önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum uygulayacağı durumu bu akşam biraz açarsan pazartesi eyleminde bin atlı olalım
    kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herbe girecegim.....yerinze outrun SEYREDIN....beles.....
    i
    Kuzum daha önce de yazmıştım biz hazırız neden seyredelim seninle savaş meydanındayız
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sayin hocam.....

gozlerimden ZAFER GOZYASLARI dokuluyor.....ne guzeldi mucadelemiz HALKIMIZ UCUN....saol....varol....cok yuce bi adamsin sen....

seni new yorka davet ediyorum...yuzunu goreyim....tanisalim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

Çok teşekkür ederim davetin için. İstanbul için sözün vardı , ben seni tekrar buraya bir davet edeyim. Buradaki dostlar da seni dünya gözüyle görüp rakı içmek istiyor bilesin. O keyfi bize bir gün yaşat burada . Tarihe geçsin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• hurolg
          Aktif
          • 09 Mart 2016
          • 320

Adamın kralısın mirim...Reisçi zombilerin bu ülkede bizzat varolmasidir esas beka sorunu...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
            Aktif
            • 09 Mart 2016
            • 320

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn. kuzu,
            Bir anda geçmişe gidip geldim.Çok kişi geldi geçti bu forumdan. Dostluk deyince, sırtında taşıdığın şahsı anlatınca aynı şeyleri yaşadığımızı hatırladım. Hatırlarsın EDY diye bir admin vardı bende 2008 li yıllarda, forumu emanet ettiğim. o bile sırf forumu bölmek için sana sataşmıştı. Sırf diğer gruba şirin görünüp onları gizlice kurduğu foruma götürmek için. Edy ve etrafında toparlanan menfaat şebekesi tarih oldu gitti. 2007 den beri onca ihanet ve baskılara rağmen birlikte ayakta kalmayı başardık.Ben bile yazmayı çizmeyi bıraktım hatta kendime ceza vererek borsada işlem yapmayı bıraktım ama sırf senin gibi bir değerin yazabilmesi adına herşeyi göze alarak senin de desteğin ile açık tuttuk bu forumu.Adliye nedir bilmeyen ben 2007 den bu yana sırf keyborsa ile ilgili davalarla mahkemelere gittim. Çakal sürülerine boyun eğmedim.Senin için değerdi herşey katlamak. Çünkü sen değerlisin.Yüce Rabbim senin gibi bir Türk evladını bilgiyle donatmış.Bu bilgiyi bu milletten mahrum etmeyeceğini bildiğim için hep yanyanayız.İyi ki varsın. Para bizim önceliğimiz hiç olmadı.Öyle olsa zaten sen burada olmazdın. Bu sebeple keyborsa para ile satılmayacak kadar değerlidir. Çünkü bilgi deposu sayende... ve bilgiden değerli birşey yok biz eğitimciler için. Bize dost kalanlara , bize güç verenlere ve sana sonsuz saygılar, selamlar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            İşte adam gibi bir adam daha...helal olsun size de hocam...sizin gibi değerlerin halen varolduğunu gördükçe ülkemizin gelecegi ićin ümidim daha da artıyor...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

gazaniz mubarek, kılıcınız keskin olsun.

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                X30 131.200 altı saatlik kapanış stop olmak kaydı ile 132.500 den long açtım...
                132.450 stop oldum. Aynı seviyenin üstünde saatlik kapanışta longa dönebilirim...

Yorum

• mohikan
                  Katılımcı
                  • 01 Kasım 2011
                  • 168

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  umuma....burasi halka kapali borsa forumudur....

burada kuzu ve dostlari kendi aralarinda sohbet eder borsa oynar....skenderi soyar luks icinde yasarlar....

burada kuzunun borusu oter....o borudan bilgi ve para fiskirir....

buraya aman gelin bizi okuyun diyen yok.....biz sohbet edip para yapiyoruz....

burada borsaci dili kullanilir....o dil kufur icerir....burada GEYIK YASAKTIR....GEYIK GEVIS GETIRIRKEN IKILIR ondan....

burada....bildigin delianlilar vardir....adam gibi adamlarin yeridir....BEN DAHA ADAM OLMADIM...guzel...az otedede...COCUK ESIRGEME KURUMU VAR....basinda mudur....dostum guneysu....orada durun...duramiram hepsi araci kurumlarin adami....eeee bana ne.
                  Usta kusura bakma ama forumlarda yazmak insanın sinirini bozuyor.

Teknik analiz yapıyorsun. Ya da siyasi görüşün belli, ona göre ekonomik bir analiz yapıyorsun.

Adam iktidarı eleştiriyorum diye gelip it gibi saldırıyor.

Geçen gün şu tweeti attım.

Adam bana ''müslüman terörist olmaz, sen ayaklanma planlıyorsun'' diye saldırıp duruyor.

IŞID'e terörist diyemiyor. Tüm teröristlerin Allah belasını versin diyemiyor.

Twitter'da bu haşeratı hemen engelliyorsun. Forumda öyle bir lüksün yok.

Misal kazım'ın gelip twitter'da kafanı şişirme şansı yok.

Yorum

• mohikan
                    Katılımcı
                    • 01 Kasım 2011
                    • 168

AKP iktidarının başarısı kendisinden kaynaklanmıyor.

FED'in faizleri düşürme politikası nedeniyle bastığı dolarları kullanarak 2013'e kadar Türkiye'de her türlü ithal mal, hizmet ucuz bir şekilde vatandaşa sunuldu.

2013'te FED faizi 0.25'e kadar düştü. Türkiye aktif tahvili( 2 yıllık) o dönemde %4.75'i gördü.

Bu tarih DOLAR BAZLI BIST grafiğinin zirvesidir.

AKP bu tarihten sonra inişe geçti.

Neden?

Çünkü FED faizleri %3'e dayandı ve daha da artacak.

Artmaması imkansız. Çünkü gelişmiş ülkelerin devasa kamu borcunu çevrilabilir hale getirmesinin tek yolu enflasyondur.

Bu sayede Avrupa ülkeleri, ABD, Japonya halk adına aldıkları borçlarını yine halka ödetecekler.

1970'lerdeki Türkiye'nin yaşadığı ekonomik-siyasi krizlerin nedeni ne Ecevit ne Demirel'den kaynaklanıyordu.

Tek sebep petrol krizi nedeniyle artan FED faizleridir. Bu ABD ve tüm dünya için de geçerlidir.

70'li yıllar ekonomik açıdan kötü yıllardır.

ABD 10 yıllık faizlerinde 1981 zirvesi %15'ten başlayan 32 yıllık trend bitti. Şimdi yön yukarı.

ÇOK UZUN VADE (belki 20-30 yıl) FED faizi 1981 zirvesi olan %15'e tekrar çıkacak.

Bizim faizler genelde ABD faizinin 8-10 katı olur. Ama bu kez farklı olacak.

Bizim tahvil grafiği ELLIOT ANALİZİ'nde 3-4 yıl içinde 2001 zirvesi olan %270 görülecek diyor.

Yani Türkiye için hiperenflasyon kapıda.

Yorum

• mohikan
                      Katılımcı
                      • 01 Kasım 2011
                      • 168

Son olarak; (Tuncer Hoca'nın kulağı çınlasın) ELLIOT analizi sadece borsa-kurlar veya emtiada değil sosyal-siyasal olaylarda da geçerlidir.

Bu nedenle USD BAZLI BIST GRAFİĞİ'ne sosyal-siyasal olayların eşliğinde bakarsanız siyasi partilerin geleceğini de tahmin edebilirsiniz.

Misal; 1999 yılında iktidara gelen Ecevit'in DSP'sini inceleyelim.

Tipik bir ELLIOT (I-II-III-IV-V) kalıbıyla trend bitti.

1999'da iktidara gelen bu parti 5. dalgayı yaşadıktan 2.5 yıl sonra çöp oldu.

Yorum

• mohikan
                        Katılımcı
                        • 01 Kasım 2011
                        • 168

Peki AKP?

İşte onun grafiği...

2011 seçimleri AKP'nin aldığı en yüksek oydur.(%49.83)

Bir daha o oyu alamamıştı ve alamayacaktır.

Burası aynı zamanda (1 yıl önceki) 2010'daki BIST DOLAR BAZLI zirvesidir.

Yorum

• mohikan
                          Katılımcı
                          • 01 Kasım 2011
                          • 168

İşte sadece oy oranlarına göre AKP analizi.

2011 yılı. 5 dalgalık trendin bitimi. 2015 seçimlerinde onu geçememiş.

Siz bunlara ikili tepe falan dersiniz.

ELLIOT amcaya göre bunlar birer dalgadır. ( I ve II dalgası)

I ve II bitmiş. Şimdi III dalgasının eşiğinde.

III dalgası %40 altında başlayacak.

Bu seçimlerde yine %38-40 civarında oy alacağını sanıyorum.

Ben esas şelalenin bu yerel seçimde değil, bir dahaki yapılacak olan başkanlık ve milletvekili seçimlerinde yaşanacağını düşünüyorum.

Bu bir AKP analizidir. RTE analizi değildir.

R.Tayyip Erdoğan'ın başkanlık seçimlerinde alacağı oy partisinden her zaman daha fazla olacaktır.

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            132.450 stop oldum. Aynı seviyenin üstünde saatlik kapanışta longa dönebilirim...
                            Ula skender acayip feyk attın bana... 2.000 puanı yedin beni kandırarak...

Üstüne atma esnasında yerimde değildim... İşler yoğundu... Seans başında long açmak lazımmış benim analize göre...

Yorum

• sinterklass
                              Tecrübeli
                              • 17 Mayıs 2009
                              • 1522

Ey gidi CR7 büyüğüm... Tanrı seni korusun ve yüceltsin..
                              Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Bankaları alıyorlar..
                                Shortcular dikkat etsin..
                                Bankaları aşırı ucuz idi..
                                Bunları esas değerlerine çekmeyi düşünürlerse borsa 150.000 i bile bulabilir..
                                Kendi ayağımıza sıkmazsak tabi..
                                Baştaki başta olmak üzere..
                                Ama onun da bir plan dahilinde bilerek iş yaptığını düşünüyorum..
                                Doları fişekle oradan göm
                                Sonra borsayı fişekle..
                                Son 4-5 senedir harekat tarzları bu..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information