Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkaran ve ülke geneline yayılan yeni tip koronavirüsten etkilenenlerin sayısı 639'a yükseldi. Şimdiye dek 18 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs sonrası Çin'de birçok kişinin virüsten etkilenip yere yığıldığına dair yayınlanan görüntüler, korku ve paniğe neden oldu.
index yorumları ve temel veriler.
Collapse
X
-
Bu borsada isim olmaz. Parayi degerlendirmenin baska yollarina gitmeyi ciddi düsünür oldum. Emlak bunlardan biri. Ekonominin anlasilir bir dili var. O dili görmedikce borsa ile isim olmuyacak. Bundan sonra, borsa benim icin olmasada olur. Bu borsa bile degil. Kolay gelsin.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir arkadaşım tazminatını çekip borsada ne alsam diye baknıyor..Bir kaç bişi de almış satmış falan bana geldi..
Dün eskilerden kulağı delik bir arkadaşla oturduk biraz..
İsmi lazım değil bir kağıtta (şu 4-5 kat yapan) tahta yapıcı 1 e 1 kredili malla getirmiş buraya..
Her kağıtta bomba beklentiler anlattı durdu...
A.Mergen 300K borsa diyor muş..
Anladığım kadarı ile yerli küçük ve orta boy spekülatörler güçlerinin yettiği kağıtlara kredi ile dalmış durumda..
Yabancı olmadığı için de büyük kağıtlarda ciddi hareketler yok..
Küçükler 2 ye 3 e 4 e katladılar bu süreçte..
Bu adamların arkasından alıcı gelir ne ala..Yok gelmezse bu kredili malları daha ne kadar taşıyacaklar..
Bir dökülme başladı mı feci panik olur küçük kağıtlarda..Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
[QUOTE=iki gozum;664148]Koronavirüs: Vuhan - İstanbul arasındaki seferler durduruldu, Çin'den gelen yolcular termal kameralarla taranacak.
__________________________________________________ __________
Bu tip viruslerin sebep olduğu hastalıklar neden Çin'de başlıyor.?(SARS-MERS-şimdide CORONAVİRUS)
Çünkü gıda zinciri bozuk bu ülkede,her türlü böcek,haşere,köpek,fare vs. tüketiyorlar.
İnsan ve her türlü dışkı,atık, domuzlara yediriliyor,domuzların dışkı ve atıkları deniz mahsulü çiftliklerinde yem olarak kullanılıyor.
Sahte karides ve diğer sahte gıda ürünleri de etkendir.
DİKKAT İğrenç görüntü içeren video.!!!
Yorum
-
iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
147.500 ilk hedefe gelindi, Şimdilik iyi.
İyi bu,iyi.
YTD
Yorum
-
Çin Coronavirus Salgınıyla Mücadele Ediyor: En Son Güncellemeler
Virüs 26 kişiyi öldürüyor ve birkaç Çin şehrinde kısıtlamalar 40 milyondan fazla etkilediğinden en az 830 kişiyi enfekte ediyor.
__________________________________________________ ____________________
Görüntüler sonbahar yaprak dökümünü anımsatıyor.(2 ci video)
Allah beterinden korusun.!!
Yorum

Yorum