Hoşgeldiniz Hale hanım. Twitter da iseniz adresinizi yazar mısınız?
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
konsolidasyon dibte…..110 000 de....LONG....HEDEFİ 116 000...BUGÜN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DİKKAT EDERSEN....LONG OLUYORUM HEP....bundan işte.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu merhaba. Ben 3 Martta yazdığın bu yazıya takıldım. Fed bu bonoları bankalardan alacağım dedi mi? Şu anki tablo 2009 parasal genişleme ile aynı mı? Borsaya bu açıdan mı bakmalıyız?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DİKKAT EDERSEN....LONG OLUYORUM HEP....bundan işte.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu merhaba. Ben 3 Martta yazdığın bu yazıya takıldım. Fed bu bonoları bankalardan alacağım dedi mi? Şu anki tablo 2009 parasal genişleme ile aynı mı? Borsaya bu açıdan mı bakmalıyız?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
korku yoookkkk….PARA KORKUNUN KOL GEZDİGİ YERDEDİR....
KPNSOLİDASYON DİBİMİZ....100 DE...91 600....TEPEMİZ 98 800 DE....
92 250 DEYİZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SAG CENAHTAN SALDIRAN DÜŞMAN....HEDEF FEYZACI DİYEN BASIBOZUKLARDI....agabeci pohhunu yiyem kellemi kes diye kafalarını uzatıyorlar.....KESİN KELLELERİNİ CAHİLLERİN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SOL CENAHTAN GELEN DÜŞMAN....TEKNİKCİ VE GRAFİCÇİ VE SİSTEMCİ USAGLAR....ayağının altını yalayım öldür beni....dayanamıyorum diyorlar....öldürün kurtulsunlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
er meydanındayız.....ÖLMEYE VE ÖLDÜRMÜYE GELDİK....TALANDAYIZ....CİHADDAYIZ ALLAH ÜÇÜN....işimiz zındıq kellesu kesmektür.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
3. Kademe var mı emmimmmkuzu Nickli Üyeden Alıntı109 000 ikinci kademe long furus yerimiz....ACIMAK YOK...ALLAH YARATTI DEMEK YOK....ÖLMEYİ GÖZE ALMADAN ÖLDÜREMEZSİN.
Ona göre kasayı sağlam tutalım
Vur ki skender inlesin
Vuran yerine kuvvet
Yorum
-
long kene....
110
109
108
107
HEDEF 116...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGİLİ OYA.....
gözlermde donmuuuussss…….İKİ DAMLASIN.
akmıyorsun....AKAMIYORSUN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU SHORTCU....tarragımı shortcu...kuzu MUTLAK DOGRUCU....burası MUTLAK DOGRU.
BURASI KIRILIRSA BORSALAR KAPATILIR....
kapatılırsa....eline TARRAGIM GECER....
dolaysiyle….
icipederse….DEVLETLER BORSALARI ALIR BUNA İZİN VERMEZ...
OKU....
neyi....
KUZUNUN KAPİTALİZM VE KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİNİ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU BÖLGE SAVUNULACAK....yatışacak hersey….sonra bi yüzde 50 daha düşeceğiz....USULET VE SUHULETLE....
ya corona….
o kim ula...bir BAHENE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGİLİ OYA.....
gözlermde donmuuuussss…….İKİ DAMLASIN.
akmıyorsun....AKAMIYORSUN.
Bir elinde kılıç kefereyle cenk ederken , seranatı da ihmal etmiyorsun
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
Yorum