentisi var Kuyu isi hemen hemen tamamlandi 5 , 10 gune kesin sonuclar aciklanacak. Digeri iise 2024 de uretim ve satisa basliyor. demir rezervini islemeden ihrac cunku demir orani cok yuksek 67% falan. Simdiden tesekkurler.
Mgt
İşi bitik.
0,03 veya 0.017 de alır soluğu bence.
Bugün olan ve yarin da olmasini beklediğim şeyler
garan ve dolar hakkindaki fikirlerimi değiştirdi.
Garan 10.6
dolar 7 diyordum ya...
şimdi
dolarda 7.70-7.80
garan belli değil artik.
Yorum