Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero
two questions emerge: i) would this have been the outcome had Pozsar not published his report warning about a repo market fireworks had the Fed not unleashed an unprecedented $500 billion liquidity backstop, and ii) will the Fed be able to successful drain the hundreds of billions in excess liquidity it injected to avoid a funding paralysis, while sending stocks to all time highs? While we will never know the answer to the first question, the answer to #2 will be made apparent in the first weeks of 2020 when the Fed decides to either keep rolling its repo operations or end them, cold Turkey, risking another funding crisis for one simple reason: the true level of cash in the market, excluding Fed intervention, has collapsed and once again the entire financial system is living on Fed generosity.
Bütün dostlara, Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması, yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur mutluluk getirmesi temennisi ile, yeni yıl herkese kutlu olsun.
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
115.200 leri görmüş sanırsam en yüksek..
Düzeltme yapmadan daha fazla yükselmesi güç gibi görünüyor..
106.000 110.000 aralığı normaldir..Bir posta daha yukarı fırlatma için uygundur diye düşünüyorum..
2020 ilkbaharında hafiften global krizin altının ısıtılmaya başlamasını bekliyorum..
2020 sonbahar 2021 kışı gibi de vurur bu durumda..
Bakalım hayırlısı..
bıkmadınız yahu.
çıkan trende düşecek demekten.
106 geçildiğinden beri çıkıyor işte.
daha da çok çıkar bu.
boşuna para kaybetmeyin.
115.200 leri görmüş sanırsam en yüksek..
Düzeltme yapmadan daha fazla yükselmesi güç gibi görünüyor..
106.000 110.000 aralığı normaldir..Bir posta daha yukarı fırlatma için uygundur diye düşünüyorum..
2020 ilkbaharında hafiften global krizin altının ısıtılmaya başlamasını bekliyorum..
2020 sonbahar 2021 kışı gibi de vurur bu durumda..
Bakalım hayırlısı..
daha fazla yükselmesi güç değilmiş.
ralli modunda gidiyor işte.
böyle diyim
Yorum