index yorumları ve temel veriler.
Collapse
X
-
Ilginc... Hic bir gün, ileriye dönük bu yatirimcilar icin bilgilendirme bazinda yorum yapmamis insanlar elestriye kosa kosa gelebiliyorlar. KUZU olmasa tek kelime yazi yazmiyacak, yazamiyacaklarla KUZU sayesinde beraberiz...Cok azi haric.. KUZU dan sonrasi malesef yok...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
kimseye bir telkin verme derdinde değilim.
sadece sistem yapıp sonuçlarını paylaşıyorum.
düşenden, çıkandan
aldığınız pozisyonlardan sorumlu da değilim.
ne olacağını bende bilmiyorum çünkü.
sadece sistemlerin şu anda ne gösterdiğini gösteriyorum.
yarın ne göstereceğini değil.
Yorum
-
bist 100
aylık
macidenin triggerinden çok sinyalinin nerede olduğuna bakmak lazım.
https://invst.ly/ssvjg
Yorum
-
Abi 8,20 paramı forexteki dolar hesabıma aktarmıştım. Long olmam lazım ama kaçtan ne zaman. tahmin rakamları havada uçuşuyor her iki yönde de. 600 baz puan faiz artışı beklentisi var. Yuh. Her zaman ters köşe yapan merkez bankası bu sefer piyasaya kucak mı açıcak. Ne kadar belirsiz bir ülkeyiz az güvensem shortlucam ama yok görmem lazım.
Yorum
-
Faiz arttırmayacaklar bana göre.zulzilal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi 8,20 paramı forexteki dolar hesabıma aktarmıştım. Long olmam lazım ama kaçtan ne zaman. tahmin rakamları havada uçuşuyor her iki yönde de. 600 baz puan faiz artışı beklentisi var. Yuh. Her zaman ters köşe yapan merkez bankası bu sefer piyasaya kucak mı açıcak. Ne kadar belirsiz bir ülkeyiz az güvensem shortlucam ama yok görmem lazım.
Bu ortamda faiz arttırılmaz.
Yorum

Yorum