önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emmmi çok yaşa varol, ama yine bir hold up mı bekliyorsun? Bekliyorsan nereye kadar?
    HOLD-UP….99 000 ila 106 000 arası olacak dmiştim geride....ON İŞ GÜNÜ....

hold-up ta yapacağın iş....pozizyonlarını iyileştirmektir...maldan asla cıkmıyacan...her an...SELLELE GÖZÜN KARA...SENİNKİ BENDEN GARA...GELEBİLİR....

BAK POZİZYONUMU İYİLEŞTİRDİM...emme karı almadım...gözüm şellelede...FAİZLER DUYNADA NEGATİFE GEÇTİ...BU SELLELENİN AYAK SESLERİDİR....HER YERDE.

herkes tersini söyler....gulagasma…..ÖGRETİLMİŞ BİLGİDİR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ANNADINIZ NI ULEN SİSTEMİMİ....gapcıkagızlı sonradan gelenler.....Money doctor...sen sormuştun...bu gapcıkagızlı saa...deyyuzzz…

gördün nü....KENE yi….gındıl mındıl emme....yapıştımı adamın mamına kor....ha ha ha

sırası gelecek....YEDDİ CEDDİNLEYE....onda 5 tır yüklüyorum....100 000 tl….200 000 tl oldumu çekip gidiyorum....

her TIR YÜKLEME....bi çeyreğe isabet eder...yani 3 ay....ilk bir ay pozizyon ayarlama son 2 ay...tır yükleme....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

değerli dostlarım.....

profesyonel bir ikiciyi izlediniz....salıya kadar yokum....hanımla evlenme yıldönümümüz...onu daga kaldıracağım...CATSKİLLS dağına....newyorkta bu....bi o bide ben usaglarım yok....romantizm.

gacı milleti....ince işi sever...ha ha ha

Yorum

• Money DOCTOR
          Katılımcı
          • 20 Haziran 2018
          • 139

Kuzu hocam şimdiden iyi tatiller dilerim. Gitmeden bu iki resim için fikrinizi almak isterim.

find the nearest shell

Yorum

• Misafir

Yorum

• kemal52x
              Aktif
              • 11 Ocak 2011
              • 237

İyi tatiller Kuzu üstadım Allah razı olsun senden.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu hocam şimdiden iyi tatiller dilerim. Gitmeden bu iki resim için fikrinizi almak isterim.

find the nearest shell
                buna pangalar izin vermez Money...ASAGIDAKİ GRAFA BAK....SİSTEMİK 2 TEPESİ...SİSTEMİK 1 TEPESİ BİRLEŞTİR....baggg pilleri bitmiş...46 milyar dolar batık....

sistemik 1 yetmeyince....190 000 den 100 000 e düşmüş....

sistemik 2 yetmezse ki yetmez....kaçta şimdi 150 000 de....aynı oranla çökecek....pangaların çökertme oynadığını hiç gördün nü Money....FECİ GÜZEL OYNARLAR HEGİDİ....İNSAN KIYMAZ Kİ BAKSIN...namıssızlar...ayagları birbirine dolaşır....o onu çökertir öbürü gelir çökerteni çökertir...KAN SU GİBİM AKAR MONEY....zevkten bıldır bıldır olursun Money....SHORTSAN TABİİİ...

Yorum

• kaptannemo
                  Seyirci Üye
                  • 04 Haziran 2009
                  • 69

Yine yeni yeniden muhteşem hareketler,
                  bu işin pir'i kuzu'ya şapka çıkarıyorum,
                  iyi tatiller.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ULA HEEEE....GUZU BU İŞİ BİLMİY....pohh bilmiy gavat….senin bildiğin gaddin guzunun içtıgı var....ha ha ha

Yorum

• serapsuna19
                      Katılımcı
                      • 21 Haziran 2015
                      • 116

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ULA HEEEE....GUZU BU İŞİ BİLMİY....pohh bilmiy gavat….senin bildiğin gaddin guzunun içtıgı var....ha ha ha
                      Alem adamsın nereye koyuyorsun bu kadar parayı kene gibi emdin bisti 😀

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Alem adamsın nereye koyuyorsun bu kadar parayı kene gibi emdin bisti ��

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ha ha ha....altınorta new york çok pahalı...aldığım gacı zengin gızı...nazlımı nazlı...löküs mü löküs….eeee soymazsam yetiştiremem....ben gariban bi köylü çocuğuyum....rebbim bu löküs gacıyı basıma saldı...bikerem assık oldum....hergün yeniden assık oluyorum...KALTAK...afroditin argıdası….cancagızımı yakıp duruyor....birazdan gidirem….bu Money doctor u kırmadım yazdım....severim deyyuzu...TURKUN HASO OGLUDUR...KADİRBİLİR....

Yorum

• Money DOCTOR
                          Katılımcı
                          • 20 Haziran 2018
                          • 139

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ha ha ha....altınorta new york çok pahalı...aldığım gacı zengin gızı...nazlımı nazlı...löküs mü löküs….eeee soymazsam yetiştiremem....ben gariban bi köylü çocuğuyum....rebbim bu löküs gacıyı basıma saldı...bikerem assık oldum....hergün yeniden assık oluyorum...KALTAK...afroditin argıdası….cancagızımı yakıp duruyor....birazdan gidirem….bu Money doctor u kırmadım yazdım....severim deyyuzu...TURKUN HASO OGLUDUR...KADİRBİLİR....

Kuzu hocam duygularımız karşılıklıdır. Size karşı sevgi ve saygımın sonsuz olduğunu bilmenizi isterim. Bu borsa olsun ama olmasın değişmez.

Yorum

• syrphida
                            Katılımcı
                            • 03 Mayıs 2019
                            • 169

Syn kuzu hoca iyi tatiller, benim viop hesabım yok , hisse senedi alımı da yapmadım. viop hesabım olmadığından dolayı viopla ilgili pek bilgimde yok , yüzeysel olarak sadece, bu yüzden pekiştirme yapmak benim için biraz zor. Verdiğiniz değerli bilgiler için size çok teşekkürler, hisse senedi alım satımı bira gibi, viop ise rakı gibi anlaşılan.

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

Emmimmm iyi istirahatler olsun...

Döndüğünde.... YEDDİ CEDDİNLE... yi biraz daha açabilir misiniz.... Bunu yukarı çıkarken mi.... Yoksa aşağı inerken mi yapacağız...
                              Bunu piramit şeklinde... Veya nasıl olacak...

Emmimmm... Var olasın...

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information