bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
lem olumm yeni gördüm yazını...kuzu özele yazmıssın....son günlerde usagların zoru ile hep halka acıga yazıyorum...
yemin ediyorum şimdi gördüm....özel baslık actım ki inanasın....
lem şincik...baba ile birlikte gene kactı dersiniz....yemin ederim yeni gördüm...onada söyle....
tessekkürler....büzügümüde dohtorlar aldı...kesin sen satınalmıssındır o deyyuzzları....ha ha ha....
valla cok üzüldüm....ikinizi görmem büyük morel olurdu...kacırdım....
lem olumm....o arada guneysuyuda ameliyet ettirdim....senin hubarın yok galiba....
lem bi usag gelmiş...hissenete bi topic acmış...25 000 düşecegiz ve orada kalacagız deyince....40 kişi kalp krizinden 40 kişi beyin kanaması ve felc geçirmiş...ölmüşler....çogu abdestsiz ve salavatsız gitmiş...
bi kısmı bu kuzudur...bi kısmı bu degildir diyerek...inim inim inleşmişler...
sonunda bu kuzudur diyenler birbirine dalasmıslar...o demiş ben bunun kuzu oldugunu bildim...öbürü demiş hayır ben dedim derken...aralarında kavga cıkmış....bizim JAS silahı çekmiş...once bu kuzudur DİYE BEN dedim deyip tetige basmış...
10 kişi ölmüş....bu lazda yönetici ya....topige o anda girmiş...seken kursun direkt dashagına yaa...
nasıl üzüldüm....nasıl üzüldüm...neyse bi arnavud dashagı taktırdım yolladım...işte sen mesajını tam o sırada atmıssın...ben bu lazla ugrasırken....elimi ayagımı yaladı gel geri dön...ben bittim diye...ÇOK MESGULDUM O ARALAR LAZLA...
dedim ona....bi daha o töpige girme....git BABO ile ALTIN FURUS oyna dedim....
dinlemiyor....ben o usagı ezmezsem bende laz guneysu olmuyayım diye tepiniyor...usagı kovamıyorda...usag benim gibi küfür etmiyor...ahhhh guzu ahhh....sen insanmıssın yaw...senin bam teline basardık...acardın agzını yumardın gözünü...tekmeyi mıcına cakardık olur biterdi....bu deyyuzzz insan degil diyor....ha ha ha
didimki laza...ula babo ile bir olup....bana bi ton eziyet ettiniz....allah bu usagı intikamımı alsın diye gönderdi..
heee valla ele dedi....önce sag elimi kendi yerine...sonra sol elimi senin yerine...tam yarım saat yaladı...
AFFET BİZİ USTA....USTALARIN USTASI DİYE...Masum masum bakınca....
dayanamadım....AFFETTİM İKİNİZİDE....SİZDE BENİ AFFEDİN...
not...babaya sevgi ve selamlarımı söyle....yemin ediyorum kacmadım....
)
)
Yorum